Ontdek de eindeloze mogelijkheden

Plezier, sport en avontuur, dat is wat je kunt verwachten van een schoolreisje bij HunzeOutdoor.

Stel samen met de kinderen een leuk programma samen van 3 of 4 activiteiten.
Sluit het schoolreisje af met heerlijke extraatjes, zoals bijvoorbeeld een Snackpakket, Pizzafeest of Poffertjes met ranja.

Programma
Op onze outdoorterreinen (2 prachtige locaties in Drenthe) gaan leerlingen de uitdaging aan met o.a. survivalbruggen, boogschieten, klimwand en andere spannende onderdelen. Bij één van onze locaties zijn er ook Indoor activiteiten mogelijk. Het programma kan worden aangepast aan de samenstelling van de groep en de wensen van de school. Een survival is altijd in combinatie met een bezoek aan ons verwarmd openluchtzwembad of zwembad. Om de dag helemaal compleet te maken bieden wij arrangementen inclusief een snackmaaltijd (patat, snack en onbeperkt ranja). Wil je iets anders? In overleg is er veel mogelijk. Je kunt al een schoolreisje boeken vanaf € 13,50 p.p.!

Avontuurlijk genieten
  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.