Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Direct aan Oosterschelde
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Activiteiten voor jong en oud
  • Kindvriendelijk
  • Gratis WiFi
8.3

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10062 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 10062 reviews

8
Naam: Jaap Nieuwkoop
Datum: 22 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van het park. Dit ondanks de mindere weersomstandigheden.
9
Naam: S. Smit
Datum: 22 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Bergie Van den Bossche
Datum: 21 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust vriendelijkheid aanwezigheid supermarkt
7
Naam: Cmjm Kaag
Datum: 21 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Chantal Lauwen
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk park mooie omgeving. heerlijk weekend gehad. 1 minpuntje vond de chaletjes te dicht op elkaar staan waardoor ik vond dat ik weinig privacy had. Kon bij zo bij de overburen binnenkijken en hun bij mij. Vond ik niet prettig.
8
Naam: Anneke van Olst
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gevoel van vrijheid heerlijk bij het water ( oosterschelde , Noordzee, veersemeer en met de fiets overal dichtbij.
10
Naam: Ruud Kars
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk huisje, zeker door WiFi en uitgebreid tv zender aanbod.
8
Naam: A. Tuezney
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een zalig weekendje gehad !
7
Naam: Wilma Van Heest
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij vonden het wel erg jammer dat; toen we om tien voor drie bij de challet waren dat een schoonmaker riep vanuit een ander challet dat we moest wachten omdat het nog geen drie uur was. Gelukkig was er een andere service vrouw die ons hielp met de challet op te maken. Verder hebben we genoten van het park en de omgeving.
8
Naam: Eva Bel
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het huisje was schoon en netjes. Ook hadden we veel ruimte en comfort
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.