Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Cape Helius

Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

reviews

8.2

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2631 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2631 reviews

8
Naam: Rene van Veghel
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Ik had graag ook gebakken eieren gehad met witte bonen (Engels ontbijt)
9
Naam: John Loosveld
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel fijn mooie apartement
10
Naam: Sal de la Bella
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
terras lamp was kapot. heeft 3 dagen geduurt voordat deze gemaakt werd. Wij zaten op de Kapitein 628, op de hoek. Straat verlichting was ook stuk, dus was pik donker. gelukkig mobiel met verlichting aan gezet. Maar mag mijn inziens geen 3 dagen duren om een lap te vervangen op het terras. Buiten verlichting is een andere zaak. Doordat het zo donker was, hebben opgeschoten mensen de asbak van tafel gejat. Tis maar een asbak, maar toch. Vanaf dat moment, alles binnen gezet in de avond, zelfs het was rek
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De woning (aangevraagde voorkeur grootte tuin/ligging) lijkt op de site een plaatje. Helaas is dat niet de realiteit. Tijdens het verblijf zijn wel mankementen aangepakt. Het meubilair in de woonkamer heeft zijn beste tijd gehad, namelijk een doorgezakte bankdeel en de keukenstoelen wibbelen en krassen met een scherp geluid over de plavuizen. Dit komt omdat de doppen onder stoelen er spontaan afschieten tijdens het aanschuiven om te kunnen gaan zitten. Deze doppen zijn na ons vertrek op de eettafel gelegd. Ook diverse viltjes hebben het loodje gelegd. Bij aankomst hebben wij zelf het aanrecht en kookelement schoongemaakt. Bij de receptie navraag gedaan of de afzuigkap schoongemaakt kon worden. Zelf de fliters schoongemaakt en het grootste gedeelte van servies, pannen en glaswerk als eerst in de vaatwasser gestopt zodat het als oncoloogpatiënt veilig (schoon) gebruikt kon worden. Blijkbaar worden de plavuizen niet wekelijks schoongemaakt en de vensterbanken en houtwerk waren niet bepaald schoon. In het verleden hebben wij schone(re) Roompot vakantiewoningen gehad. Jammer! De woning zou een renovatiebeurt kunnen gebruiken.
9
Naam: A.J.J. Jans
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustige ligging, vriendelijk personeel, strandje voor de deur
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeerloos huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Zeer tevreden, wel een opmerking; voor oudere of minder valide klanten, zou een inloopdouche wel meer bieden dan een bad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Wij sliepen in de 4-persoons kamer/suite met zeezicht. Het uitzicht was prachtig en de kamer lekker ruim. De badkamer was ook prima en altijd lekker dikke en schone handdoeken. We hadden deze kamer geboekt omdat daar een koelkastje aanwezig is. Over de kamer hebben wel een aantal aanbevelingen: - de gordijnen laten erg veel licht door, waardoor wij niet goed sliepen. s Avonds brandt automatisch de balkonlamp en s morgens schijnt de zon naar binnen. Dus extra verduistering is eigenlijk een must! - Er ontbreken haakjes bij de kitchenette om de hand- en theedoeken te kunnen ophangen. Nu moesten deze steeds over de stoelen gehangen worden. - het meubilair zowel binnen als buiten is oubollig en aan vervanging toe - de bedden zijn erg smal. Het is fijn dat er losse bedden staan en geen 2-persoonbedden, maar een 1-persoonsbed mag toch wel minimaal 90 cm breed zijn. Ruimte genoeg op de kamer! Verder was het functioneren van de lift niet echt prettig. Deze maakte heel veel lawaai als hij bij de 2e etage aankwam. De 1e keer schrokken wij enorm hiervan. Volgens de receptie was de lift kortgeleden gecontroleerd en was het ongemak bekend, maar wij vinden dit niet kunnen bij gebruik door gasten. Ondanks onze aanbevelingen, hebben wij een heerlijk verblijf gehad in dit hotel en zullen in de toekomst zeker een keer terugkomen!
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
9
Naam: Paul Kinsoen
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Jan van Toor
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
9
Naam: Tjm Zweers
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het heel erg naar de zin gehad, mooi huis met veel ruimte. Het enige wat ik minder vond was dat de tuinhekjes niet kindvriendelijk waren. Kind van nog geen 2 maakte het gewoon open en kon daardoor zo naar het water lopen. Ook was de heg met heel veel doorns, ons kleinkind zat onder de krassen hierdoor.
10
Naam: Ashley De Lang
