Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Nieuwe parken

Bij Roompot heb je een uitgebreide keuze aan vakantieparken. In Nederland, maar ook daarbuiten. Elk park is anders. Maar ze hebben ook iets met elkaar gemeen: ze liggen allemaal op unieke locaties. Vaak aan het water of met water in de buurt. Ontdek het hieronder.

Omboekgarantie
Met de zekerheid van onze omboekgarantie is het aanpassen van je vakantie geen probleem. Dit kan gratis tot 28 dagen voor aankomst.

Precies zoals jij het wilt

Veel van onze nieuwe parken ontwikkelen we zelf. Water Village en Beach Resort Nieuwvliet-Bad bijvoorbeeld. Dat doen we helemaal in Roompotstijl. Dat betekent: precies zoals onze gasten het graag willen. Klaar voor jouw perfecte vakantie.

Daarnaast nemen we regelmatig bestaande parken over. Mooie parken, op mooie plekken. Ook die maken we dan helemaal Roompotstijl. Zo wordt ons aanbod steeds groter. En zit jouw ideale vakantiebestemming er altijd tussen. Wil je naar de kust? Of toch liever naar het bos? Wordt het Zeeland of Friesland? Bij Roompot vind je altijd wat je zoekt.

Neem een kijkje op Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.