Strandpaviljoen De Kust

Voel je thuis aan zee

Strandpaviljoen De Kust

Strandpaviljoen De Kust voelt een beetje als thuiskomen. Maar dan wel op een toplocatie, direct aan het strand van Wijk aan Zee! Snuif de zilte zeelucht op, voel het zand tussen je tenen en geniet van de zon en het prachtige uitzicht.

Of zak op gure dagen onderuit bij het haardvuur in onze strandtent, waar je van alle gemakken wordt voorzien. Strandpaviljoen De Kust biedt een toegankelijke menukaart met verse producten: overheerlijk eten aan het strand gegarandeerd! Ook kun je tijdens de zomerdagen bij ons terecht voor de huur van strandstoelen en een kiosk met snacks en (soft)ijs. Heb je vragen of specifieke wensen? Ons vriendelijke personeel staat je graag te woord zodat je je echt thuis voelt! Ons strandpaviljoen is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft een ruim invalide toilet.

Ontbijten, lunchen en dineren

Geniet van onze overheerlijke menukaart op een prachtige locatie direct aan het strand. Is het minder mooi weer maar heb je toch zin in een frisse neus? In onze knusse strandtent kun je opwarmen bij het haardvuur onder het genot van een hapje en drankje. We doen er alles aan om jou thuis te laten voelen!

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.