Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid
bbbb Roompot Beach Resort

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 17571 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 17571 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben genoten van het strand.
8
Naam: E. van Hulst
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging en uitzicht van het strandhuisje is fantastisch: steeds wisselend door eb en vloed waardoor altijd boeiend, het horen van de golfslag, zandstrand. Geeft echt een gevoel er uit te zijn!
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk ontspannen,veel wandelmogelijkheden de rust op het park in het hoogseizoen zal het anders zijn. wij vinden het heerlijk om in januari al een huisje te huren vooral in deze Coronatijden even er tussenuit te gaan. we vinden de huisjes van Roompot ideaal en maken er graag gebruik van..
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
s´winters van zee en strand lekker genieten in de eeste rij.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Henk Teeken
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hebben ervan genoten. Was heerlijk ontspannend. Voor de zomer boeken wij weer.
9
Naam: J.C. van Lierop
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben erg genoten.
8
Naam: Frank Janssens
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie op het strand met leuke huisjes. Alleen jammer dat het niet goed schoon was,gatten in deuren , schuifdeur die niet op slot gaat. Geen informatie pakket aanwezig in de woning.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustige week. Wel jammer dat er alleen snackbar eten te bestellen was. Maar ja, voor zo weinig gasten doe je natuurlijk geen restaurant open.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig zalige week gehad
10
Naam: Karin Ellen
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig. De kinderen willen het konijn wat er dit jaar bij ons komt, koos konijn noemen
9
Naam: Roger van Dorsselaer
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren om 14 uur op het park. Wilden naar ons chalet met onze keycard, maar deur ging niet open. Naar receptie gegaan, maar hielden star vast dat pas om 15:00 uur ingecheckt kon worden. Weinig tijd voor onze vraag, want het was heel druk geweest De chalets waren reeds schoon en alles stond klaar. Het was zeer regenachtig weer en konden nergens naar toe of binnen. Een uur inde regen gewacht en pas om 15:02 konden we pas binnen in ons chalet 2004 in Kamperland op 8 januari 2021.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was prima vertoeven
7
Naam: Eddy Kramer
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bijzonder prettig verblijf
8
Naam: EG Hofstee
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is januari dus winter en een lockdown dus erg rustig
10
Naam: J.B Schot
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb 1 opmerking: betreft Sophia boulevard 23. In het huis zit een ringlever open haard. Dit systeem kost, bij NIET gebruik, heel veel gas. Alle warmte gaat door de schoorsteen naar buiten met als gevolg dat het gas verbruik buiten proporties is. Verwarming staat continu bij. Bij het naar bed gaan heb ik de verwarming uiteraard lager gezet maar binnen de kortste tijd springt deze weer bij. Kan dit niet anders, bijvoorbeeld bij niet gebruik een afdekplaat ervoor zetten. We hebben volgens deskundigen hebben we een klimaat probleem maar een open haard als deze werkt er niet aan mee. Ik heb vroeger ook zo,n haard gehad maar al heel snel er en dichte haard in laten zetten. Scheelde de helft aan stookkosten.
8
Naam: Evi Huiskamp
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De vaatwasser werkte niet goed, we moesten daarna nog weer vast met de hand wassen. De combi magnetron vind ik niet fijn, ik heb liever een oven. De ramen boven konden niet open en we konden daarom ook niet ventileren. De inventaris is compleet. Het huisje is ruim. Prima bank, badkamer en keuken. Prachtige ligging. Wel vraag ik mij af waarom juist de mooiste kant van het huisje 7509 geen ramen heeft. Ook het terras zit aan de minst mooie kant. Ik had het huisje gedraaid op het strand geplaatst. Verder zou ik meer speeltuinen met hoge glijbanen maken. Ook qua animatie zou ik veel meer doen. Je kunt altijd nog kinder activiteiten op het strand / buiten doen met bijvoorbeeld stippen waar volwassenen ver genoeg uit elkaar staan om te kijken. Of iedere dag een andere speurtocht met raadsels. Het personeel is heel vriendelijk. De omgeving van het strand is goed onderhouden. Het park ziet er netjes en overzichtelijk uit. Met vriendelijke groet Evi
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park op een mooie locatie
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad, maar het huisje was slecht onderhouden en niet schoon. Oven werkte niet fatsoenlijk. Hield er steeds na een aantal seconden mee op. Gootsteen in badkamer lekt. Overal spinnenwebben en weinig huisraad. Geen kaasschaaf zelfs en dat in Nederland. Sauna was wel heerlijk
9
Naam: R De Krijger
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals altijd Dikke prima ? Huisje waar we nu in zaten was wel wat krap. Komt omdat we de week ervoor in een bungalow zaten in weerterbergen die een heel stuk groter was. Tot snel weer Hopelijk dan de horeca en de zwembaden weer open ?
9
Naam: W Dol
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een aanrader
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk
9
Naam: Anon
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen al voor 3e x op rij in hetzelfde huisje en de verlichting van de 2 douche spiegels stuk. Bedden een beetje doorgezakt.
9
Naam: Martin van der Linden
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een gezellig park met de konijntjes, dichtbij het strand
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heel fijn gehad, goed geslapen, heel mooi huisje, heerlijk uitwaaien op het strand. Genoeg plek in het huisje voor drie werkplekken waardoor zowel voor school als voor het werk goed gewerkt kon worden.
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De uitstraling , rust en vriendelijkheid!
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
App service excellent Comfort huisje- matig Apparatuur - matig Ligging- fantastisch (aan zee)
9
Naam: Leen Swinnen
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk uitwaaien vlakbij het strand. Electrische fietsen huren en het Veerse meer verkennen.
9
Naam: Jenna Hofman
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk ontspannen, voelt beetje als 2e huis. Vaste klant en heb meerdere gasten bezorgd. Hoop nog lang gebruik ervan te kunnen maken als de prijzen niet te hoog worden.!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.