Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Ideaal met jonge kinderen
  • Uitgestrekt fiets- en wandelgebied
  • Dicht bij Scheveningen en Den Haag
  • Gratis WiFi
8.1

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5031 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 5031 reviews

8
Naam: J.P. Wieriks
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prettige accommodatie, mooie locatie
8
Naam: Monique Bakker
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hadden een mooi huisje vooral de kleuren (natuurlijke)
9
Naam: Ton Ruiter
Datum: 22 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: G Wielink
Datum: 21 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Via het AH-bonnetje kwam ik bij jullie uniek gelegen accommodatie terecht. De prijs-kwaliteit verhouding van het blokkendoosje vond ik prima voor een midweek. Met dank voor het gunstig gelegen huisje: 466
7
Naam: Meta Veldhuizen
Datum: 20 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben van een leuke gezellige midweek genoten,ondanks de storm. wat het huisje betreft daar mag het een en ander wel wat aan gedaan worden,vooral wat de matras van het bed betreft,je voelde de veren van het matras ,ook zat er geen deur tussen kamer en gang,was er blijkbaar uitgehaald. De uitgang van het park is slecht aangegeven,vooral s,avonds door de slechte verlichting niet te vinden. Restaurant uitstekend en lekker gegeten,vriendelijke personeel,mooie supermarkt.
9
Naam: F. Blommaert
Datum: 19 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
prima dagen ondanks slechte weer. geen kou geleden, rustig. en lekkere plek als uitvalbasis. we hebben zelfs nog een dag gefietst en natuurlijk van de storm genoten.
9
Naam: L Lamers
Datum: 19 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
direct goede hulp bij kleine gebreken en vriendelijk personeel en behulpzaam.
8
Naam: J. Hermsen
Datum: 19 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk verblijf, alleen geen prullenbak te vinden op het terrein. Heel onprettig als je een hond hebt en steeds naar een milieupunt moet :(
9
Naam: H Kuipers
Datum: 19 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi plekje dicht bij het strand en de zee
8
Naam: A.J. Rutgers
Datum: 15 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.