Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Direct aan Oosterschelde
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Activiteiten voor jong en oud
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi

reviews

8.1

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7444 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 7444 reviews

7
Naam: E.A.C. van Gool Ligtvoet
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Gras op de plaats zelf was zeer slecht
9
Naam: Jan En Catherine Brouns Brent
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Was een hele fijne vakantie,we komen hier nog zeker terug.super
10
Naam: Kim Zoontjens
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Wij hebben op de camping gestaan, mooie plaatsen, goede ligging dichtbij het strand. Super vriendelijk personeel dus heel tevreden!
7
Naam: Wilma Moerings
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Speeltuin en zwembad te ver van de camping. Geen speelfaciliteiten op de camping zelf.
8
Naam: Sander Konings
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hadden een heel leuk verblijf op Roompot Beach Resort. Leuke ligging, veel faciliteiten en aangenaam verblijf. De service bij problemen ervaarden we als wat minder, hierop was weinig of geen respons.
9
Naam: A Mols
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Johanna Kriesels
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De vriendelijkheid van het personeel vinden mijn man en ik erg belangrijk en hebben wij als prettig ervaren. De accommodatie was schoon, modern maar voor oudere personen (zoals wij) niet praktisch, de krukken waren zeer modern maar niet gebruikers vriendelijk.
8
Naam: Henk Mulder
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust
10
Naam: Bob van de Rieth
Datum: 20 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: J. Kolder
Datum: 20 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben heerlijk genoten! Het park zat vol bij daar was niets van te merken daar het zo ruim opgezet is. We raden het park zeker aan!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.