Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Vanaf 08:00 uur kunt u ons weer bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hof Domburg

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Overdekt zwemparadijs
  • Kuur- en beautycentrum
  • Op loopafstand van Domburg
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7905 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 7905 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima verzorgde bungalow. Fijne ligging aan dorp en zee. Komen volgend jaar zeker weer terug. Zeeland geen mooiere plek!
8
Naam: Yvonne Verschure
Datum: 20 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De ligging op het park was goed, en ook ten opzichte van de omliggende dorpjes en steden. Het huisje was mooi schoon, en een defecte vaatwasser werd dezelfde dag nog vervangen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
het park bevind zich op een fantastische locatie, vlak bij het strand en vlak bij het centrum van het gezellige Domburg. Het park zelf is schoon en van vele faciliteiten voorzien. Er is een prachtig zwembad voor jong en oud. Er zijn voldoende plekken om te spelen voor kinderen, incl paintball, voetbal, vollybal, speeltuinen, chill room etc. De accomodatie is prima in orde en voorzien van alle gemakken. Ook een goede WiFi is aanwezig (in deze tijd erg belangrijk). Ook de automatische check-in is een verademing, omdat je niet nodeloos in de rij staat. Bij eventuele vragen of problemen zijn de mensen aan de receptie je meteen van dienst en wordt het opgelost.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De invalidenbungalow had veel goede voorzieningen zoals de toegankelijke en beweegbare keuken. Alleen zou bijvoorbeeld een hoger bed of een hoog/laag bed, en ook een sta-op stoel in de huiskamer een welkome aanvulling zijn. Ik weet ook dat je de huisjes niet op elke individuele handicap kunt inrichten, maar deze zaken zijn vrij algemeen. Verder zou een snijplank in de keuken geen overbodige luxe zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi huisje, maar niet zo goed onderhouden. Desondanks een heerlijk weekend met de familie gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park goede ligging , vlakbij zee en dorp, ruim huis en fijne bedden!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ligging park is gunstig. Strand en leuk dorp op loopafstand Huisje leuk, netjes ( op een paar spinnenwebben na in hoeken plafond) Heerlijke bedden!
8
Naam: Peter
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima, lekker uitgerust, lekker rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuke weekendje weg gehad in de roompot met ons dochtertje van 2 jaar, ze heeft iedere dag gedanst met Koos Konijn en dat vond ze heel leuk! Chalet was ook prima, alleen de doucheruimte aan de krappe kant. Het is een mooi, gezellig park. Het zwemparadijs ziet er mooi uit, wij vonden alleen het water wat koud, dus niet subtropisch.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Hof Domburg is een zeer aangenaam park om met de kinderen langs te komen. Leuke animatie en speeltuinen. Goede ligging vlakbij zee en het dorpje Domburg. Alleen jammer dat we een ticket te weinig kregen om te zwemmen en we bij de eindschoonmaak geen materiaal hadden om te dweilen in onze chalet. Enkel de gekregen dweil maar geen aftrekker in de kast.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.