Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiehuis in de Eifel boeken? Altijd voordelig bij Roompot!

Vakantiehuis in de Eifel boeken?

Vakantiehuis in de Eifel boeken?

Wilt u er op korte termijn tussenuit of zoekt u een locatie voor over een aantal maanden? Kies dan voor een van de vakantiehuizen in de Eifel. Een vakantiehuis in deze streek van Duitsland – waarvan een klein gedeelte in België ligt – is aantrekkelijk om meerdere redenen. Allereerst is de Eifel, grenzend aan zowel de Moezel als de Rijn, een prachtige streek met honderden schitterende beboste heuvels. Met een vakantiewoning in de Eifel bent u dan ook verzekerd van een heerlijke locatie waar u niet alleen kunt genieten van de mooiste uitzichten, maar ook allerlei activiteiten kunt ondernemen. Wandelen, fietsen of wildwateractiviteiten ondernemen in een van de vele riviertjes… Alles is mogelijk als u een vakantiewoning in de Eifel vastlegt!

Roompot: minimale prijs, maximaal genieten

Bij Roompot weet u zeker dat u volop kunt genieten van een prachtige locatie, een comfortabele accommodatie en de beste faciliteiten voor alle leeftijden zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen. Dit alles geldt natuurlijk ook voor de vakantiehuizen in de Eifel. Bovendien heeft u hier allerlei aanvullende mogelijkheden, zoals het bijboeken van tientallen speciale extra’s, bijvoorbeeld voor uw kinderen, en heeft u de keuze uit verschillende aantrekkelijke arrangementen bij een groot aantal parken in binnen- en buitenland. Op zoek gaan naar een extra voordelige vakantiewoning in de Eifel? Zoek een vakantiehuis tussen de actuele aanbiedingen!

Vakantiehuizen in de Eifel zoeken?

Vakantiehuizen in de Eifel zoeken?

Meteen op zoek gaan naar een vakantiehuis in de Eifel? Een vakantiehuis in deze prachtige Duits/Belgische streek heb je binnen de kortste keren gevonden op de website van Roompot. Boek snel zo’n royaal vakantiehuis in de Eifel, zorg dat je voordelig uit bent en geniet samen van een welverdiende vakantie!

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.