Nieuwe parken

Bij Roompot heb je een uitgebreide keuze aan vakantieparken. In Nederland, maar ook daarbuiten. Elk park is anders. Maar ze hebben ook iets met elkaar gemeen: ze liggen allemaal op unieke locaties. Vaak aan het water of met water in de buurt. Ontdek het hieronder.

Voor de zekerheid
Wij doen alles voor een veilig en zorgeloos verblijf. We nemen de nodige coronamaatregelen én hebben een extra flexibele omboekgarantie. Ook betalen met de recreatievoucher is geen probleem. Gebruik hiervoor de link en vouchercode die we eerder per mail hebben gestuurd.

Bekijk alle nieuwe en nieuw toegevoegde parken

Precies zoals jij het wilt

Veel van onze nieuwe parken ontwikkelen we zelf. Water Village en Beach Resort Nieuwvliet-Bad bijvoorbeeld. Dat doen we helemaal in Roompotstijl. Dat betekent: precies zoals onze gasten het graag willen. Klaar voor jouw perfecte vakantie.

Daarnaast nemen we regelmatig bestaande parken over. Mooie parken, op mooie plekken. Ook die maken we dan helemaal Roompotstijl. Zo wordt ons aanbod steeds groter. En zit jouw ideale vakantiebestemming er altijd tussen. Wil je naar de kust? Of toch liever naar het bos? Wordt het Zeeland of Friesland? Bij Roompot vind je altijd wat je zoekt.

Neem een kijkje op Water Village

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.