Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Een camping aan zee in Spanje

Een camping aan zee in Spanje

Een camping aan zee in Spanje

Spanje is natuurlijk het land van de vele eilanden, mooie stranden en een aangename temperatuur. De kust van Spanje is ruim 5.000 kilometer lang en dat betekent dat er volop ruimte is om een optimale zonvakantie te boeken. U kunt tijdens een vakantie zowel aan de Atlantische Oceaan als de Middellandse Zee verblijven. De Costa's zijn natuurlijk de meest bekende plekken om te verblijven tijdens een vakantie in Spanje. Heeft u plannen om een camping aan zee in Spanje te boeken? Dan is het een goede keuze een van de campings in Spanje aan zee boeken bij Roompot. Roompot heeft namelijk volop campings aan zee in Spanje voor u in de aanbieding. Dat biedt natuurlijk volop perspectief voor u!

Mooie campings in Spanje aan zee

Een camping aan zee in Spanje van Roompot is altijd voorzien van alle faciliteiten om het u naar de zin te maken. Dat levert u niet alleen gemak en comfort op, maar het zorgt ook voor optimale ontspanning. En dat is natuurlijk precies waar een vakantie voor bedoeld is. Over uw kinderen hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze kunnen op de camping namelijk uitstekend vermaakt worden. Er is bijvoorbeeld altijd een animatieteam aanwezig die zorgt voor ontspanning en plezier bij uw kinderen. Gaat u liever met uw kinderen zwemmen? Ook dit is gemakkelijk te realiseren. Dit kan in het zwembad op de camping, maar natuurlijk kunt u ook een mooi plekje aan het strand uitzoeken. Heeft u vragen tijdens uw vakantie, dan kunt u altijd even langs gaan bij de receptie.

Bezienswaardigheden in Spanje

Bezienswaardigheden in Spanje

Spanje is het land van de bezienswaardigheden. Want het land heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Wanneer u een camping in de buurt van Madrid heeft geboekt, dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de hoofdstad van Spanje. Palacio Real is een aanrader. In dit paleis van de Spaanse koning zijn maar liefst 3.418 kamers te vinden. Na Versailles is dit het grootste paleis van Europa. Onderneemt u graag een activiteit met uw kleine kinderen? Bezoekt u dan eens pretpark Cortylandia. Wanneer uw kinderen wat ouder zijn, dan kunt u er voor kiezen om een bezoek te brengen aan waterpark Port Aventura. Dit ligt in Salou. Er zijn daarom voldoende activiteiten te ondernemen tijdens een zonnige vakantie in Spanje! Kiest u daarom voor een van de campings in Spanje aan zee van Roompot en geef uzelf een onvergetelijke vakantie-ervaring cadeau. U zult zeker geen spijt krijgen van een camping aan zee in Spanje!

Onze suggesties

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.