Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Hof Domburg

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.2

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10387 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10387 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Even heerlijk ontspannen in een voor ons ontzettend rumoerige tijd. Lekker vlak bij het strand en goed uitwaaien.
8
Naam: Janne Ruiter
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Top: Leuk park, vriendelijk personeel, super ligging. Huisje van alle gemakken voorzien en had een complete inventaris. Ook de welkomstsetjes waren zeer compleet. Tip: huisje hadden we schoner verwacht. Vlekken op muur, stof tussen gaten en kieren. Vaatwasser korf ontbraken wieltjes en klink van de voordeur zat los.
9
Naam: P.J.C. Van Brunschot
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Over het algemeen goed, echter onze accomodatie liet nog wel wat te wensen over. We hadden een 6 persoons stacaravan (nr307), waarvan het leek alsof de vloer op sommige plekken was doorgezakt, met name rondom ingang/slaapkamer/badkamer. Alsof de vloer daar was gaan rotten. Daarnaast waren de sloten van de beide buitendeuren gammel. Ook de toiletbril was aan 1 kant los. Ook was de stacaravan gekoppeld aan een andere stacaravan waarbij het terras recht op een slaapkamer naar binnen kijkt en je alle bewegingen hoort en soms zelfs voelt van deze bewoners. Omdat we er maar van vrijdag t/m zondagavond waren hebben we dit niet gemeld om zo toch zoveel mogelijk te kunnen genieten van de omgeving, maar voor een langer verblijf zou ik zeker geen stacaravan boeken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijkheid personeel en ligging van het park
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks de beperkingen van horeca en bezoekmogelijkheden van het zwembad hebben we een heerlijk weekend gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huisje zag er goed uit. Badkamer en wc mag wel een grondige opknapbeurt gebruiken. Bedden goed, lang genoeg voor mijn man van 2 meter.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk uitgerust.
10
Naam: G Gijsbertse
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Uitstekend geschikt. Jammer van de hoge opstap. Voor de rest fantastisch. Tot de volgende keer.
10
Naam: Chris Fuchten
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging perfect
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park! Maar de afwerking (de muren) zijn slecht geverfd en slecht onderhouden. Dit vind ik niet Roompot waardig. Dit valt direct op bij binnenkomst van het huisje, terwijl er word gezegd gerestyled woningen, de muren toch niet .
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.1 puntje van aandacht nog: het geluid van het snachts aanslaan van de afzuiging of verwarming. Ging met een hoop lawaai gepaard, meerdere malen per nacht. Daardoor erg slecht geslapen. Bij receptie gemeld en wel onmiddellijk actie ondernomen door t.d. (Robert) Goede actie! Helaas geen oorzaak gevonden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vriendelijke personeel van het park en van de supermarkt
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: R.W.A. Uitzetter
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer verouderde toilet en douchegebouwen (wel netjes) Lantaarnpalen die niet werken aardedonker in de avond (stapt in plassen en struikelen) Wij hebben de plaats besproken op het park zelf er was nog keuze uit twee plaatsen en toch nog voorkeur en reservering kosten dat vinden wij niet echt vriendelijk en netjes Ook nog positieve dingen natuurlijk Aardig en vriendelijk personeel Netjes overal op de camping
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel goede ligging en top bereikbaarheid. Hartelijke ontvangst. De badkamer in ons verblijf was wel wat aan de krappe kant en de douche donkergrijs schilderen maakte die niet erg uitnodigend.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het wordt echt overschaduwd door het niet in contact kunnen komen en uitblijven van een tegemoetkoming. Verder super fijn dat het zo centraal ligt.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen graag een keer terug!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Verblijf was prima, plaats ook, mooie en ruime seizoenplaats. Helaas geen water aansluiting, dat zou het comfort helemaal perfect gemaakt hebben.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: W. Groesen
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij komen vanaf opening De Parel op roompot vakantieparken onze kinderen hebben zelfs bij u op voorpagina van reclame folder gestaan. Een park voor ons met alle voorzieningen nu in deze coronatijd konden wij ons vroegzomerplaats niet bezoeken,en na goed overleg met u administratie hebben wij onze voucher een win win situatie kunnen maken voor het naseizoen en onze reservering voor 2021 vroegzomerplaats kunnen realiseren. Ik heb nog een punt onze plaatsR1 plaats568 zuoden wij graag een beetje geegaliseerd willen hebben daar kleine kinderen hebben zitten graven voor onze aankomst 7-8-2020. Wij wensen uw organisatie veel succes voor de komende tijd en een GEZOND jaar,en een leuk en sprankelijk seizoen 2021 Met Vriendelijke Groeten Fam van Groesen Nieuwstraat 1 4845CH Wagenberg 0653 792555.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks de maatregelen die getroffen moeten worden vanwege de corona crisis, hebben wij een prima verblijf gehad. Op Hof Domburg zijn de voorzorgingsmaatregelen goed doorgevoerd met de temperatuurmeters en de desinfectiegel over het hele park. Het enige minpunt wat ik kan geven op het verblijf betreft de stroomvoorziening op de kampeerplekken. Elk perceel heeft slechts 6 ampere stroom. Zonder dat wij veel elektrische apparaten aan hadden, zijn toch meerdere keren per dag de stoppen gesprongen. Dit was erg vervelend. 10 Ampere is in de tegenwoordige tijd al geen overbodige luxe. De kidsclub daarentegen heeft heel veel goed gemaakt! Onze dochter heeft heel veel gebruik gemaakt van de kidsclubactiviteiten en keek er elke dag naar uit om weer aanwezig te zijn. De mensen van het animatieteam waren erg enthousiast en begaan met de kinderen! Daarnaast viel ook de enorme variatie in activiteiten en knutsel werkjes op! Geen een dag was daardoor hetzelfde. Complimenten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: W. Pater
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf mooie ruime plaatsen, goed sanitair, en een mooi opgezet ruim park met vele mogelijkheden.
10
Naam: B. Aarts
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Tot volgend jaar, ik hoop wel dat dan mijn vaste water aansluiting geregeld is, heb de afgelopen 3 maanden al meerdere keren een verzoek ingediend, Fanny heeft dit netjes bij de technische dienst neergelegd, alleen zij reageren totaal niet, ze hebben mij in Juni gemaild dat ze het in September zouden regelen, maar er gebeurt niets, uiteraard ben ik ook bereid om alle kosten te betalen, ik hoop daarom wel dat dit nog geregeld word, groetjes een tevreden familie, en we hopen dat we nog lang van jullie park mogen genieten.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.