Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Comfortabel slapen op een luxe camping in Oostenrijk

Comfortabel slapen op een luxe camping in Oostenrijk

Comfortabel slapen op een luxe camping in Oostenrijk

Een luxe camping in Oostenrijk is een plek om tot rust te komen. Op een camping met net iets meer comfort slaapt u in zachte bedden, verblijft u in hoogwaardige accommodaties en kunt u optimaal genieten van uw vakantie. Op luxe campings in Oostenrijk zult u geen lange rijen voor verouderde douches tegenkomen of slapen in een klein koepeltentje: comfortabel kamperen betekent genieten van de natuur zonder in te hoeven leveren op comfort of kwaliteit. Glamping, oftewel glamourous kamperen, is een nieuwe trend geworden. Die maakt het mogelijk om te genieten van de beste voorzieningen, op de camping en in uw verblijf, om zo een kampeeravontuur in stijl te beleven. Voor kinderen is er genoeg te beleven terwijl u profiteert van het hoogste comfort.

Luxe campings in Oostenrijk: de accommodaties

Bij glamping horen bijzondere voorzieningen. De accommodaties op een luxe camping in Oostenrijk verschillen daarom van die op reguliere campings. Luxe kamperen doet u bijvoorbeeld in een ruime stacaravan, waar het hele gezin een slaapplek met genoeg privacy heeft. In de caravan kunt u zelf koken en douchen en natuurlijk vindt u er een toilet. Ingerichte tenten en geheel voorziene caravans zijn alom vertegenwoordigd op de luxere Oostenrijkse campings. De kampeerterreinen hebben voorzieningen voor het hele gezin en liggen vaak prachtig tussen de bergen. Kamperen in stijl met luxe voorzieningen vertaalt zich soms in heel bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan safaritenten, waar u zich in Afrika waant. Midden in de natuur zit u voor uw ruime tent, waarin u natuurlijk echte bedden vindt. Elk kampeerterrein in de indrukwekkende Oostenrijkse natuur heeft zijn eigen bijzonderheden. Soms is dat een zwembad, een prachtige ligging, bijzondere accommodaties of een animatieprogramma voor de kinderen.

Bezienswaardigheden in Oostenrijk

Bezienswaardigheden in Oostenrijk

Het verblijf op een luxe camping in Oostenrijk maakt dat u er nooit meer weg wilt gaan. Op de camping is alles wat u wenst: een heerlijke verblijfplaats, prettige voorzieningen, een mooie omgeving en comfort en luxe. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er rondom luxe campings in Oostenrijk niets te zien is! Vanaf de kampeerterreinen zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in het land goed bereikbaar. Bezoek bijvoorbeeld de statige stad Wenen, waar u koffie drinkt op een van de chique pleinen. De Oostenrijkse natuur is zeker de moeite waard: maak een trektocht langs de rivieren, steile bergwanden of intens blauwe meren. Ook in de zomer bereikt u met de skiliften de hoogste bergtoppen van het land. De comfortabele kampeerterreinen met extra luxe die u boekt via Roompot bieden u het beste van twee werelden: comfort, rust en natuur op een prettige plek in Oostenrijk.

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.