Kustpark Klein Poelland

Kustpark Klein Poelland gaat verbouwen! Het park wordt gerenoveerd en vernieuwd om jou meer comfort en luxe te bieden. Naar verwachting is dit in 2025 klaar. En kan jij weer heerlijk vakantie vieren op dit knusse familiepark.

Kun je niet wachten om al eerder op vakantie te gaan? Als alternatief kun je eens een kijkje nemen op Roompot Beach Resort Brouwersdam of De Soeten Haert, wat op 4 km afstand ligt van Kustpark Klein Poelland. De Soeten Haert ligt op slechts vijfhonderd meter verwijderd van het Noordzeestrand. Daarnaast hoef je je op het park ook niet te vervelen, want er zijn genoeg faciliteiten voor jong en oud. Zo kunnen de kinderen spelen, dansen en knutselen met Koos of maak een fietstocht en ontdek de natuurrijke omgeving.

Ben je meer opzoek naar ontspanning? Dan is een overnachting bij Roompot Beach Resort Brouwersdam precies wat je nodig hebt om je batterij weer op te laden. Zo wordt het voor iedereen een onvergetelijke vakantie aan de kust.

De Soeten Haert
Vakantiepret aan de Zeeuwse kust!
Roompot Beach Resort Brouwersdam
Helemaal ontspannen bij Roompot Beach Resort Brouwersdam

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.