Cape Helius

Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland

  • Jachthaven
  • Zee en strand
  • Watersporten

reviews

8.3

Vakantiepark Cape Helius scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3072 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 3072 reviews

9
Naam: Els
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Airco dat mis je als t zo warm is
10
Naam: R
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Prachtig gelegen. Super grote kamers wel kleine min puntjes qua bedden Ontbijt super goed verzorgt ondanks de lockdown. We gaan regelmatig weg maar jullie hadden het beste ontbijt tot nu toe. Diner niet genomen omdat er weinig keus was en best prijzig. Maar kom graag terug
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Hele fijne dagen gehad. Airco en koelkastje op de kamer is het enige dat kan verbeteren. Verder top locatie, en personeel heel vriendelijk. Kom graag nog eens terug!
10
Naam: Manuela Spaan
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
9
Naam: Gerrie Janssen
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi park, heel mooie uitstraling, geweldige ligging, personeel vriendelijk, behulpzaam. Kortom we hebben een heerlijke vakantie gehad!
10
Naam: Linda De Graaf- Dolstra
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Marian Otto
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
9
Naam: Hans Hagendoorn
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
Beetje gedateerd maar fijn hotel, goede locatie, goede bedden en schoon.
8
Naam: Gert Hardeman
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Kamer prima misschien airco overwegen
8
Naam: Bibi Woningfotografie
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig! Een klein minpunt: De tuin stond vol hoog onkruid.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top locatie!
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Angela Mollemans Canters
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Een mooi hotel met vriendelijk personeel, goede service en schone kamers. Het ontbijt was uitgebreid De mogelijkheid voor het huren van fietsen en e scooter was ook fijn,maar als tip wil ik meegeven om extra accu,s voor de 2 scooters aan te schaffen zodat de volgende gasten ook nog gebruik kunnen maken. Nu moeten ze eerst weer 2 uren aan de lader! Maar verder was alles fantastisch hoor!
7
Naam: Manuela Koolhof
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Prima hotel, goeie ligging, ruime hotel kamers. Vriendelijk hotel, heerlijk ontbijtje. Misschien een keer een upgraden de kamers, Miste nog een minibar/koelkastje op de kamer.
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
8
Naam: J. Klaver
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Wordt tijd voor airco op de kamers
10
Naam: Ellen Willems
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Zeer prettig verblijf alles was perfect vriendelijk personeel,mooie kamers,prachtige ligging, gewoon een super weekend gehad en komen zeker een keer terug ook hele mooie fietsroutes zeker aan te edelen en de fietsen die we gehuurd hadden zijn ook perfect.😊
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
8
Naam: Evelyn Boschloo
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
Wij hebben leuk gehad met de hele familie
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
Deze bezoek bij jullie hadden we geen zeezicht kamer terwijl we dat wel geboekt hadden ..meerdere keren bij jullie geweest 1e of 2e verdieping kamers waren top maar dit keer waren we in een hoek gestopt dat wat we jammer vonden & in de kamer deed de douchekop niet goed voorderest de omgeving waren helemaal top..
9
Naam: Gerard Lutz
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
9
Naam: Lida Katerberg
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
alles was prima geregeld alleen jammer dat er vloerbedekking in de slaapkamer was
9
Naam: G. Brouwer
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
Wij hebben hier 6 dagen volop genoten, perfecte ligging en zeer vriendelijk personeel.
9
Naam: Monique van Proumeren
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een super fijne week gehad
9
Naam: Kees Willemse
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
Een koelkast op de kamer is een absolute must, aangezien er nu voor ieder drankje naar de shop moet worden gelopen en er geen drankjes of eten in een koelkast koud kunnen worden gehouden. Verder heeft het hotel een duivenprobleem. Daar wordt wel iets aangedaan, maar niet voldoende.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
Op het terras lopen sommige mensen de benen uit hun lijf, anderen staan lang te kletsen. Ik begreep dat dit de restaurantmanager was? Maar die werkte zelf mee dus volgens mij is dat wanneer veel mensen zitten te wachten niet echt de bedoeling. Vorig jaar waren we bij jullie en was dit ook al zo, gered door de fantastische dame achter de receptie!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.