Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Ideaal met jonge kinderen
  • Uitgestrekt fiets- en wandelgebied
  • Dicht bij Scheveningen en Den Haag
  • Gratis wifi

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Kijkduin scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4314 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4314 reviews

10
Naam: Anonymous
Datum: 2 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
In het gezellige huisje nr 617 heb ik de gelegenheid gehad om familie en vrienden uit te nodigen, omdat door mijn ernstige ziekte het te vermoeiend was hen op te zoeken. Mijn partner en ik wonen in Italië. Wij waren onder de indruk van het prachtige park zo vlakbij zee. Als de mogelijkheid het toe laat, komen wij zeer beslist terug!
10
Naam: Geertjan Koning
Datum: 23 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
On our return back to the UK we stayed again at Roompot for a night. Good connection to beach and centre of town ( bus 24) only a few minutes walk. Overall a great site. It would be helpful to have a small bin collection site nearer to the camper area.
9
Naam: Dr. Geertjan Koning
Datum: 21 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Great park with easy access to the beach and cycle paths through the dunes. Easy access to public transport into the center of The Hague.
10
Naam: Steven Neil
Datum: 15 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super time, super place, thank you :-)
8
Naam: J. Keen
Datum: 10 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Excellent site but pitches are to close, (Fire Hazard), facilities excellent.
8
Naam: Anonymous
Datum: 2 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anonymous
Datum: 28 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
A few things could be improved to get an even higher rating: 1) include towels!! I?ve had to transport bath and beach towels from the U.K. to NL just for this. It takes up a lot of space in my car. For around ?800 for a weekend I expect towels! 2) replace the extractor fan in the beach hut with a microwave. Far more useful 3) there?s space for a few more shelves and hooks. In such a small space everything helps! 4) put a free standing mirror on the shelf in front of the sink in the bathroom. Impossible to shave with the mirror behind! 5) if you get new huts get ones that are maybe just 50cm wider to allow space down one side of the bed
9
Naam: Anonymous
Datum: 27 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was weer een leuke vakantie dit jaar in Kijkduin! Ondangs de vele bungalows op het terrein hadden we privacy op ons terras en ´s nachts was het er rustig. Stand, duinen en genoeg ruimte voor de kinderen om buiten te spelen. Naast Koos Konijn hebben we ook duinkonijnen, een vos en zelfs een zeehond gezien! Alleen de vanille vla was in de supermarket vaak snel uitverkocht en één rol wc papier voor 5 mensen voor een week is toch wel erg weinig :-(
7
Naam: Rocco Bozzone
Datum: 3 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We love the location. Cleaning has margin for improvement Maintenance disappointing (oven and wifi not working; frigo partly broken) We paid for comfort package, but didnt receive part of it, coffee filter, coffee....
8
Naam: Loevstakken
Datum: 17 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We have stayed at Kjikduin Vakantiepark 5 times. We see that the place is worn and needs upgrading in many fields. The beach is fine and the biking trails also.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.