Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Ideaal met jonge kinderen
  • Uitgestrekt fiets- en wandelgebied
  • Dicht bij Scheveningen en Den Haag
  • Gratis wifi

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3867 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 3867 reviews

8
Naam: Loevstakken
Datum: 17 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We have stayed at Kjikduin Vakantiepark 5 times. We see that the place is worn and needs upgrading in many fields. The beach is fine and the biking trails also.
8
Naam: Jessica Weicker
Datum: 6 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Valerie Lungley
Datum: 30 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Had a fantastic stay, the First Lady on reception wasn?t very helpful when we explained we couldn?t fit our motorhome on the pitch we were given however after we tried and came back to reception the other receptionist was really really helpful. The website is a little confusing when trying to book slot for motorhome.
8
Naam: Hoffeld Treis
Datum: 16 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Clive Smaje
Datum: 15 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Some of the pathways need repairing, with large holes. The pitches were not very clean.
8
Naam: Jeanine A Nijhoff
Datum: 4 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We had a good time and are not complainers, but the house was not very clean and the shower did not drain very well.
9
Naam: Hubert Leitner
Datum: 30 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Bernice den Brok
Datum: 14 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hadden een nieuw strandhuisje, de locatie was erg mooi en bijzonder. Bij de strandtent Suiderstrand kregen we veel service aangeboden, dat was prettig. Het park zelf en de speeltuin vonden we wel wat verouderd, trampolines kapot bijv. Een strandhuisje willen we wel weer huren.
10
Naam: Tomá? Bro?ek
Datum: 8 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Claudine Muller
Datum: 4 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.