Restaurant The Dill

In het hart van het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland vind je Restaurant The Dill. Het is bij ons optimaal genieten. Of het nu gaat om een simpel kopje koffie met een ambachtelijk stukje Limburgse vlaai, een lokaal gebrouwen biertje of een glas wijn van een van de beste wijngaarden van Nederland. Het kan allemaal terwijl je het adembenemende uitzicht over de heuvels van Zuid-Limburg in je opneemt. 

Restaurant The Dill is een plek waar natuur en culinair genieten samenkomen. Alle ingrediënten voor onze gerechten worden lokaal ingekocht en we houden zoveel mogelijk rekening met de natuur om ons heen. Zo verandert ons menu met de seizoenen mee en is het waar mogelijk biologisch.

Wil je je huisdier meenemen naar Restaurant The Dill? Dat mag op ons panoramaterras buiten. In het restaurant zijn huisdieren niet toegestaan.

Roompot Gulpen

Restaurant The Dill maakt onderdeel uit van het prachtige vakantiepark Roompot Gulpen. Het park is een perfecte samensmelting van oud en nieuw. Het hout van de bomen die zijn gekapt om plaats te maken voor de chalets vind je overal op het park weer terug. Ook in de tafels van het restaurant!

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.