Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Kindvriendelijk
  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand

reviews

8.0

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9954 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9954 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ver weg het parkeren. Zee verder weg dan gedacht.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk! Privacy gecombineerd met een toplocatie en een ruim huisje!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik mis een sinaasappelpers in de keuken. Helaas Dunne dekbedden. Wij hebben wel een heerlijk lang weekend gehad op een prachtig park.
9
Naam: Helene
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is de tweede keer dat ik hier kom. Geweldige ligging dichtbij zee en Scheveningen en Den Haag. Heerlijk groen. Goede sfeer en genoeg faciliteiten. Ik kom graag een keer terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: E. Boswinkel
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Erg mooie ligging. Overal dichtbij. De stad het strand en het natuurgebied. Super! Mooi aangelegd park. Goede voorzieningen. Kampeerplekken prima. Sanitairgebouw fijn verwarmt en prima. Jammer dat de toiletten slecht doorspoelen, waardoor je altijd de viezigheid van een ander tegen komt. Weinig waterdruk. Zelfs een paar velletjes wc papier krijg je niet weg. Erg smerig!!! Dit is vast wel op te lossen.
10
Naam: Mariëlle
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ingrid de Koning
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gezellig vakantie park, leuk huisje, voor een “honden welkom” huisje, goed schoon en onderhouden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg genoten en geen verbeterpunten te bedenken! Vooral de padelbaan was een leuke toevoeging :)
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Sandra Mosterd
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Netjes en vriendelijk
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Fijn vakantiepark, hier en daar toe aan vernieuwing (sanitair, privacy op plekken
8
Naam: Richard du Pree
Datum: 16 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zochten rust aan de kust in een comfortabel verblijf, met benodigde faciliteiten en service. Dat alles hebben we kunnen vinden bij Roompot Kijkduin. 2 fijne weken lang.
8
Naam: Henk Leskens
Datum: 16 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Uitstekende locatie. Wij vonden het gehuurde huisje wel erg kaal t.a.v. de inrichting. Er ontbraken wandversieringen en goede verlichting.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Chiel Zwaan
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en ontspanning
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannen in een mooie omgeving
8
Naam: Simone
Datum: 15 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wederom naar onze zin gehad, maar jammer dat onze klacht over de kapotte televisie niet afgehandeld is. Niet netjes. Jammer. Zeker omdat we er 11 dagen gezeten hebben.
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met een fijne ligging. Teleurgesteld van het huisje. Super slecht bankstel, gaten in de gordijnen en het fornuis niet schoon gemaakt. Ook waren er verschillende vochtvlekken in de woon en slaapkamers.
9
Naam: Chantal van Drunen
Datum: 14 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we hebben er super van genoten enige minpuntje was dat het huis niet echt schoon was en de stofzuiger kapot was geen dweil aanwezig om zelf te kunnen schoonmaken verder echt top top week gehad we komen zeker vaker terug
8
Naam: H Bonouvrie
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf, kort bij zee.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heerlijk verblijf gehad. De bungalow was ietsje gedateerd. De eetkamerstoelen zaten niet lekker en met zes personen is 1 toilet en 1 badkamer echt behelpen. Voor de rest super netjes, schoon en heerlijke bedden!
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
gewoon goed .niets mis mee
8
Naam: G. Hartman
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
eerste gedachte, we komen nog terug en wel op korte termijn!!!
10
Naam: József Habenicht
Datum: 12 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
My parents and the parents of my wife spent a weekend in house 403. They were very satisfied with the house and with the whole park. They did not really try facilities as we live in Den Haag and we gave them everything, but maybe because of this kind of privacy they liked the place. If next time they come together, we might book with you again. Thank you
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.