Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Ideaal met jonge kinderen
  • Uitgestrekt fiets- en wandelgebied
  • Dicht bij Scheveningen en Den Haag
  • Gratis WiFi

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3457 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 3457 reviews

8
Naam: Fda Hagenstein
Datum: 24 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Verblijf en accommodatie was prima. Er lagen echter muizenkeutels in een emmer maar dat werd snel opgelost. De schoonmaak was niet goed. Schimmel in de keuken met name bij kookgelegenheid. We hebben het schoner achtergelaten dan we aantroffen bij aankomst.
8
Naam: J De Klein
Datum: 24 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Super ligging aan zee. Hondvriendelijk.
8
Naam: R.C. Bloemendaal
Datum: 24 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Heerlijke week gehad, fijne ruime plaats 121.
8
Naam: Theo Punselie
Datum: 24 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
10
Naam: van der Lugt
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
De sfeer op Kijkduinpark is erg fijn. Komen er regelmatig. Personeel is vriendelijk, ook in het zwembad. Het is daar wel klein en eenvoudig. Leuke speeltuintjes daar en trampoline is favoriet van de kinderen. Sanitair is vaak netjes. Ligging Kijkduinpark is super!!!! We komen er graag weer terug!
8
Naam: Walter van Zoggel
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Mede door het stralende weer hebben wij een fantastische week gehad!
7
Naam: Leo Rozendaal
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij zijn niet tevreden over de afhandeling van onze boeking. Via twee kanalen een huisje geboekt op het strand. Slechts een moment beide in mijn Roompot zichtbaar geweest. De aangevraagde en toegezegde vroeg aankomst bleek in het geheel niet met de beheerder gecommuniceerd. Verder blijkt er bij de accomodaties een bolderwagen te horen. Personeel verhuurde doodleuk twee bolderwagens en was niet op de hoogte van dit feit.
8
Naam: T. Worst
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Wij vinden dat de sanitaire gebouwen prima zijn onderhouden, pluim voor de schoonmakers. De voorzieningen bij de comfortplekken zijn prima in orde. Een week was erg kort voor ons om alles te kunnen doen wat wij wilden zien, wij komen zeker nog een keer terug, Verder nog dank voor jullie actie waardoor wij voor weinig geld heerlijk konden kamperen.
8
Naam: Lucien Vanlaer
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Wij komen nog vaker !
8
Naam: Helene Bors
Datum: 23 april 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.