Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Jaarplaatsen

Geniet het hele jaar

Verschillende campings in heel Nederland

Roompot heeft tal van parken waarop jaarplaatsen aangeboden worden. Kies je voor zon, zee en strand in het prachtige Zeeuwse landschap of gaat je voorkeur uit naar de Zuid-Hollandse kust in de regio Den Haag? Of kom je liever tot rust in één van onze heerlijke bosparken in Noord-Brabant, Gelderland of Drenthe? Ga je liever voor de ultieme ontspanning? Op Klein Vink vind je het bekende Thermaalbad Arcen, waar je heerlijk kunt relaxen.

Ben je geïnteresseerd in een jaarplaats, kijk dan snel naar de vrije kavels. Je kiest eerst je jaarplaats en vervolgens kun je via onze gerenommeerde fabrikanten een chalet kiezen die aan jouw wensen voldoet. De leveranciers zijn goed op de hoogte van het beeldkwaliteitsplan en hebben waar nodig de stijl en kleuren van hun chalets aangepast om je te bedienen. Je hebt de keuze uit 8 verschillende fabrikanten.

Standplaatshuur

Wanneer je een jaarplaats hebt op één van de campings van Roompot, en een overeenkomst voor één jaar heeft afgesloten wordt de overeenkomst telkens automatisch voor één kalenderjaar verlengd. Bij de jaarplaatshouders hanteren wij de RECRON voorwaarden en het parkreglement.

Bij een jaarplaats wordt een bepaald bedrag aan huur betaald. De standplaatshuur bestaat uit de huur en alle vaste kosten met betrekking tot de energie. Onder de vaste kosten vallen, indien van toepassing, water, CAI (kabeltelevisie), riool- & zuiveringsrecht, vuilophaal, en vastrecht gas en elektra. In november worden de variabele kosten, het daadwerkelijke verbruik van energie, aan je door berekend. De prijzen voor elektra, gas, CAI en water zijn conform de marktprijzen. Riool- & zuiveringsrecht en vuilophaal & stortingskosten zijn per gemeente vastgesteld.

Naast de standplaatshuur wordt, indien van toepassing, ook toeristenbelasting en een waarborgsom in rekening gebracht. Bovendien heb je de mogelijkheid om aan te geven dat je je huisdier wilt meenemen.

Er worden alleen nieuwe chalets en stacaravans toegelaten. Voordat het chalet of de stacaravan wordt toegelaten moet deze eerst goedgekeurd worden door het park. Hierbij wordt gekeken of het chalet of de stacaravan past in het geheel en voldoet aan de eisen van het park.