Weg met een grote groep

Het jaarlijkse familieweekend, een paar dagen weg met de meiden of teambuilden met collega’s; met welke groep u ook komt, bij Roompot beleeft u gegarandeerd een gezellig verblijf in onze familievilla's!

Bij Roompot boekt u met een gerust hart. Met onze omboekgarantie is het aanpassen van uw vakantie geen probleem. Dit kan gratis tot 28 dagen voor aankomst. Handig als u toch liever wisselt van park of vakantieperiode.

Samen onder één dak

Vakantievieren met een grote groep is het allerleukst in één groot huis. Samen koken, eten, slapen en vooral genieten. Roompot heeft hiervoor speciale familievilla’s. Deze hebben luxe faciliteiten en de prijs per persoon is ook nog bijzonder aantrekkelijk.

Vertel me meer

Nieuw en gerestyled

Wat dacht u van een verblijf in een luxe villa met eigen sauna op het Duitse Ferienresort Cochem of een weekend aan de Zeeuwse kust op het gloednieuwe Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje bij onze nieuwe en gerestylede familievilla’s.

Vertel me meer

Culinaire extra’s

Wist u dat wij op veel parken culinaire extra’s aanbieden? Een avondje gourmetten met de familie of lekker barbecueën tijdens die warme zomeravonden met uw vrienden. U kunt deze en andere handige extra’s kiezen tijdens het boeken van uw familievilla.

Vertel me meer

Activiteiten op het park

Op en rond onze parken is veel te doen voor jong en oud. Ga voor een wedstrijdje tussen 3 generaties op de bowling- of midgetgolfbaan, een middagje zwemmen met de kleintjes of huur elektrische scooters en trek eropuit. Vervelen is er tijdens uw verblijf niet bij!

Vertel me meer

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.