Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Breeduyn Village

Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België

  • Splinternieuw park
  • Dicht bij zee en strand
  • Tip: Oostende en Brugge

reviews

8.3

Vakantiepark Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 963 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 963 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Graag willen wij hier melden dat we toch wel enkele niet aanvaardbare zaken tegengekomen zijn in de bungalow. Deze hebben allen te maken met het onderhoud. Zo was de filter van de vaatwasmachine helemaal vol van aangekoekt vet en viezigheid en dat kon je ruiken als je de machine opende. De filter van de droogkast zat volledig vol met stof (dit is gewoon gevaarlijk voor brand) en toen wij de stofzuiger wilden gebruiken kwam daar ook een vieze geur vandaan. Toen wij de filter controleerden zagen we dat deze propvol zat van stof en viezigheid en dus eigenlijk niet meer functioneerde! Er lag veel stof onder de bedden. Eigenlijk wil je niet geconfronteerd worden met de afval van de vorige bewoners. Wij zijn van nature geen klagers maar deze ontdekkingen waren voor ons toch een tegenvaller. Wij hebben fotos gemaakt van deze zaken. Groetjes.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk park met moderne huisjes. Nadeel is dat er geen centrale faciliteiten aanwezig zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer aangename en comfortabele huisjes
8
Naam: Lindsy Bogaert
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi verblijf
10
Naam: Wim Vandezande
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Topvakantie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer tevreden!.Comfortabel en gezellig ingericht huisje en bovendien zeer rustig. Een klein minpuntje( ..buiten de goede coronavoorzorgsmaatregelen) waarop dient worden gelet, is de koelkast. Deze stond niet aan. Op zich is dit geen probleem maar dan dient de koelkastdeur worden opengezet wanneer de villa niet bezet/verhuurd is om schimmelvorming te vermijden. Dit was nu wel het geval en we hebben de koelkast eerst moeten grondig reinigen. Ik veronderstel dat het om een vergetelheid van het onderhoudspersoneel gaat en het kan iedereen overkomen. Dit belet uiteraard niet om volgend jaar(voor de derde maal) zeker terug te komen met onze kinderen en kleinkinderen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf. Toen we aankwamen was niet alles proper (vuil op 1 stoel, vlekken op de lakens die zeker wel gewassen waren maar vermoedelijk een vlek hadden die er niet meer uit ging). Overal een fijn verblijf. Super met de contactloze check-in en checkuit dankzij de code.
6
Naam: Luc Maes
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Glas op de grond in de living, koffiepot vuil, dootgetrapte spin in douchebak, enorm vieze dampkap waar vet uitdruipt, te weinig tassen en glazen, licht badkamer gelijkvloers werkt niet, slaapkamer gelijkvloers nachtlamp heeft gewoon geen lampje erin, gordijnrail living hang los uit plafond, geen enkele handleiding van combioven of vaatwasser
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat het verblijf niet geheel naar wens was. De accommodatie hoort uiteraard schoon te zijn. Dat dit niet zo was, vinden wij dan ook jammer. Wel raden wij aan dit altijd te melden bij de parkreceptie. De parkreceptie geeft echter aan dat dit niet is gebeurd. We hadden dit graag vernomen, zodat we dit konden oplossen. We gaan hier dan ook naar kijken, zodat wij zulke situaties kunnen voorkomen! Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer mooi ingerichte bungalow, lodge 4
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie huisjes, rustig gelegen dicht bij duinen en strand en winkels.
9
Naam: M. Dewell
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Volledig uitgelegd voor en bij aankomst.Alles was tip top in orde bij aankomst.
9
Naam: Harry Bogaerts
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie huisjes, gezellig ingericht. Goede bedden
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje lijkt schoon ,maar overal ligt stof. ramen zijn vuil. Vriesvak diepbevroren waardoor het niet sloot. Muffe rioolgeur uit badkamer BG. Onpersoonlijke ontvangst, niemand was er, hierom zou gevraagd desnoods per mail of alles naar wens is. Dit gebeurt niet, zelfs niet onmiddellijk na klacht. Wifi is erg zwak, is uiteindelijk verholpen door prettige technicus. In alle naden lederen bekleding van banken en stoelen zit zand en andere rommel.
5
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer slechte service aan het onthaal. De openingsuren zijn ook totaal niet klantvriendelijk.
