Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantie aan de Eifel

Boek een vakantie Eifel

Boek een vakantie Eifel

Wanneer u graag een avontuurlijke vakantie wilt met veel natuur, dan is een vakantie Eifel een echte aanrader. Bij Roompot boekt u eenvoudig een vakantie Eifel Duitsland. Het grootste gedeelte van de Eifel ligt in Duitsland. Een klein stukje van de Eifel ligt in België. In het verleden hebben er verschillende vulkanische activiteiten plaatsgevonden. Dat is onder andere terug te zien in de kraters die er in het gebied aanwezig zijn. Het gebied is uitermate geschikt voor wandelingen. Er zijn ook diverse stuwmeren te vinden. Wanneer u geïnteresseerd bent in alles wat met vulkanen te maken heeft, maar u wilt niet te ver van huis zijn tijdens een vakantie, dan is de Eifel een geschikt gebied voor u. In het noorden van de Eifel is ook een Nationaal Park aanwezig, dat een bezoek meer dan waard is.

Een vakantie Eifel Duitsland met Roompot

Wanneer u bij Roompot een vakantie Eifel boekt, dan bent u verzekerd van een prachtige accommodatie. De accommodaties liggen op een park waar alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie aanwezig zijn. Zo is er bijvoorbeeld een supermarkt op het park en is er ook voor kinderen volop ruimte om te spelen en activiteiten te ondernemen. Daarnaast worden er ook diverse animatieprogramma's georganiseerd. Wanneer u behoefte heeft aan wat rust, of u wilt graag kwalitatieve tijd met uw partner doorbrengen, dan kunt u uw kinderen met een gerust hart toevertrouwen aan de leiding van het animatieprogramma. Een vakantie Duitsland Eifel bij Roompot is daarom een prima mogelijkheid om weer even bij te tanken en al het werk voor een ogenblik achter u te laten.

Bezienswaardigheden in Eifel

Bezienswaardigheden in Eifel

Naast een schitterende natuur heeft een vakantie Eifel natuurlijk nog veel meer te bieden. Zo kunt u een treinrit maken met een historische trein door Eifel. De Oleftalbahn is een prachtig spoorwegtraject en ligt in het noorden van de Eifel. Het betoverende landschap en de schitterende omgeving zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Wanneer u juist wat meer activiteiten wilt ondernemen, dan kunt u ook een bezoek brengen aan Erlebniswelt Eifeltor. Hier kunt u onder andere quad rijden en golfen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin aanwezig. Een vakantie Eifel Duitsland heeft voldoende potentie in zich om er een leuke vakantie van te maken. Waar u uw kinderen ook zeker een plezier mee zult doen, is een bezoek aan de dierentuin of een wildpark. Hier kunt u kennis maken met dieren uit de lokale omgeving. Boek daarom snel een vakantie naar dit stukje Duitsland met Roompot en verzeker uzelf van een ontspannen en avontuurlijke vakantie!

Onze suggesties

Ferienresort Cochem

Ferienresort Cochem

  • Twee eigen golfbanen en een overdekt zwembad
  • Prachtig gelegen in het Moezellandschap

Ferienresort Bad Bentheim

Ferienresort Bad Bentheim

  • Luxe villa's in landhuisstijl
  • Originele architectuur

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.