Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Camping Dishoek

Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Aan de duinen
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1716 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1716 reviews

9
Naam: B. Vermeer
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Positief
9
Naam: A. Conemans
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Niet de eerste keer dat we te gast zijn in Dishoek, elke vakantie weer genieten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima ligging maar wel erg druk.
9
Naam: B. Dieters
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Over t algemeen is voor ons de ligging het belangrijkste . Vlakbij zee , aan de overkant van de camping. Heerlijk
8
Naam: M. Schalken
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij komen graag naar camping Dishoek. De winkel zou wat meer aanbod van artikelen mogen hebben. Te vaak lege vakken! Het sanitairgebouw midden op de camping zou wel gemoderniseerd mogen worden,
9
Naam: F. van de Wall
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Gastvrijheid
We waren blij dat de camping nog steeds in zijn originele staat is en wij toch nog hebben kunnen camperen. Zo’n mooi plekje om buiten te zijn en te genieten van de kust, de duinen en de zee.
8
Naam: Leen de Waal
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ondanks de corona stress hebben we bijna 2 maanden met plezier op de camping gestaan
9
Naam: M.H.M. Verheijen
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We staan al voor het 2e jaar of een seizoenplaats in Dishoek. Dit vooral voor de ligging en het vriendelijke personeel. Het enige wat minder is is de toegang naar de vrij kleine kampeerplaats. Jammer dat er zo weinig ruimte is om de caravan op zijn plaats te zetten en weg te halen. Heb menige caravan en camper in de bossen zien gaan en daardoor beschadigingen zien oplopen. Ook is de kampeerplaats erg ongelijk en lukt het bijna niet om een voortent degelijk recht neer te zetten. Daar zou wel enige verbetering plaat s mogen vinden, evenals het snoeien van de heggen en bomen.
9
Naam: H.J. van Laviere
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Fijne camping Super ligging Sanitairruimte is wel echt aan een opknapbeurt toe!
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Gedateerd park, niet wat je van een Roompot park verwacht.
8
Naam: Jack Vermeulen
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Zeer prettig
9
Naam: M.N.M. Gillissen
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Gastvrij
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het weer werkte niet mee. Helaas 3 dagen eerder weggegaan door t weer. De door de receptie toegezegde refund van de toeristenbelasting is nog niet naar ons overgeboekt. Wij zien dit gaarne tegemoet. Met vr.gr. A.J.Steenbeek.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
super, we komen zeker terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Zeer goed bevallen en wensen volgend jaar weer terug te komen.
8
Naam: H. Hogenboom
Datum: 8 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
een fijne camping, direct achter de duinen. geweldige plek
9
Naam: A.J. van Engelen
Datum: 4 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
7
Naam: L. Balgooi
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
We hebben ons vermaakt. De voorzieningen zijn voldoende maar de WiFi was matig.
7
Naam: Ineke Hogeweg
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het ligt heerlijk dicht bij het strand. Maar we denken er toch over om een andere camping te zoeken waar meer gras is op de plek en minder modder.
9
Naam: Tonny Jacobs
Datum: 30 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het is voor de tweede keer zo goed bevallen dat ik een voorseizoensplek geboekt heb op camping Dishoek. Nu nog voor de winter een fijn huisje vinden voor 7 personen.
8
Naam: P. Pennings
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
het verblijf op de camping bevalt ons erg goed dat is ook de reden dat we al een groot aantal jaren steeds weer terug komen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Ab Kools
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Enige minpunt is dat de elektra twee keer is uitgevallen voor de camper
9
Naam: J. van Rossum
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
heerlijk verblijf en genoten van de gastvrijheid op de camping
9
Naam: J. Beumer
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Kom nog eens terug??
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Heel positief, mede door het goede weer!
8
Naam: M. Janssen
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Sanitaire heren toiletvoorziening bij ingang zeer slecht ivm geen druk waterleiding druk dunne leidingen en vlotters van toilet slecht blijven vaak lopen slaan niet af. Door corona ook nog 1e toilet geen slot . 2e toilet afgesloten.(corona) 3e spoel zeer slecht door 4e weer gesloten(corona)enz. Dit is echt voor mij het meest storende van jullie camping en al meerdere jaren. Hopelijk word er eens iets aan gedaan! Ik heb ook alweer geboekt een september plaats voor volgend jaar! Succes ermee ben benieuwd volgende vakantie! Ook is dit al gemeld bij de receptie!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.