Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Ideaal met jonge kinderen
  • Uitgestrekt fiets- en wandelgebied
  • Dicht bij Scheveningen en Den Haag
  • Gratis WiFi
8.1

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4876 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4876 reviews

8
Naam: Martin Aus dem Kamen
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
wij hadden een prima midweek. De accommodatie is oud maar voor ons voldoet het bijna goed. het enige is de totaal versleten kussens op de banken. dit is niet goed voor onze reeds op leeftijd zijnde botten.
7
Naam: Johannes Broeksema
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was allemaal een beetje gedateerd Veren voelbaar in de matrassen. Keuken gerei Erg krap
8
Naam: Whr Janssen
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ongedwongen.
8
Naam: J.G. Kruizinga
Datum: 15 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Restaurant: Op alle tafels staat gereserveerd, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is, ook een leuke hoek voor alleen een drankje ontbreekt. Verder hangt er een tv waar niets mee gedaan wordt, toen ik er was waren er interland wedstrijden en Max Verstappen. kan ook zachtjes of zonder geluid
7
Naam: David Rosenberg
Datum: 13 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk weekend gehad maar als je echt goed en kritisch rondkijkt in je verblijf is het wel echt erg gedateerd.... Doorgezakte vloeren, ...sober...oudbollig. We hebben zelf een stacaravan en met wat kleine details is het makkelijk wat te pimpen...
7
Naam: Ans van der Heijden
Datum: 13 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het verblijf in het park was fijn. Helaas heeft het huisje (nummer 470) enkele technische problemen. De begane grondvloer is gemaakt van hout. Zodra je er over loopt geeft hij een krakend geluid. Dit is vooral in de avond hinderlijk.
8
Naam: G. Nijboer
Datum: 13 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Karl-Heinz heinz Loeffelsender
Datum: 13 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Pieter N
Datum: 12 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bij binnenkomst bleken best wel wat delen van de keuken niet schoongemaakt, alsmede in de slaapkamer. Aangezien we laat aankwamen en we geen zin hadden om van alles te regelen en we maar 2 nachten zouden blijven hebben we het verder niet gemeld en zelf even schoongemaakt. Net zo snel als melden.
8
Naam: M. Schoen - Van Der Vlugt
Datum: 11 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
we hebben het erg naar onze zin gehad.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.