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het wel een beetje jammer dat er weinig faciliteiten waren dat is er vaak wel op andere roompot parken, & we hadden een beetje last van de poolse buren om ons heen maar wij hebben genoten van dit weekend, het park is prachtig je hebt het idee alsof je even op een andere wereld bent.
9
Naam: Sylvia van Velden
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De uitstraling, ligging én de vriendelijkheid van de medewerkers waren uitstekend en daar is niets op aan te merken. Het verblijf daarentegen viel enorm tegen bij binnenkomst. De (stoffen) kussens van de banken waren vies, er zaten vlekken op en een brandgat van een sigaret maar vooral de vlekken vonden mijn partner en ik eigenlijk onacceptabel en zeer onhygiënisch. Daarnaast zijn er op een bepaald moment waarschijnlijk stopcontacten o.i.d. verplaatst waarbij de oude gaten gewoon zijn blijven zitten, er waren stukken stuc van de wand gevallen, in het verleden heeft er waarschijnlijk een plank aan de wand gehangen die is verwijderd maar de gaten met pluggen waren nog zichtbaar. Aangezien de overige verblijven waren volgeboekt hebben wij hier genoegen mee genomen maar in alle eerlijkheid vinden wij dit eigenlijk onacceptabel en viel dit ook zeer zeker enorm tegen bij binnenkomst. Dit was, na enige tijd fijne voorpret te hebben gehad, even een flinke domper.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
alleen het balkon moet beter schoongemaakt worden veel vogelpoep!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Vriendelijke ontvangst en bediening
7
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was prima
9
Naam: G.J. Willems
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Accommodatie en ligging is uitstekend, echter wij vinden de kwaliteit van het bed niet goed en dit heeft ons dan ook best wel nachtrust gekost dus willen jullie naar onze mening de tien verdienen dan zouden wij jullie willen aanraden om de bedden cq matrassen te gaan vernieuwen. m.vr.gr Fam Willems aanwzig op uw park van 14-09-2020 tot 20-09-2020
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
T was een leuk weekend Alleen de avonden aan de bar mogen wat langer open Zodat er savonds meer vertier is Of iets organiseren
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
December zaten we in Roompot Weerterberg, wat op alle gebieden een grote desillusie was. Dus wij waren daardoor behoudend in onze verwachtingen. Maar alles werd overtroffen. Super locatie, veel comfort en prachtige ligging.
9
Naam: C Terlaak
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
Komen hier zeker terug. Erg naar ons zin gehad. We mochten ook nog een dag bijboeken. Fijn personeel
9
Naam: Frans van de Ven
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi ruim huis en prima bedden.
10
Naam: Eddy Brondoit
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
om perfect te zijn, heb je een kleine koelkast nodig, de kamer is fantastisch ? pour etre parfait , il faudrait un petit frigo , la chambre est superbe ?
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dat er ook huisjes worden verhuurd aan arbeidsmigranten snappen we best. Daar hebben we ook nauwelijks last van gehad op een enkele avond harde muziek na. MAAR... wat we niet begrijpen is dat ze kennelijk s morgens tussen 06.15 en 06.45 uur over het park mogen rijden. Een paar keer ging dat met hard praten bij het instappen. In de voorschriften staat dat er tussen 23.00 - 07.00 uur niet over het park mag worden gereden met de auto. Oplossing is wellicht om de busjes en autos van deze mensen buiten het park te laten parkeren op de grote parkeerplaats.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
De hotelkamer was van alle gemakken voorzien, behalve de matrassen waren bol gevormd en lagen alleen lekker als je precies in het midden ging liggen.
10
Naam: Nadia Rajkovic
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig verblijf, prachtig huisje. Schoonmaak kon iets beter, maar heeft de pret zeker niet bederft.
9
Naam: Ad
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Het hotel was schitterend gelegen. De kamer was prima en schoon. Het restaurant was goed. Het aanbod van de keuze van de gerechten was wat mager. Over het totaal hebben wij een prima verblijf gehad. Het hotel was goed coranaproef. Iets minder was het gegeven dat we staand in het bad moeste douchen. Dit is voor wat ouderen vaak een opgave.
8
Naam: Jenny De Wilde
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
In het algemeen zijn we heel tevreden over zowel de accommodatie, de ligging en de vriendelijkheid van het personeel. Een min puntje waren de matrassen. Die waren aan vervanging toe.
8
Naam: M Lavrijsen
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Mooi hotel, vriendelijk personeel , lekker eten en perfecte ligging
7
Naam: JT Lazaroms
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.