Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.3

Vakantiepark Hof Domburg scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11750 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11750 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het heel fijn gehad in de lodge !
8
Naam: Chantal van der Noort
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De accomodatie was niet goed schoon; vloer niet gezogen, zand op de trap, afval in afvalbakje badkamer, koek tussen de kussens van de bank, toiletten niet schoon, algehele indruk dat het niet schoon was.Veel achterstallig onderhoud (deuren die niet goed of moeilijk sluiten, trap beschadigd) afwerking slordig. Gemeld bij receptie, als compensatie een fles wijn en een zak borrelnootjes gekregen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top vakantie!
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het pasje voor de deur werkte een paar keer in de week niet. Er zijn weinig speelplekken voor de kinderen. Veel te veel verkeer op het park. Bij aankomt om 3 uur was de schoonmaakster nog niet klaar, zij zei heel onbeleefd dat we over een half uur terug moesten komen en gooide gewoon de deur dicht. Ik had opmaakservice bij geboekt, maar de bedden heb ik alsnog zelf op moeten maken. Weinig keuze in het bestellen van eten en kon maar tot 6 uur laten bezorgen, vaak was het te druk en moesten we lang wachten
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf, wij hadden een vrij nieuw chalet. Super schoon en netjes en best groot. Was heerlijk verblijf.
7
Naam: Mariëlle Scholten
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park alleen de mieren in de keuken en de bank die er slecgt uit zag waren de min punten Verder netjes en vriendelijk personeel
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van het park is prima. Lekker dicht bij Domburg en het strand. De huisjes zijn qua inrichting prima. Een goede douche! De huisjes staan wel erg dicht op elkaar. Het personeel is erg vriendelijk!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi vakantiepark met ligging aan zee en dichtbij Domburg. Parkeren bij aankomst en weggaan is voor veel auto’s ver weg in verband met in- en uitladen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We stayed in bungalow #25 for three nights with two children. The bungalow itself is large, the terras was private, and we loved the close proximity to the beach. However, the apartment was not clean. We had to wash all of the dishes before we used them because most of them were dirty. There were ants all over the living room and kitchen. The Reception provided us with ant traps when we asked. The staff also came to give it another quick clean after we arrived upon request. However, the bathroom is so old and run down that there is only so much cleaning a person can achieve. These bungalows should be renovated. If we paid a lower price I wouldnt complain, but I find the value of this particular Roompot very low. Staff were always friendly and helpful.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad. Vriendelijk personeel, ruim huisje. Op de kaart bij boeken stond een speeltuin tekentje voor ons huisje, daarom speciaal deze geboekt. Bleek alleen een schommel te zijn en er zat nog een slootje voor. Dus kinderen komen er niet zelf heen. Voor oudere kinderen (8/9/10) jaar zijn de speeltoestellen bespreekt. Onze jongere kinderen vonden de speeltoestellen bij pleintje erg leuk. Ook de animatie, ondanks de beperking ivm Corona. Mini disco wel echt gemist! Wellicht iets gemakkelijker en vaker online ipv you tube kanaal.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toplocatie voor ons!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
mooie park op mooie locatie, helaas door de restricties weinig faciliteiten kunnen gebruiken.
10
Naam: Tessa van Deenen
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was geweldig 🥰
9
Naam: Marije Drabbe
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne locatie, ruim huisje, heerlijk!
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Leuk park, schone douches en goede locatie. Ik vond wel dat alles vroeg dicht was voor afhaal
8
Naam: Jos Schwieters
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het chalet was te klein voor 4 volwassen en2 kinderen de wasbak zat een schuur in en de bank was zo kaal het leer ging er af verder hebben we ons wel vermaakt
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Zeer gastvrij, heldere communicatie en rust ondanks de grote camping. Tip: wij stonden op de veld C. Op nummer 262. Op de bordjes waar je de plaatsnummers wordt verwezen word je voor deze plaats zowel rechtdoor als rechtsaf verwezen. Kozen voor rechtdoor en moesten toen de auto met caravan omdraaien omdat je dan niet door kan rijden naar het veld erachter. Verder alleen maar complimenten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
We hebben een hele fijne vakantie gehad. Voornamelijk vanwege de ligging van het park. Een aandachtspunt is de mogelijkheid tot desinfecteren. Bij ons toiletgebouw waren beide pompjes kapot. We zijn een week gebleven en in deze tijd is dit niet gerepareerd.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Een verzorgd vakantiepark met keurig sanitair, maar de camperplekken zijn alleen erg klein! We hadden nu het voordeel dat het er erg rustig was, maar als het druk was geweest, was het heel lastig geweest om de camper er weer uit te kunnen draaien. Ook vonden we het echt onbegrijpelijk dat we € 35 moesten betalen als we een voorkeur voor een camperplek van te voren zouden doorgeven. Dit hebben we nog nooit meegemaakt en we kamperen al ruim 12 jaar! Het is juist heel normaal om van te voren dmv. de plattegrond van een camping een voorkeursplek door te geven. Waarom je hier dan voor moet betalen, is ons echt een raadsel!
9
Naam: Henk Brink
Datum: 9 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima vakantiepark, alles prima geregeld en hele goede voorzieningen. Lekker heet water in de toiletgebouwen. De toiletgebouwen mochten wel wat vrolijker geschilderd worden maar de hygiëne was uitstekend en dat is het belangrijkste. De groenvoorziening mocht ook wel wat netter maar het kon er mee door. Onze nieuwe camperplaats was fantastisch!! Wij komen zeker weer terug! Bedankt voor het aangename verblijf.
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Alle zeep en desinfectans waren leeg
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk vakantiepark. Mooie ligging, fijne huisjes en voldoende speelvoorzieningen voor de kinderen.
9
Naam: Marlon Van Diemen
Datum: 9 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne vakantie gehad! Prettig verblijf op een fijn park waar we graag nog een keer naar terug zullen komen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Rachella Godwaldt
Datum: 9 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele fijne vakantie gehad
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.