Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12547 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12547 reviews

7
Naam: Jenne Kits
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Op zich was het park goed en de Corona regels waren duidelijk. Jammer genoeg waren er toch veel mensen die zich hier niet aan hielden. Ook zou het het wat zijn om bv een bewaker na 23.00 uur over de camping te laten gaan, was soms veel lawaai. Zelf een stacaravan gehuurd en was aardig prijzig. Op zich vindt ik dat geen probleem maar in dit geval. Stonden bovenop elkaar en een heel klein terras met 6 man.
8
Naam: Petra
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
De onderhoud van de wegen en het groen mag beter. We konden bijna niet door de paden naar het wc gebouw lopen. En we hebben aangegeven dat we last van ongedierte (ratten) hebben en hier is niks mee gedaan (of niet terug gekoppeld) Privacy op de plek was er ook weinig omdat de overburen op ons bord mee konden kijken Het sanitair is super schoongemaakt!!! En altijd wc papier !! Top geregeld!! En supermarkt personeel is geweldig aardig en goed service gericht !!
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ons veld F1 stond de hele week blank en er werd niets aan gedaan. Sanitair oogt verouderd. Te weinig douches binnen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
prima vakantie gehad,maar de kampeerplek mag beter onderhouden worden.
8
Naam: Jos Koster
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Park is goed bevallen. We vonden alleen het aantal autos tov het aantal parkeerplaatsen niet goed. Daarnaast vonden we het vrij druk, weinig ruime plekken.
8
Naam: M. Elst
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden bezoek van ambulance ( huisje 104) en werden volgende dag gebeld hoe het ging, compliment
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt een fijne vakantie gehad
8
Naam: Jaap Kleijnendorst
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtige omgeving, fantastische locatie, chalet 316 heeft een top tuin. Chalet valt erg tegen, niet schoon diverse gebreken. Melding van gemaakt bij receptie, veel dode insecten op de muren en plafonds. Inventaris keuken was niet goed schoon. Tevens 1 hele dag geen water en 3 dagen regelmatig geen water uit de kranen, wij begrijpen dat 1 dag kan gebeuren, maar de 3 andere dagen was er regelmatig ook geen water en konden we niet douchen en naar het toilet met enige regelmaat. Aangezien de prijzen in deze periode schrikbarend hoog zijn vinden wij dit echt een aderlating.
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn park en verblijf! Mooie ligging!
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een superleuke week gehad. Prachtige locatie, zwembad prima. Voor het geld wat we betaald hebben hadden we meer verwacht qua onderhoud. Ook al is bijvoorbeeld de ligweide dicht ivm corona, onderhoud het dan wel, gras bij huisjeom gevallen stoel heen gemaaid, buitenbad 1 dag maar open geweest van de 8 dagen. Weinig levendigheid of activiteiten voor tieners. Het leek niet op hoogseizoen. Locatie was top, veel uitstapjes gemaakt dus ondanks kritische noot wel genoten van week Domburg
8
Naam: Peter Kok
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Drinkwater probleem donderdag 29/7 wat ik erg lastig vond met koffie zetten tanden poetsen etc. Ik kom jaren in jullie parken naar tevredenheid.maar dit viel mij tegen mede omdat het 1250, per midweek betaalde mag toch beter verwachten
7
Naam: Peter Cornelisse
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Gastvrijheid
Tijd voor vernieuwing en grondig onderhoud velden. Denk meer commercieel om meer te verdienen. Horeca te duur en slechte kwaliteit. Personeel snackbar zeer slecht. Fietsverhuur niet commercieel veel geluidsoverlast van animatie woningen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Merel Sweers
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben weer een fijne midweek gehad na een jaar uitstel door Corona! Het personeel ik de brasserie was echt fantastisch, uiteraard heb ik de dit ook verteld. Het huisje was goed, wel wat kapotte meubels. Ik Hou niet zo van spinnenwebben voor mijn raam dus die mogen wel meegenomen worden in de schoonmaak. Onze tv ging stuk en er was snel iemand om een nieuwe te brengen echt top! Bedankt en tot de volgende keer
10
Naam: Diantha van den Hoek
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke 2 weken gehad! Dit keer op de camping maar zou dit graag een keer in een huisje willen ervaren! Lijkt me heel gezellig! Roompot jullie team zijn toppers!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Diane Linde
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks de natte week, veel regen, toch een leuke vakantie gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Michel Van Rossum
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park met een goede ligging voor diverse activiteiten. Het huren van een fiets is hierbij zeker één aanrader!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Receptiemedewerkster was onbekwaam, patat te slap, maar verder een topverblijf!
8
Naam: Karina
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad op een kampeerplek. Mooi park, dichtbij zee en het dorp. Mooi zwembad (jammer dat je nog moet reserveren maar fijn dat je elke dag nog wel terecht kon) leuke dingen te doen voor de kinderen soms iets meer enthousiasme van sommige leden van het animatieteam. Sanitair goed schoon, wel een rioolgeur in het douche gedeelte maar fijn dat je niet op tijd hoeft te douchen. Iets later vertrekken bijvoorbeeld 12 uur zou fijner zijn. Top vakantie gehad verder
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging van de vakantie huis .(hoekhuis) toppie
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Genoten van de Zeeuwse kust en de rust!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Margreeth
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij misten een brandmelder in het huisje! We hebben goed gekeken, maar misschien toch niet goed genoeg. Ik zou hier wel een reactie op willen krijgen. Wij zaten op Hof van Domburg huisje nummer 109. Verder toppark. Keurig netjes en mooie grote huisjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn vakantiepark!
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De opvolging van vragen en service bereidheid van de receptie is zwaar ondermaats, deze kan net zo goed gesloten worden. Technische problemen (geen toegang bij de slagboom met de pas) in de hele week niet opgelost. Bij aankomst 3x moeten bellen en 30 minuten wachten met vrouw en (kleine) kinderen om een werkende sleutelpas voor het huisje te krijgen. Verder hier en daar gedateerd en zelfs licht versleten. De vriendelijkheid in de winkel en het restaurant maken veel goed! Die is top!
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Chalet was vrij nieuw alleen bij aankomst niet schoon vieze schaaltjes in de kast en een hele vieze vette pan. Er was ook niet goed schoon gemaakt door de schoonmakers dit vind in deze tijd niet kunnen. Er was een bedlampje weg waardoor er stroomdraadjes te zien waren wat gevaarlijk is en werd pas na 3 vervangen na 2 keer melden. Verder was het binnen erg warm binnen 28 graden terwijl het buiten 23 was dus airconditioning zou een uitkomst zijn. Douche vloer werd erg glad tijdens en na het douchen. Te weinig spiegels in de chalet. Stabelbed was niet veilig er zat geen veiligheid hekje je kon er zo uitvallen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging en heerlijke vakantie gehad! De luxe safaritent beviel erg goed! Wel mist de camping wat sfeer door de vele geparkeerde auto’s en de wat kale en kleine campingplekken. Ook vind ik de speeltuintjes wat minimaal en ook de grote speeltuin vind ik wat klein. Daarnaast het concept van betaalde toestellen vind ik wat achterhaald. Maar al met al een heerlijke vakantie gehad!
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik zou meer toezicht op geluidsoverlast op prijs gesteld hebben. Nu veel nachten slecht of te kort geslapen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.