Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Breeduyn Village

Breeduyn Village

Bredene, West-Vlaanderen, België

  • Splinternieuw park
  • Dicht bij zee en strand
  • Tip: Oostende en Brugge

reviews

8.4

Vakantiepark Breeduyn Village scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 721 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 721 reviews

10
Naam: Lesley Uyttersprot
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellige, mooie huisjes
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk en fijn!
9
Naam: Fabienne De Kimpe
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De dorp is heel mooi ingericht met riante huisjes. De ligging is uitstekend. De dienst is efficiënt en het personeel vriendelijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke huisjes, voldoende groot voor 6 personen, voldoende privacy door de 3 slaapkamers met aparte badkamer. Goede ligging: op wandelafstand van het strand. Leuk dat de tuin voorzien was van tuinmeubelen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
L espace dans la maison et le confort des installations.
7
Naam: Bart van Criekinge
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Telefonisch contact opgenomen met Roompot voor een toegankelijk huis. Dit type huis werd ons aanbevolen, maar jammer genoeg voldeed dit niet. Deur van beneden verdieping was niet breed genoeg. Douche was ook heel krap. Verlichting in salon werkte niet, dit hebben ze zijn wel komen herstellen. Verschillend materiaal in de keuken was niet in orde, klopper stuk, plastieken lepel versleten, pannen waren niet bruikbaar ( teflon was er gedeeltelijk af), in de wokpan was gesneden. Enkele punten hiervan hebben ze op de receptie wel in orde gebracht. Douchekamer op gelijkvloer gaf onaangename geur, afvoerputje.
10
Naam: Anne-Françoise Meunier
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Uitstekend!
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heel rustgevende vakantie gehad in Breeduyn Village.
8
Naam: Geert Bettens
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Kristof Schrey
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park heeft nog wat kinderziekten en er zijn in de huisjes al wel wat dingen stuk, terwijl ze er nog niet zo lang staan. Dat zou beter opgevolgd moeten worden. Verder hebben we genoten vd sfeer en het comfort.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
de uitstraling van het park, de ligging, het huisje op zich, allemaal zeer naar tevredenheid!!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie rustige locatie, huisje met apart terras en tuin. Ideaal in coronatijden
7
Naam: Wannes van den Boeck
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie accommodatie, maar tuinen onverzorgd
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
de potten voor het eten te bereiden waren niet goed afgewassen en stonden zo in de kast
7
Naam: Marcel Geens
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het was goed en in orde maar geen uitblinker
9
Naam: Peter van den Oudenhoven
Datum: 4 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zalige week, samen met mijn man, dochter en de hond. Leuke strandwandelingen en het zonneke dat van de partij was, maar ook gewoon genieten aan het huisje op het terras. Top !
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie woning wel wat dicht op elkaar gebouwd
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie aankleding en inrichting . Verbeterpunten : OPmerking badkamer mist een rekje bij de wasttafel , douche rekje voor shampoo en douchegel , haakjes . KleerKast aan de lage kant , mist lengte om jurken en jassen op te hangen . Kurkentrekker hebben we eveneens gemist . Mvg
9
Naam: René van de Pavert
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabel huisje
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi schoon parkje
9
Naam: Claessens
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
het gaf een heel goede indruk, ruim mooie tuin. alles voorhanden, wasmachine, droger enz. al met al heel mooi, maakte het verblijf zeer aangenaam.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Klaas Bos
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een hele fijne vakantie gehad!
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij misten raambekleding voor badkamer ramen, ook bij andere huisjes zagen wij vuilniszakken op de ramen geplakt om wat privacy te hebben. Het zou een enorm pluspunt zijn als er ook horren zouden zijn aangezien wij met huis nr 84 bij water zaten waren er enorm veel muggen. Onder de eetkamerstoelen zou het fijn zijn als er van die plakkers onder zaten zodat niet iedereen meteen wakker is van het verschuiven van de stoelen. Het enorme gekwaak van kikkers heeft ons ook wakker gehouden. De receptie was enorm rommelig zag er niet uitnodigend uit. De dame zat enorm lang aan de telefoon en verder was er niemand om te helpen. De omheining van het huisje lag omgevallen op de grond.
9
Naam: Christine
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was goed, bedden uitstekend. Op het park zelf begonnen ze s morgensvroeg al met shovels te rijden, erg vervelend als je op vakantie bent. Wisten we ook niet. In het huis zaten veel spinnenwebben in de hoeken en plafond, vind ik, zeker voor 80 euro schoonmaken, erg slordig en vies. Ik heb dat niet aangegeven omdat we alles al hadden uitgepakt en dan komt er weer een vreemde binnen. De receptie hoefden we niets mee. Een code op de deur..dus geen sleutels ophalen. De accommodatie was op zich uitstekend! Alles aanwezig, bijna, wat kleine dingen als opscheplepels, placemats. Maar de inrichting, 3 slaapkamers met drie badkamers, goede bedden, heb rugklachten, ging prima! Op loopafstand van winkels en strand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We komen hier graag , alleen was deze maal het huisje niet echt proper, wat in deze coronatijden echt wel belangrijk is.
9
Naam: Lutgarde Belgrado
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging was belangrijk maar zeker ook de accomodatie en het comfort.
8
Naam: Myriam Mertens
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De huizen liggen heel dicht op elkaar. Wij werden elke morgen om zes uur wakker door drie vertrekkende auto’s van werknemers van Engie die in de windmolenparken gingen werken. Super vriendelijke mannen maar werk en vakantie publiek mengen is niet evident op zo een park. Verder niets aan te merken, het was er ‘s avonds en ‘nachts zeer rustig. De Auping bedden zijn top! De rolgordijntjes zijn een bron van ergernis in de slaapkamers, je kan enkel het venster openklikken als je ze wil neerlaten en een spleet licht heb je altijd aan de zijkanten. Echte gordijnen en een insecten scherm zou het helemaal af maken.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.