Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 20898 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 20898 reviews

9
Naam: Lila Pelle
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Lieve leuke mensen als personeel, alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Natuur om je heen, groen en strand en voldoende te doen in de omgeving voor een leuke vakantie voor jong en oud.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Sonja
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heerlijk weekend ontspannen aan zee. Ondanks de grootte van het park voelt het niet zo, door de hofjes die overal zijn gecreëerd met heel veel groene hagen. De hofjes van de huisjes zijn afgesloten voor auto’s waardoor kinderen vrijuit kunnen spelen en ouders dus onbezorgd kunnen genieten.
10
Naam: Jan Vermeer
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk gezellig mooie tijd gehad Zelf werk ik ook in de horeca weet wat het is maar daar valt nog wat te winnen zoals eerder uithalen en beter kijken maar het was al met al goed.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie locatie, prachtig huisje
7
Naam: Hanswillem Wilbrink
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super fijn zo aan het strand!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn en rustig park.
7
Naam: Yvonne Wajwakana
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima verblijf, echter de schoonmaak kan beter. Onder bed nog een onderbroek aangetroffen van vorige verblijvers. Park is erg groot en helaas behoorlijk veel verkeer. Slagboom nabij de 6000 mocht niet door ons gebruikt worden, dat is jammer want scheelt veel autoverkeer door het park langs de caravans en spelende kinderen. Zwembad buiten mag echt wel bijgehouden worden, het was warm weer waardoor men buiten wilde zitten maar de voetenbadjes stonden droog. Prima maar veeg dan de rotzooi er even uit dan loopt men het ook niet mee naar binnen. Bediening op terras was 1ste dag perfect en daarna dramatisch traag, zeker 15 min moeten wachten tot iemand naar ons toe kwam. De wasmachines op 5 x 1 euro en dan ondoenlijk om geld te wisselen, heel vervelend!
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was een super vakantie. Mooi park. Veel voorzieningen. We vonden de animatie wel een kleine tegenvaller. Jammer dat er geen minidisco was hoe we het kennen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustige sfeer
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Mike Pothoven
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg naar ons zin gehad en alles zoals verwachting!
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De schoonmaak kan wat beter. Voor de rest is het erg fijn geweest. Tijdens dat we even weg waren is de veranda gerepareerd door een paar nieuwe planken er in te leggen en de deurklink van de buitendeur was los, wezen zeggen bij de receptie en werd gelijk opgelost. Super dus. Voor de rest een mooi park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hadden het heerlijk naar ons zin gehad en de ligging was super en dichtbij het strand en de haven!!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was top, alleen we miste een douchegordijn waardoor de badkamer constant nat was. En er was echt teweinig personeel voor het terras/restaurant. En er word verkeerd ingekocht, er was steeds iets op van de kaart. Ananas, voor de hawai pizza, salami voor de salami pizza, lava cakejes als toetje, granaatappel voor de geitenkaas salade........ Dat is jammer. Voor de rest hebben wij genoten van de locatie, het huis.... Maar weinig van de faciliteiten van het park gebruik gemaakt, zwembad is wat gedateerd.
10
Naam: Dick Holsappel
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park , veel ruimte om de verblijven , heerlijk kachel op het terras , dicht bij strand , wij zaten erg centraal qua voorzieningen, kortom we hebben een prettig verblijf gehad , normaal gaan we altijd naar buitenland, maar deze week in Zeeland was zeker zo mooi , ook omdat we echt perfect weer hadden
9
Naam: Maaike
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie, schone accommodatie (NT comfort). Wij zaten hier met 2 kids van 8 en 12 jaar en hadden voldoende ruimte. Stapelbed was ook groter dan verwacht. Locatie ideaal op 100 m van het zandstrand. Ruim en schoon park met veel voorzieningen.
7
Naam: Rhmj Franken
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van het park en de omgeving, vonden het chalet echt leuk en gezellig. Alleen de horeca viel tegen. De mensen werkten hard en waren vriendelijk maar alles lijkt mis te gaan en je moet super lang wachten. Zo zonde: we denken dat als dat beter geregeld is de omzet minimaal dubbel kan zijn!
7
Naam: Loeloe slagter
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Op zich hebben we een prima vakantie gehad. Gelukkig waren we met vrienden anders weet ik niet of we het 2 week vol hadden gehouden. 1 kilometer lopen om bij een leuke speelplaats te komen voor onze zoon van 2 1/2. Zou leuk voor die kids zijn dat je wat maakt op veldjes zodat je niet zover moet lopen. Zwembad wat ik niet schoon vond in de kleedhokjes en het rook wel erg naar chloor. Wc’s en douche hokjes misten haakjes en plankjes. Qua geur van chloor miste ik wel Wc wat gerepareerd moet worden maar gewoon in gebruik zijn. Peuterbad die kraan deed het niet of te warm of te koud. Dus niet echt veilig . Gelukkig stonden er vrienden in de Safari tent dus heb hem daar maar gedouched. Gelukkig zat het weer mee en hadden we gezellige mensen om ons heen maar ben bang dat jullie ons daar niet weer zien. Met vriendelijke groet, Marloes slagter en gezin
4
Naam: Peter van den Berg
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prijs kwaliteit van de vakantiewoning klopt niet zeer onaangenaam slechte terrasstoelen
Uw vakantie op Roompot Beach Resort is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
9
Naam: Michael van Dijk
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad in een heerlijk chalet. We komen zeker terug
8
Naam: Rcp Polman
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goedemiddag. We hebben een hele fijne week doorgebracht op jullie mooie groene vakantiepark . Ook onze hond heeft zich prima vermaakt op zowel het park alsook het mooie strand.
9
Naam: Ingrid Huygens
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vakantiesfeer
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Plussen: - Fantastische lokatie op het strand. - Mooi huisje. - Goede voorzieningen. Minnen: - (te) lang wachten op spullen bij aankomst die over strand werden gebracht; - bij aankomst was er vuilnis onder huisjes van eerdere vakantiegangers. - auto van Roompot medewerker stond op ‘onze’ parkeerplaats. Geen excuses of verklaring gekregen na melding hiervan.
9
Naam: Hilde Vos
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben met ons gezin, mijn partner en ik met onze 2 jongens van 2 en 3,5 jaar een fantastisch verblijf gehad in het Roompot beach resort! Heel veel opgezocht getwijfeld en overwogen, maar wij zijn heel blij dat we uiteindelijk voor dit fantastische park hebben gekozen. Alles was top! Het verblijf, veilig de tuin afgesloten (zodat we de jongens in de tuin konden laten spelen, zonder ons zorgen te moeten maken dat ze weg zouden kunnen) de afstand naar de zee, de mooie omgeving van het park voor fietstochtjes, de vele speeltuintjes, de fantastisch mooie beachbar, de supermarkt, de animatie voor de kids. Kortom alles van dit park heeft ons een ongelofelijk mooie vakantie bezorgd. Wij komen zeker terug!! Top, top top!! 👍🏖🌞😎
8
Naam: Kamps
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Park en ligging zijn prima. Het sanitair op de plek is okay maar wel scheef gezakt. Het beach restaurant had goed eten op een mooie plek voor een prijs die aan de hoge kant is maar met slechte bediening. Hadden dit ook al eerder ervaren bij een vorig bezoek maar was dus niet verbeterd helaas.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.