Breng je vakantie door op het park en bezoek de EK-steden op de wedstrijddag

Beleef het EK voetbal van dichtbij

Zin in een groot voetbalfeest? Het EK voetbal 2024 trapt binnenkort af in Duitsland. Beleef je de wedstrijd vanuit het stadion, maar zoek je nog een plekje om te overnachten? Of wil je de speciale sfeer ervaren in een fanzone of met vele anderen wedstrijden kijken op een groot scherm? Dan ben je hier aan het juiste adres: geniet van een ontspannen vakantie op het park en bezoek de voetbalsteden voor de wedstrijden!

Breng je vakantie door op het park en bezoek de EK-steden op de wedstrijddag

Roompot vakantieparken Landal vakantieparken

Düsseldorf

Düsseldorf

In de Merkur-Spiel-Arena in Düsseldorf worden drie groepsfasewedstrijden, een achtste finale en een kwartfinale gespeeld. Het publiek kan de wedstrijden op groot scherm bekijken aan de oevers van de Rijn en in de fanzone op de Burgplatz.

Vakantieparken in de omgeving
Gelsenkirchen

Gelsenkirchen

De Veltins-Arena in Gelsenkirchen is de speellocatie voor drie groepsfasewedstrijden en één wedstrijd in de achtste finale. De stad biedt ook op verschillende plekken uitzendingen op groot scherm, bijvoorbeeld in de officiële fanzone in Nordsternpark.

Vakantieparken in de omgeving
Hamburg

Hamburg

In het Volksparkstadion in Hamburg worden vier groepsfasewedstrijden en één kwartfinale gespeeld. Voor iedereen die geen kaartjes heeft en de wedstrijden in Hamburg wil bekijken, raden we de fanzone op Heiligengeistfeld aan.

Vakantieparken in de omgeving
Vakantie dichtbij

Vakantie dichtbij

De vakantieparken van Landal GreenParks en Roompot bieden tal van mogelijkheden voor een vakantie in de natuur nabij de EK-steden. Verheug je op een ontspannen vakantie in een vakantiehuis met veel ruimte en privacy op slechts een uur tot maximaal 1,5 uur afstand van  de voetbalstad van je keuze.

Bekijk de kaart

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.