Minder plastic en restafval

Benieuwd naar onze duurzame visie op afval? Op deze pagina vertellen we meer over onze recycling-aanpak en leggen we uit wat we nog meer doen om plastic en restafval te verminderen.

Samenwerking Wecycle

Samenwerking Wecycle

In 2019 recycleden we samen 2,5 miljoen kilo elektrische apparaten tijdens de Nationale Recycle Week. Het recyclen van deze elektrische apparaten resulteerde in 123.000 kg minder CO2. Ook werkten we mee met een bijdrage aan het jaarverslag van Wecycle onder het kopje ‘Recreatie’.

Gerecycled frituurvet

Gerecycled frituurvet

Oud frituurvet wordt opgehaald en omgezet naar duurzame biodiesel. Dat is een brandstof die meer dan tachtig procent minder broeikasgassen uitstoot dan conventionele, fossiele diesel.

Geen disposable plastics meer

Geen disposable plastics meer

Plastic wegwerpverpakkingen maken plaats voor disposables van biologisch materiaal. Hiermee dragen we niet alleen bij aan de vermindering van de plastic soep, maar ook van CO2 uitstoot.

Samenwerking Tweedelevenbestek

Samenwerking Tweedelevenbestek

Oud bestek uit onze parken wordt hergebruikt en krijgt zo een tweede leven! Tweedelevenbestek verkoopt gebruikt bestek dat opnieuw is gepolijst en er daardoor als nieuw uitziet.

Samenwerking Too Good To Go

Samenwerking Too Good To Go

Door de samenwerking met Too Good To Go voorkomen we voedselverspilling. Dit leverde in opstartjaar 2020 een besparing op van 4550 geredde maaltijden en daarmee een besparing van 11.375 kg CO2. 

Circulaire Recycle Bags

Circulaire Recycle Bags

Voor het stimuleren van afvalscheiding bij de bron, plaatsten we Recycle Bags voor glas en papier in onze accommodaties. Na een succesvolle pilotperiode in 2021, zullen we dit in 2022 over alle parken uitrollen.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.