Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Kindvriendelijk
  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6330 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 6330 reviews

9
Naam: R. Wiersma
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Al mijn verwachtingen overtroffen. Sinds terugkomst al aan meerdere mensen aangeraden
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Top vakantie! Veel speeltuintjes voor de kinderen en dichtbij het strand. Ook fijne kinderanimatie
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Strand
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Ik vond het een erg leuk park op een mooie locatie, mooie plekken en de tent was super. IK vond het afhaal eten echt slecht, zeker voor dat geld. Wij hadden ook een bbq pakket bij geboekt, dat bleek gewoon een boodschappentas met producten uit de winkel.....toetjes en salades die ik normaliter nooit koop.....hele kipfilets???? En 2 wegwerp barbeques.....het was windkracht 6.....een deed het niet en de ander duurde heel lang.....de winkel was om 17 uur dicht dus iets anders regelen was ook niet mogelijk....zonde van het geld, het was de 64 euro echt niet waard! Je boekt zaken bij voor het gemak, niet om er werk van te hebben.....ik zou als park bij de huisjes en tenten een gasbbq neerzetten, dat zijn wij ook gewend op andere parken in en om NL.
8
Naam:
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijk genoten op een mooie locatie
7
Naam: Rosalie
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Lekker weekendje weg. De locatie, naast het strand, is het enige wat dit park zo aantrekkelijk maakt.
9
Naam: Chantal
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
heerlijk bij het strand, iedere dag van genoten. Inventaris in huisje wat schaars, na iedere boterham borden en glazen wassen, niet van deze tijd.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij komen regelmatig bij Roompot op verschillende parken en ik ben erg tevreden over de accomodaties en de ligging van de parken! Er is genoeg afwisseling in locatie en iedere keer weer een fijn verblijf!! Wij hopen hier nog vaak gebruik van te kunnen maken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij komen al met onze kinderen hier toen het peuters waren, nu zijn ze 18 en 20. Enerzijds vertrouwd, door de jaren heen is Roompot afstandelijker geworden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijk huisje, veel comfort. Jammer van het bubbelbad wat niet helemaal goed werkte. En de boodschappen die niet nauwkeurig waren waardoor we de eerste avond moesten improviseren met 1 pak melk voor 2 pakken pannenkoeken voor 6 personen... Dat moesten er eigenlijk 6 zijn. De dagen erna is dit ingehaald gelukkig. Maar met de pannenkoeken was het sober. Hoewel de 2 pakken vla het uiteindelijk weer compenseerde:)
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Natuur
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooie locatie achter de duinen
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Puck Koopmans Van Dijk
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Marjolein
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Helaas vies huisje dat heeft de vakantie negatief beïnvloed. Ben beter van jullie gewend.
9
Naam: Nijman
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten!
8
Naam: Annemiek
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We hebben het erg fijn gehad.
8
Naam: Joris Aarts
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Eline Veen
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten!! Ondanks wat gebreken aan het huisje komen we absoluut een keer terug!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Ontzettend fijne plek met vriendelijke medewerkers die het verschil maken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De banken, stoelen en bedden waren top. Ook het tuinmeubilair was prima. Beetje jammer is dat de route naar ons huisje niet goed stond aangegeven en het huisnummer niet aan de kant van de weg zit. Ook was telefonisch aangegeven dat er een babybed en babystoel bij het huisje waren en dit bleek niet het geval.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Ruime accommodatie, schoonmaak kan stukken beter
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
De locatie van onze bungalow was perfect 466. Ook het huisje zelf was netjes en prettig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Geweldige locatie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Super locatie dichtbij strand en stad, mooi om te wandelen en fietsen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Echt vakantie!
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Max Otterloo
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.