Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 16341 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 16341 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het als een hele leuke ervaring ervaren mede door de ligging van het park en de vele mogelijkheden die je vanuit het Park kan doen.
8
Naam: Silvie Pennings
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: De Jong
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben met prachtig weer een fijn verblijf gehad. Wel willen we een paar dingen opmerken: Warm water bij het douchen werkte niet altijd , er was waarschijnlijk vaak een te lage waterdruk. Er was totaal GEEN sfeerverlichting, waarom niet een paar schemerlampjes aan de muur. De beschrijving van de vaatwasser was niet te vinden op de site.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was prettig. Door de situering van de chalets is het overal rustig toeven. Zoals opgemerkt zouden we graag een wat ruimere menukeuze in het restaurant zien. We hebben wel informatiedocumentatie gemist. Geen boekje of parkgids gezien.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verbijf was prima. Voor het geval ik verderop in deze enquete niet meer de gelegenheid krijg: - WIJ vonden de bedden veel te hard. Na één nacht verlangden we haast weer naar ons eigen bed. Dat is jammer. Wij denken dat het gros van de vakantiegangers liever op een iets zachter bed zou willen slapen. - De ventilator in douche-/toiletruimte bleef 22 minuten aan als je het lichtknopje gebruikte. ONZIN!!! Wij, als rond de 70-ers moeten vaak 2x per nacht naar het toilet. Dan wil je niet dat die ventilator 4 x 22 minuten herrie aan het maken is. Dus probeerden we in het donker onze weg op het toilet te vinden. Ventilator kan eigenlijk best gemist worde, want er zit ook een raampje in die ruimte zodat er prima geventileerd kan worden.
7
Naam: Fleur Kooijman
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne midweek gehad! , . Personeel bij de cafetaria was ongemotiveerd en onbeschoft!!24.9.2020 Nog nooit zoiets in n cafetaria mee gemaakt.De uitstraling was ook niet echt je van het. Daarin tegen was de friet wel lekker gebakken ?
7
Naam: Peet van Klaveren
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi park. Alleen zou het fijn zijn als er meer aandacht besteed wordt aan de bewegwijzering op het park, de weg vinden naar ons bungalow(NT comfort) was moeilijk te vinden. Het zou fijn zijn als de verlichting in de keuken werd verbeterd.
9
Naam: L.C.A.P. van den Bergh
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een crime om bij het huisje te komen. Reden bij de ingang vast in de drukte en er stond geen wegwijzer naar de huisjes. Moesten 2 keer vragen hoe we verder konden en werden de tweede keer geholpen door een knaap die het zelf ook niet goed wist. Verder was alles prima in orde.
8
Naam: Dirk Otte
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ons verblijf in de Roompot is ons goed bevalen, wij hebben ons vermaakt ook door toedoen van de sauna die wij er bij hebben geboekt. Ook is het aardig/aangenaam om over het park en in de omgeving te wandelen. En verder is het fijn dat je van alle faciliteiten gebruik kan maken.
8
Naam: Lia
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk huisje. Goede ligging. Kon lang buiten zitten d.m.v. verwarmingselement. Overal dichtbij.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er hadden in het chalet wel een vuilniszak en een paar pedaalemmerzakjes mogen liggen En misschien ook wel een paar vaatwas tabletten
10
Naam: Ank van Rijn
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huis en de ligging waren geweldig, hebben erg genoten
9
Naam: Luc Everaerts
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ontspanning
9
Naam: Peter Frikken
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
hebben een geweldige vakantie gehad, super ligging vlak bij het strand, zwembad was heerlijk met echt heel vriendelijk badpersoneel. Echt voor herhaling vatbaar!!!!
8
Naam: Anny Koevoets
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het huisje en de ligging prima alleen jammer dat je een woonwijk gevoel krijgt waar je doorheen loopt. We houden persoonlijk meer van een natuurlijkere omgeving met meer bebossing
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wir waren sehr zufrieden, und kommen gerne wieder. Und haben schon an Nachbarn weiter empfohlen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ik kom al heel vaak op beach resort en vind het n geweldig park ook bij het cafe het terras mooi uitgebreid maar vind wel n minpuntje de selfservice bij de beach club aangezien ik alleen kom met hondje en ik wil nog wat drinken is wel lastig om dan het tafeltje te verlaten en ook dat in bestevaer geen honden meer binnen mogen is n minpunt en dat hoorde ik van vele vacantievierders vooral in de winter of met slecht weer denk dat dat wel ten kostte gaat van de omzet tenminste voor vacantiegangers met honden maar verdervind ik het n geweldig park
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. De huisjes waren leuk, en de omgeving en het park waren ook super. Er is genoeg te doen op het park. Wij komen graag nog een keertje terug.
9
Naam: Broeder
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg fijne tijd gehad!! Alleen vond ik het huisje echt niet schoon. Ik snap het ergens aan het einde van het seizoen. Maar toch Mag het eigenlijk niet, aandacht hiervoor zou top zijn!
9
Naam: Jasper Blaauw
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Franciscus Scheepers
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Hans
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
4 persoons huisje wel erg krap. 2 volwassenen plus 2 kleine kinderen oke. Wc bril kapot waarschijnlijk niet doorgeven door vorige bewoners aan td, . Regenpijp buiten kapot. Bedden en/of matrassen niet slecht.
10
Naam: M.J.M. Broekhuis
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verzorgd park, schone accomodatie en prima ligging, we hebben een heerlijke midweek gehad.
9
Naam: J.L.C.G. van Bers
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik zou met een gerust hart bij onze vrienden natuur fotograven aanbevelen en wij komen zeker terug
8
Naam: Alex Van der Lee
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging , mooi huisje , een zespersoons huisje is wel aan de kleine kant ,park wordt verder goed onderhouden !
7
Naam: Shauni Kuijpers
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
hygiëne in het huisje was erg slecht. overal zaten geplette insecten. muren, kasten plafon
9
Naam: Ruud van Koutrik
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
uitstraling
10
Naam: André Wauben
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het mooie chalet, de rust en de prachtige omgeving. En de hemel schonk ons het best denkbare najaarsweer (zomers). Prachtige fietsomgeving. Voor herhaling vatbaar !!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het zou aan te bevelen zijn om het schoonmaak personeel ook het schoon te maken object op gebreken te laten controleren, bij ons in het chalet ontbrak een lampje in een schemerlamp en brande er 3 spotjes in het plafond niet, de WC bril lag bijna los op de WC. Daarnaast was het achterraam van het verblijf in duizend stukjes gebarsten. De technische dienst heeft in een record tijd de problemen verholpen, behalve het raam, dat kon niet, dit was geen probleem met dubbele ramen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Netheid en onderhoud van park/chalet. En enorme goede ligging met rondom veel mogelijkheden vr wandelen en fietsen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.