Energielabel accommodaties

Waarom een energielabel? 

Met een energielabel kun je in één oogopslag zien hoe energiezuinig je accommodatie is. Het energielabel voor accommodaties geeft met de klassen A++++ tot en met G aan hoe energiezuinig een accommodatie is in vergelijking met soortgelijke accommodaties. Een energiezuinige accommodatie heeft goede isolatie, triple of HR++ glas, energiezuinige verwarming en zonnepanelen. Als er binnen een soort accommodatie meerdere huisnummers met verschillende energielabels zijn, tonen wij het laagste energielabel op onze website. 

Welke accommodaties krijgen een energielabel? 

Alle accommodaties met een gebruiksoppervlakte boven de 50 m2 hebben een energielabel.  Onze accommodaties met een gebruiksoppervlakte onder de 50 m2, bijvoorbeeld een tiny house of woonboot, hebben geen energielabel.  

Hoe wordt een energielabel verkregen? 

Het energielabel wordt vastgesteld door een erkende en gecertificeerde energie-adviseur die bij onze accommodaties is langs geweest en alle kenmerken van de accommodatie heeft opgenomen om de energiezuinigheid te bepalen.  

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.