Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping in Noord-Spanje boeken? Roompot: samen voordelig genieten!

Camping in Noord-Spanje boeken?

Camping in Noord-Spanje boeken?

Als u op zoek bent naar vakantieparken en campings in Noord-Spanje, biedt Roompot uitkomst. Hier heeft u namelijk de keuze uit verschillende comfortabele accommodaties zoals tenten, bungalows, chalets en vakantiehuizen. In Noord-Spanje aan de Middellandse Zee uw vakantie doorbrengen? Ontdek dan snel welke accommodaties er op dit moment beschikbaar zijn aan bijvoorbeeld de Costa Brava of Costa Dorada. Ook voor een vakantiehuis in Noord-Spanje zit u dus goed bij Roompot!

Noord-Spanje

Noord-Spanje is misschien wel de populairste zomervakantiebestemming in het buitenland onder Nederlanders. Dat heeft niet zozeer te maken met de aanwezigheid van de Pyreneeën, het Baskenland of de Golf van Biskaje, maar vooral met het grote aantal gezellige badplaatsen in het oosten aan de Middellandse Zee aan met name de Costa Brava, de Costa del Maresme en de Costa Dorada. De meeste vakantieparken en campings in Noord-Spanje bevinden zich dan ook aan een van deze costa’s. Wie een camping in Noord-Spanje boekt in de buurt van de kust, is naast zon, zee en strand dan ook verzekerd van volop gezelligheid!

Vakantiehuis in Noord-Spanje zoeken?

Vakantiehuis in Noord-Spanje zoeken?

Bent u benieuwd naar het huidige aanbod van vakantiehuizen in Noord-Spanje of gaat uw voorkeur uit naar bijvoorbeeld een chalet of vakantietent? Bekijk dan nu alle campings in Noord-Spanje die u op dit moment kunt boeken via Roompot! Behalve voor een camping in Noord-Spanje bent u hier eveneens aan het goede adres voor vakantieparken in de rest van Spanje, Nederland en landen zoals, België, Frankrijk en Duitsland. Uw vakantiehuis in Noord-Spanje of ergens anders extra voordelig boeken? Bekijk bij de actuele aanbiedingen het overzicht van extra laag geprijsde accommodaties. Ook de vakantiehuizen in Noord-Spanje kunt u uiteraard vastleggen inclusief allerlei aantrekkelijke extra’s. Zoek de zon op en geniet samen lekker voordelig van uw vakantie!

Onze suggesties

Cypsela Resort

Cypsela Resort

  • Luxe camping
  • Avontuurlijk waterpark

Playa Brava

PLAYA BRAVA

  • Gelegen aan kilometerslang zandstrand
  • Twee prestigieuze golfbanen in de buurt

Valldaro

Valldaro

  • Zon, zee en strand
  • Levendige camping

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.