Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Direct aan Oosterschelde
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Activiteiten voor jong en oud
  • Kindvriendelijk
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Beach Resort scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14355 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 14355 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 30 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hartstikke goed!
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals gewoonlijk weer een heel fijne vakantie gehad in 1 van de Zeeuwse Roompot parken.
9
Naam: gea van Rooijen
Datum: 28 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
ivm corona waren wij erg blij dat we toch nog konden komen. omdat we een zeer drukke werkperiode achter de rug hebben en nog. Zijn lekker ontspannen naar huis gereden vrijdagmorgen . Mede ook te danken aan het prachtige weer. Nu blijkt dat vanaf maandag 12.00 uur het park dicht gaat.
8
Naam: M.M Lorsheijd
Datum: 28 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was heerlijk rustig op het park ivm corona maatregelen, chalet was mooi en schoon. Ligging is mooi vlakbij het strand en het haventje, lekker gewandeld. Supermarkt was goed geregeld , hebben heel veel producten en warme broodjes , daarvoor hoef je niet het park af voor een andere supermarkt. Voor de rest was alles dicht, daar geen gebruik van kunnen maken. Ik zag wel een mooie speeltuin voor de kinderen. Ik vond alleen het pleintje bij de trampolines (tussen de speeltuin en het zwembad ) erg gedateerd, beetje verwaarloosd eruit zien. Misschien een opknap beurtje nodig. We hebben het naar ons zin gehad en komen zeker nog een keer terug. Hoop dat dan het zwembad weer open is. Groetjes.....
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van de rust.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Omgeving echt leuk. Dicht bij het strand. Jammer door alle maatregelen konden we niets doen op het park. Maar we komen zeker terug als alles weer goed is in Nederland.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf was prima ondanks de huidige situatie; geen gebruik kunnen maken van zwembad. Maar wij begrijpen dit zeer zeker!
9
Naam: Ton Stoop
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prachtig
6
Naam: I Menninga
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dat wil ik graag doen. We hebben het echt mooi gehad in deze omstandigheden en het huisje was best en de zon scheen de hele week .en Zeeland is top. De reden dat ik lagere cijfers geef is dat ik geen idee heb wat de faciliteiten inhouden omdat alles natuurlijk dicht was. En er werd aan ons duo huisje geverfd en aan het huisje aan de andere kant getimmerd, dat voelde voor mij niet echt vrij omdat er steeds mensen langslopen en timmerden en verfden. Ze waren erg vriendelijk hoor, maar toch geeft het niet echt een vakantie gevoel.. De plek bijna bij de haven en het strandje , dat vond ik echt heel erg mooi en de ligging is ook echt fijn. Ook dat er twee vaatwastabletten bij zaten was fijn, ik heb zelf geen vaatwasser dus dan is dat helemaal super hoor. Ik hoop er nog eens in betere tijden gebruik van te kunnen maken als alles weer normaal is in Nederland. Ik hoop dat u wat aan deze feedback hebt Met vriendelijke groet, I.Menninga-Staal
9
Naam: Wim Jansen
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi park
9
Naam: Arthur Heijstek
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Apj Aerts
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park om te verblijven met veel facaliteiten
9
Naam: H. R. van Beek
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf lag op steenworp afstand van water, schone omgeving, heerlijk gewandeld, vriendelijk personeel.
8
Naam: Robbert Verwijst
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: A. Louter
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten van het keurige onderkomen, prima bedden en natuurlijk het zonnetje. Omdat er weinig mensen op het park waren was het super rustig en de chalets zijn met veel heggen van elkaar gescheiden. We hebben hier een soort in quarantaine onze vakantie doorgebracht. Wij zullen met veel genoegen aan deze midweek terugdenken, ondanks de coronadreiging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
geboekt via AH, omboeking kon helaas maar tot 1 mei 2020.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect
9
Naam: Wouter Gerritsma
Datum: 24 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitstekende locatie, kom hier in de zomer graag terug!
8
Naam: Bianca van den Bergh
Datum: 24 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en hele vriendelijke personeel. Me petje af hoe zij alles oovangen. Geef ze een pluim. Zij zijn het aangezicht van uw park
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super fijn huisje! Fijne ligging van het park. Alleen onze slaapkamerdeur ging niet dicht, kleine ongemakkelijkheid
7
Naam: Bianca ten Have
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De slechte schoonmaak! Zie voorgaande opmerking
8
Naam: Jermaine Smeding
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend
8
Naam: Josef Schiffer
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Door het coronavirus hebben we echter veel gemist, waar we anders geweldig van genieten: zwembad, restaurant. Anders was het verblijf zoals altijd: veel privacie, hulpsam personeel en mooi verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De vakantie hebben wij ervaren als heel ontspannend en prettig. Alles was aanwezig
7
Naam:
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zie vorige commentaar.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De accommodatie mag echt schoner..en de prijs van supermarkt producten aan de hoge kant..verder wel een uitstekend park
8
Naam: C.P.M. Melis
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Beachhouse 7528 : vaatwasser rubber van deur los en gat in bestekbakje, hierdoor grote ergernis om deze in en uit te ruimen. Ramen extreem vuil, deur slaapkamer klemt, zijafwerking radiator links naast voordeur hangt los, paden worden niet van stuifzand ontdaan waardoor ze moeilijk begaanbaar zijn Tv defect, wel direct nieuwe gekregen maar deze hangt veel te hoog. WiFi code in keukenkastje en in de mail klopte niet. De code op de deur van de bezemkast was wel goed.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.