Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

reviews

8.3

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3425 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 3425 reviews

7
Naam: Theo Sweres
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
LS, We hebben een aantal dagen genoten in Cape Helius. Heerlijk rustig en ontspannend. Vooral voor mijn vrouw die net is genezen van Corona. Echter op woensdag en donderdag waren er bouw activiteiten boven ons en ook aan ons appartement. Dat was een heel stuk minder. We hebben een klacht ingediend bij de receptie van het hotel, maar die waren niet voor rede vatbaar. Ik snap dat er onderhoud gepleegd moet worden, maar dat had wel vooraf voor gewaarschuwd mogen worden. Daarom via deze weg nogmaals. Ik stuur een aantal fotos mee als bewijs. Ik ben benieuwd hoe u dit oplost. Met vriendelijke groet, Theo Sweres Overeenkomstnummer: 00021567039000
9
Naam: Chris Cant
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje Tromp 104 is ons zeer goed bevallen, m.n. De locatie: uitzicht op het haventje. De rust op het park in september. Leuke wandelingen gemaakt in de omgeving. De mini markt is wel erg mini ! Aanbod zou wel wat uitgebreider mogen zijn…verder een heerlijk verblijf gehad! Voor herhaling vatbaar !
9
Naam: Marja Groen
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
Mooie rustige ruime kamer met balkon en uitzicht.
8
Naam: Lilian den Otter
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ruime vakantiewoning met een mooie ligging aan de haven. Het was was schoon en netjes. Jammer van het schilderwerk aan de buitenkant en het niet snoeien van de heg bij het tuinhekje.
9
Naam: Anja van Z
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
Mooi hotel, vriendelijk personeel, heerlijk uitgebreid ontbijt, prachtige ligging als je kamer met zeezicht hebt. 1 minpuntje, kamer 108 heeft geen raam wat open kan en het was best warm op de kamer
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
De kamers stralen nul gezelligheid uit
10
Naam: j,c mertens
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
genoeg keus we zijn zeer tevreden misschien wat meer fruit zoals bananen
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park heeft een Amerikaanse uitstraling.
10
Naam: M Dirix
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
Geweldige ligging, ruime kamer, goede bedden, geweldig ontbijt, vriendelijke bediening
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Linda De Meulmeester
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
Enorm genoten! Bijzondere ligging! Alleen maar vriendelijke werknemers gezien, bereid voor ideeen en uitleg. Echt super fijne dagen gehad Ook leuke binnenkomer dat receptie ons gefeliciteerde met ons 25 jarig buslijn, en op de kamer een fles wijn en lieve kaart! Dank jullie wel
8
Naam: Jennifer de Van Britsom
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg vriendelijk personeel, ruim appartement, menukaart restaurant beperkt, bedden en meubilair niet echt comfortabel, mooie en centrale ligging,
10
Naam: Anneke
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima locatie, restaurant en medewerkers!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
een lichtere ontvangstruimte bij de receptie geeft een welkomere ervaring. De kamer was erg groot en wat gedateerd toonde niet echt sfeervol, bed was prima. het personeel was erg vriendelijk, wij hebben gebruik gemaakt van het ontbijt, deze was zeer uitgebreid en alles lekker vers en volop keus. De ligging is top, zo ook de parkeermogelijkheid. wij waren een tevreden klant.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
alles naar wens.
8
Naam: Kok
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
10
Naam: Anja van Amsterdam
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
Wij hebben een plezierig verblijf gehad een aanrader voor iedereen Top was het
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
Misschien kan er nog ergen een overdekt zwembad komen voor dr gene die niet van het strand houd.. Ik vond het een heerlijke fijne vriendelijke hotel goeie locatie. Vriendelijke groet jacoline
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
Ik zou adviseren om het personeel in de horeca entraining te geven opdat men wat professioneler wordt. ( voor advies bel maar ik ken wel iemand die trainingen verzorgt) Op de kamer missen we een föhn en koelkastje De bedden zijn erg smal dat kan we wat breder zeker gezien de grote van de kamer. De laatste dag wouden we in het restaurant eten en zagen dat er veel tafels gereserveerd waren. Dit had men gedaan omdat het anders te druk zou worden. Wij kregen uiteindelijk een tafel maar gezien de drukte zijn we toch maar uit eten gegaan. Personeel doet overigens stinkende de beste zeker de horeca manager hij maakt lange dagen! Verder een perfect verblijf gehad. Theo van Ommen 0653285786
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
Onze kamer was erg gehorig, hoorden tot 01:00 muziek van de bovenburen. Daarentegen wel lekker geslapen! Goed ontbijt! Mooie omgeving!!
10
Naam: Diane Oudenes-Bakker
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van een rustige omgeving en het huisje was top
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
zeer mooi park goeie ligging wel jammer van de vele arbeids immigranten
10
Naam: Willem Tesselaar
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park aan de jachthaven. Geen last van buren Mooie ligging Geweldig team bi) het terras en restaurant, complimenten
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten.... 2 puntjes v aandacht... Graag een spiegel in iedere slaapkamer..nu maar in 1 slaapkamer Gebruiksaanwijzing hoe de sauna werkt...was ff aanmodderen.. Verder prima...
8
Naam: Dominique jhvn Van Endert
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst geen inventaris hoeven opmaken om te controleren of alle borden/glazen/kopjes/bestek/.../... aanwezig zijn. Bij vertrek geen uur moeten aanschuiven om 1 kapot glas te moeten melden.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.