Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Nieuwe parken

Bij Roompot heeft u ruime keuze aan vakantieparken, zowel in binnen- als buitenland. Geen enkel park is hetzelfde, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: gelegen op unieke locaties, vaak aan of vlak bij het water. Ontdek het hieronder!

Ontwerp en ontwikkeling

Veel van onze nieuwe parken zoals Water Village en Beach Resort Nieuwvliet-Bad, ontwikkelen we zelf. Van het ontwerp tot de oplevering houden we onze Roompotvisie voor ogen. Zo ontstaat de perfecte plek voor uw vakantie. Daarnaast voegen we regelmatig bestaande parken toe aan ons assortiment. Op die manier creëren we een breed totaalaanbod in binnen- en buitenland waar voor al onze gasten de ideale vakantiebestemming tussen zit. Van Zeeland tot Friesland, en van kust tot bos, Roompot heeft altijd voor ieder wat wils!

Neem een kijkje op Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.