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat je verblijf op ons park niet geheel is bevallen. Dat vinden wij uiteraard jammer en namens de organisatie bieden wij hier onze excuses voor aan. Service en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. We vinden het dan ook jammer dat je het personeel niet als vriendelijk hebt ervaren. Desondanks hopen we je nog eens te mogen begroeten op één van onze parken, om te laten zien dat dit niet onze standaard is!
Reactie van Roompot
10
Naam: Frits Loots
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
6
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Slechte/geen Wifi ontvangst. Boven helemaal niet. Geluid van de buren hoor je duidelijk, zoals spelen schuiven, douche
Bedankt voor uw review. Het is vervelend om te lezen dat het verblijf niet was wat u had gehoopt. Dit vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Naar aanleiding van uw bericht hebben wij contact opgenomen met de parkreceptie en zij geven aan dat er echter geen melding heeft plaats gevonden. Wij raden u altijd aan dit te melden, zodat de receptie naar een oplossing kan kijken. De overige feedback zullen wij intern oppakken. Hier kunnen wij alleen maar van leren. We zien u graag nog eens, voor een betere ervaring.
Reactie van Roompot
8
Naam: Anneke Heyvaert
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Aangename sfeer, rustig en vrij complete accommodatie. Zeker voor herhaling vatbaar.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk verblijf maar niet proper, vuile zetel, spoelbak keuken niet proper. We hebben ons bestek, glazen en borden eerst moeten afwassen
8
Naam: Jacqueline Ghielens
Datum: 8 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Spijtig dat er geen winkel op het park is. Ook geen drankgelegenheid!!! Verder mooie woningen en rustig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie huisjes goed gelegen. Derde keer maar deze keer onvoldoende gepoetst. Enkel de vloer was gedweild. Er lag nog stof en de wastafels en kranen waren niet proper gemaakt
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was een leuk en rustig verblijf. Alleen zaten de pannen en snijplank volledig onder de krassen. Even naar de receptie gegaan en dadelijk anderen gekregen. Ook zat er een vlek op de bank. Heb een extra laken gekregen om er over te leggen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
fantastisch park. Ideale ligging. Mooie huisjes. Kortom ... alles super ok !!
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig gelegen en nette woning.Spijtig dat Wi-Fi niet werkt aan huisje 92
8
Naam: Paul De Bever
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustgevend
7
Naam: Rosa Brys
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het binnen komen van het huisje was niet happy, de gordijnen uit de rails getrokken (tegen receptie gaan zeggen hebben in de week er wel naar komen kijken konden er niets aan doen gezien ze geen speciale haken hadden). Zeer vuile ruiten langs de buiten en binnenkant konden bijna niets zien(gaan zeggen en woensdag buitenkant komen poetsen) Grote barst in zijraam ( receptie verwittigt) De lichten branden beneden en boven de verwarming die hoog stond - wat een verspilling! De automatische slagbomen die aan 1 kant niet werkte en via andere ingang binnen moesten. Wij huurder een luxe bungalow, genoeg voor betaald 871€ zorg dan a.u.b. dat het in orde is. Wij huurde deze voor de ligging en dat is zeer goed op kleine wandelafstand van de zee en duinen. Het was de 2de maal dat ik daar kom, vorig jaar waren ze de bungalow nog aan het poetsen - ook gemeld, konden valiezen wel binnen zetten maar niet uitpakken 1/2uur nog moeten wachten maar hij was wel proper.
7
Naam: Christie Borger
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Betere hygiëne, beter poetswerk
5
Naam: Tony VM
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De parkeerplaats is niet ideaal, de plaats is erg smal en niet bij de accommodatie. De accommodatie staat op het plan mooier ingedeeld dan in werkelijkheid. (op het plan lijkt het een rustige ligging in een doodlopende straat met groene rand, in werkelijkheid aan een druk wandelpad tegen een ander vakantiepark) Er is geen sleutel van de achterdeur beschikbaar. Er komt amper water uit de douchesproeiers. Het kookvuur is niet schoon. Elke trede van de trap kraakt. Een gordijn ontbreekt waardoor de buren s avonds binnenkijken.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat ontzettend jammer dat uw verblijf niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. We vinden dit vervelend en onze excuses hiervoor. Ik heb naar uw boeking gekeken, en echter vind ik hier geen melding van. In de toekomst raden we u aan hier een melding van te maken bij de receptie, zodat zij hier meteen een oplossing voor konden vinden. Wij hopen dat u alsnog van een welverdiende vakantie hebt kunnen genieten. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Reactie van Roompot
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.