Restaurant Kijkduin

Geniet van een heerlijke maaltijd of een lekker drankje in de ontspannen en uitnodigende sfeer van ons restaurant. Vanaf je tafel werp je een blik op de open centrale keuken met grote pizzaoven en zie je het keukenteam jouw maaltijd vers bereiden. Geniet je liever van een aperitief? Neem dan plaats aan de bar.

Je kunt de hele dag bij ons aanschuiven voor een hapje en een drankje. 's Morgens word je even rustig wakker met een stevige kop koffie en een vers afgebakken croissantje. Vanaf het middaguur kun je bij ons terecht voor een heerlijke lunch. Heb je zin in een rijkelijk belegd broodje of toch liever een frisse salade?

Wanneer de zon achter de duinen verdwijnt, is het de hoogste tijd voor het diner. Begin de maaltijd met een proeverij van onze dagelijkse specialiteiten en deel deze met familie of vrienden. Voor zowel vlees- en visliefhebbers en vegetariërs is er een uitgebreid aanbod. Natuurlijk is er ook genoeg keus voor de kleintjes! Sluit de maaltijd af met een overheerlijk dessert. 

Tot ziens bij Restaurant Kijkduin!

Vakantiepark Kijkduin

Restaurant Kijkduin maakt onderdeel uit van het gezellige Vakantiepark Kijkduin, een bruisend familiepark aan zee. In dit uitgestrekte en groene park pal achter de duinen lijkt vakantie vieren wel uitgevonden. Het strand op loopafstand, een gezellig terras, heerlijke speeltuinen en een overdekt zwembad zijn maar een paar van de talloze mogelijkheden die Kijkduin biedt.

Ontdek ons restaurant

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.