Ontdek je wheels

Ons aanbod aan wheels is divers, zodat er altijd een is die bij jou en je avonturen past. Van een gewone fiets met versnellingen of een elektrische fiets, tot fun-fietsen en stoere e-choppers. Reserveer een fiets tijdens je boeking, bestel alvast via MijnRoompot. Of kom tijdens je vakantie langs bij de Fietsverhuur op het park.

Hoe kan ik huren?

Hoe kan ik huren?

  • Tijdens het maken van je boeking, kun je bij Extra's een fiets (met versnellingen) reserveren.
  • Al geboekt? Via MijnRoompot kun je eenvoudig een fiets (met versnellingen) bijboeken.
  • Bij de Fietsverhuur op het park kun je alle beschikbare wheels huren.
  • Wil je weten welke wheels er worden verhuurd op jouw bestemming? Check dan onze app. Kies jouw park. En ga via Faciliteiten naar Fietsverhuur.

Always good on wheels

Always good on wheels

Altijd goed, de gewone fiets met drie versnellingen. Je pakt 'm zo even mee. Voor een ritje naar de supermarkt, of toch die spontane fietstocht door de natuur.

Kids on wheels

Kids on wheels

Samen met de kids op pad? Laat ze zelf de vrijheid van het fietsen ervaren en huur voor hen een eigen fiets. Plus voor jou: je weet zeker dat ze 's avonds moe en voldaan hun bed inkruipen. 

Chill on wheels

Chill on wheels

Heuvelopwaarts of wind tegen? Geen probleem. Met onze e-bikes is je fietstocht altijd relaxed. Heerlijk als je van lange fietstochten houdt, maar wel ontspannen wilt aankomen op je bestemming.

Cool on wheels

Cool on wheels

Zoek je wheels met iets meer pit? Huur eens een e-chopper. Deze elektrische snorfiets met zijn stoere uiterlijk brengt je in stijl van A naar B. Lekker om een rondje te cruisen met vrienden.

Friends & family on wheels

Friends & family on wheels

Op één fiets met het hele gezin? Dat is nog eens fun! Op de fun-fiets geniet je van quality time met elkaar. Kruip jij achter de pedalen of laat je je lekker rondrijden?

Safe on wheels

Safe on wheels

Veiligheid staat natuurlijk voorop tijdens het fietsen. Daarom kan je bij de Fietsverhuur een fietshelm bij je fiets huren. Neem je de kinderen achterop? Ook kinderzitjes huur je bij de Fietsverhuur.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.