Omboeken Duitsland

Woon je in Nederland, heb je kinderen jonger dan 6 jaar en wil je de vakantie die je binnenkort hebt gepland in Duitsland, verplaatsen naar een later moment? Vul dan hieronder je gegevens en nieuw gekozen datum in.

Wij nemen je verzoek zo snel mogelijk in behandeling en kijken of er op jouw gewenste datum beschikbaarheid is. Weet je nog niet welke nieuwe datum het beste uitkomt? Kies dan tijdelijk een datum en neem een maand vooraf contact op met de Gastenservice. Zij kunnen je aankomstdatum nog verschuiven.

Een vakantie in een andere periode kan iets duurder uitvallen. Je betaalt dan alleen het verschil tussen de oude en de nieuwe prijs, geen wijzigingskosten. Nadat je de omboekaanvraag hebt verstuurd, krijg je per mail een bevestiging dat we je verzoek hebben ontvangen.

Alle aanvragen nemen we op volgorde van oorspronkelijke aankomstdatum in behandeling. We doen ons best ook die van jou zo snel mogelijk te verwerken. Zodra je omboeking akkoord is, krijg je hiervan een bevestiging en eventueel een nieuw kostenoverzicht.

Omboekformulier

Velden met een * zijn verplicht


Huidige boeking

Gewenste aankomst- en vertrekdatum