Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Hof Domburg

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Direct achter de duinen
  • Overdekt zwemparadijs
  • Kuur- en beautycentrum
  • Op loopafstand van Domburg
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8447 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 8447 reviews

8
Naam: J.B. van der Werf
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het huisje doet wat grauw aan. Is meer vrolijke kleuren schept een meer vrolijker sfeer. Kan al door bijv de onderkant van de muren een kleurtje te geven. De vitrage ziet er ook grauw uit en hangt slordig op de grond. Deze (kleine dingetjes zouden een andere (positievere) eerste indruk geven. Verder zijn we wel tevreden over ons verblijf. Met vriendelijke groet, Ben van der Werf
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn weekend gehad, mooi park en een leuk huisje.
9
Naam: Monique Jehee-Meurink
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super mooi huisje op een leuk park. Zeker een aanrader. Komen ook echt een keer terug!!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Relatief kleine woonkamer, afwasmachine werkte niet goed, buitenhekje stuk kon niet dicht. Een aantal dingen die echt wel een opknapbeurt kunnen gebruiken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Zaterdag was er wel veel lawaai van de werkzaamheden. Het park is moeilijk te vinden een gewegwijzering buiten het park zou handig zijn. Voor de rest een leuk verblijf gehad.
9
Naam: Talboom Werner
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We komen regelmatig sedert de opening naar Hof Domburg. Niettegenstaande vele zaken zoals het zwembad en sauna verouderd zijn, kunnen we er nog steeds van genieten. De vernieuwing van de bungalows is zeker geslaagd. Minder vonden we het feit dat we pas zondag s avonds 26-01 onze parkeerplaats konden benutten gezien er sedert vrijdag andere wagens op stonden. We hebben de wagen dan maar aan de parking tegenover de receptie geparkeerd. Kentekenregistratie zou hier kunnen helpen.
7
Naam: Wanda Loeff
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Er kan meer licht in keuken, badkamer misschien haken aan de muur slaapkamer
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben er genoten in chalet voor 10 personen en hadden veel plaats was heeft wel goed
9
Naam: Gino Easton
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Jolanda Vermaas
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jammer dat de receptie geen compensatie heeft aangeboden toen bleek dat het door ons vooraf bestelde gourmetschotel en feestontbijt niet verwerkt was in het systeem. Door de manager/ eigenaar van de winkel hebben we ons feestontbijt gekregen. Helaas kon deze man niets meer betekenen voor de gourmet voor 5 personen. Bij de receptie kregen we een flauw excuus en dat we ons geld terug gestort krijgen. 3 Kids teleurgesteld die zich enorm hadden verheugd op de gourmet. Jammer dat we extra kosten hebben moeten maken om de gourmet te compenseren
7
Naam: JWM Vetter
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was leuk te verblijven buiten het seizoen, jammer was het ontbreken van goede tv aansluiting, de medewerkers zijn allen zeer vriendelijk en correct, iets meer info over voorzieningen buiten het park zouden welkom zijn , zoals waar zit een bakker, een tankstation , openingstijden van horeca en dergelijken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
6
Naam: Jozef Aerts
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
- Wij verbleven in bungalow nr 128. Wat ons enorm heeft gehinderd was de onvoldoende verlichting van het keukenblok in de avonduren, wij konden amper iets zien op het aanrecht, en hebben de staande lamp al naar die ruimte verplaatst, wat uiteindelijk weinig soelaas bracht. Dan hebben we met een zaklamp aan het bijlichten geweest, zodat we toch enigszins het avondmaal konden voorbereiden. - Dan, ....misschien verhuurt u altijd aan grote mensen....? maar mijn vrouw meet slechts 1.58m en kon gewoon amper in de spiegel van de badkamer kijken, een groter en lager geplaatst exemplaar zou hier voor kinderen en mensen met een kleiner gestalte echt voldoening geven. - Voor wat grotere kinderen vonden wij het aanbod van buiten speeltuigen niet relevant. -Voor ligging en rust geven we een 10
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen over de verlichting, de spiegel en de speeltoestellen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Prettig om te lezen dat u tevreden bent over de ligging van het park. Wij hopen dat u een prettige tijd heeft gehad op Hof Domburg! Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Beste, Wij hebben opnieuw een ontzettend fijn verblijf gehad! Dit jaar was het derde jaar op rij dat we op dit park een verblijf hebben geboekt. Mooi park en een perfecte ligging! Echter hadden we dit jaar een andere accommodatie. De vorige jaren verbleven we in het comfort 4B, dit jaar in comofort 5B. Waar we in het 4-persoons huisje 2 badkamers hadden, was er nu 1 aanwezig. Een extra spiegel was wel iets wat we gemist hebben. Verder een hele fijne, nette en moderne accommodatie! Vriendelijke groet, Sanne van Dijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park, huisje was goed onderhouden. Bedden lagen heerlijk! Wel jammer dat de vaatwasser geen extra luxe was waar ik op gehoopt had. De vaat kwam vuiler uit de vaatwasser dan die van te voren was. Restjes zaten op het servies dat uit de vaatwasser kwam en vlekjes. Misschien een tip om de vaatwasser vaker te laten schoonmaken en eventueel glansmiddel toevoegen zodat het bestek ook langer schoon uit ziet. Tevens hebben we de hondenuitlaatplek niet kunnen vinden, er ontbrak volgens mij ergens op het einde een bordje. We zijn nog verschillende paadjes ingelopen maar niet meer kunnen vinden. We hebben heerlijk genoten en zullen zeker nog eens terug komen!
9
Naam: A.J. Janse
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Pracht park mooi huisje met goede meubels en bedden alles wat je maar wensen kan
8
Naam: Marije
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
In huisje was de verwarming erg lawaaierig, hoorde we steeds loeien. Verder mooi huisje, fijn park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Er wordt geen oplossing geboden als de voor het verblijf bedoelde parkeerplaats bezet is door een onbekende auto De vloer in de woonkamer plakte bij de salontafel en er was een grote vlek onder een radiator Wij hebben alles schoongemaakt hoewel we maar 24 uur verbleven in huis 126
10
Naam: Christel Geiregat
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een heel fijn weekend genoten. Wij komen zeker terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima huisje met mooie ligging bij alle faciliteiten. De bedden waren het enige minpuntje, die lagen niet lekker.
9
Naam: Robin Austermann
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel gezellig toplocatie dicht bij het strand
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Theo Herweijer
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De buiten deuren zien er niet uit en sluiten niet goed verder is het goed
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Ineke Besuijen-Hendrikse
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Caravan kon schoner deuren en vloer vies en openingstijden overdekte speeltuin kan beter
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Leo de Bray
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
schoon sanitair. Lekker rustig in de winter.
9
Naam: Kurt Blokken
Datum: 26 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Alles top! Sanitair super proper! 2 puntjes kritiek: Camperplaatsen waren beetje moeilijk bereikbaar daar dit onverhard was. Was ff zoeken. En in het restaurant was ieder gerechtje met frieten of je moest een pizza eten. Hier mocht ook een pasta bij staan. Voor de rest super!!!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.