Ontdek de meest unieke fietsroutes

Fietsen is leuk én het kan bijna overal. Maar soms wil je eens iets anders. Een unieke ervaring of extra mooie bestemming. Daarmee helpen we je graag. Deze drie fietsroutes zijn nét even anders dan anders en zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht. Verblijf op een park in de buurt en je hebt je eerste toffe activiteit al te pakken!

Verblijf je op een ander park? De medewerkers op het park kunnen je nog meer leuke fietsroutes in de omgeving aanraden!

1. Fietsen door de boomtoppen

1. Fietsen door de boomtoppen

Midden in het natuurgebied van het Pijnven ligt deze bijzondere fietsbrug. De cirkelvormige brug is 700 meter lang en neemt je mee tot wel 10 meter boven de grond. Eenmaal boven word je omringd door de boomtoppen van het uitgestrekte avonturenbos Bosland. Je kijkt je ogen uit!

Begin deze unieke fietstocht vanaf het gloednieuwe duurzame Roompot Park Eksel.

Tip: Foto gemaakt van het indrukwekkende uitzicht? Deel 'm met #Roompot op Instagram!

2. Vrijheid langs het water

2. Vrijheid langs het water

Het geluid van zacht kabbelend water, de schittering van de zon en de zilte zeegeur die je tegemoetkomt. Je voelt dat je hier in Zeeland bent. De Kanaalroute brengt je van pittoresk Veere, langs de historische pakhuizen in Middelburg, naar de Vlissingse Westerschelde. Een vrolijke fietstocht, met een zomers gevoel van vrijheid!

Zin om de route te fietsen? Vanaf deze 4 parken start je meteen goed.

Bekijk de Kanaalroute

3. Verwondering door de Sterrennacht

3. Verwondering door de Sterrennacht

De zon is net onder. Duizenden steentjes op het fietspad beginnen te fonkelen onder de hemel. De patronen doen denken aan ‘De Sterrennacht’ van Vincent van Gogh. Op deze route bij Nuenen maak je kennis met zijn bekendste kunstwerken en zie je ze tot leven komen.

De Sterrennacht bereik je het makkelijkst vanaf Bospark 't Wolfsven.

Bekijk de route

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.