Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Direct aan Oosterschelde
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Activiteiten voor jong en oud
  • Kindvriendelijk
  • Gratis wifi

reviews

8.1

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8184 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 8184 reviews

8
Naam: R. Verwest
Datum: 20 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Het afwas water was koud Het sanitair gebouw tijdens schoonmaak lang afgesloten Zwembad water was erg vies Kampeerplek was groot wel vieze lucht uit de water put Koos konijn vonden de kinderen erg leuk
8
Naam: S. Smit
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Hebben een geweldige vakantie bij jullie gehad. Toiletgebouw dichtst bij onze campingplaats vonden wij iets minder fris. Andere toiletgebouw was wel netter, schoner en frisser.
8
Naam: Anouk Hertogs
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Al een aantal keren op Roompot geweest. Steeds tevreden, nu enkel 2x dezelfde dame aan het onthaal. Ze stond daar tegen haar zin haar ding af te ?rammelen?. Beetje tegenvaller voor de anders uitstekende service. Het eten viel ook wat tegen, maar dit is meestal op deze parken wat minder, dit weet je op voorhand.
9
Naam: M van Asselt
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad, de leeftijden van onze 4 kinderen zitten tussen de 11 en 1 jaar en zij hebben zich allen prima vermaakt op en buiten het Roompot park! Bedankt voor deze fijne vakantie!
7
Naam: E. Timmermans
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Op zich een mooi park, maar qua onderhoud en hoe dingen geregeld zijn, is het het net niet. Een keten als Landal toont net wat verzorgder.
8
Naam: Jur Doornbos
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Goede sfeer
9
Naam: Henk Kemper
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We vonden ?t als gezin een erg fijn park. Ook voor onze kinderen (8, 10, 13) was er genoeg te doen. In zijn algemeenheid was ?t lekker relax, mooie ligging. Strand, omgeving etc. ook super. Minpunten waren toch het huisje dat niet heel erg proper was, en wat zaken die loszaten, konden niet bij de ?deur? parkeren (auto?s werden slordig geparkeerd). Op het park zelf was veel rotzooi, maar dat lag meer aan de vakantiegangers zelf. ?t Werd goed opgeruimd.
8
Naam: Annelise Verstuyf
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Over het algemeen zijn we zeker tevreden van het park. Er zijn echter een aantal verbeterpuntjes: de kwaliteit van de matrassen is echt heel slecht. Ondanks we jong zijn (30j), hadden we echt rugpijn in de ochtend! De accomodatie van het zwembad is proper. Het water is echter niet zo net (vuil op de ?niet zo diepe? bodem).
9
Naam: Harold Bongers
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jammer dat er nog al wat spinnen zaten in onze accommodatie, dit zou wel kunnen kloppen want op het achter gelaten briefje stond nl. dat de het verblijf voor het laatst op 13-8-2015 was gecontroleerd..... (haha, neem aan dat dat een vergissing was). Verder is het een prima park met meer dan voldoende mogelijkheden!
7
Naam: Bianca Hoogendoorn
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We verbleven in een stacaravan die niet eigendom was van Roompot zelf maar privé was van Duitsers. Dat wisten wij niet; op de site staat nergens aangegeven dat het een privé stacaravan was en bij het boeken werd dat ook niet duidelijk. Omdat het niet van Roompot was, was er nergens een inventarislijst en ontbraken er dingen zoals een kaasschaaf en normale frisdrank glazen(wel veel bierglazen). Het was een 4-persoons stacaravan maar de eenpersoonsbedden waren zo klein dat onze zoon van 1.72 meter niet eens gestrekt in bed kon liggen. De accommodatie was dus eigenlijk geschikt voor 2 volwassenen en 2 jonge kinderen; niet voor 2 volwassenen en 2 pubers. Nergens is dat aangegeven. Omdat het een privé accommodatie was stonden we in een straat tussen allemaal vaste bewoners. Niet echt gezellig want iedereen kende elkaar al en we werden echt bekeken. Vorig jaar zaten we in een accommodatie van Roompot zelf; dat was veel beter. Jammer dat nergens aangegeven staat wat een accommodatie van Roompot zelf is en wat een privé accommodatie is. Het zwembad is erg verouderd en zeer vies; het water was troebel en de wcs erg smerig maar dat was vorig jaar ook al zo. Gelukkig is het strand vlakbij.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.