Camping Dishoek

Dishoek, Zeeland, Nederland

  • Familiecamping
  • Aan de duinen
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Camping Dishoek scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1836 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1836 reviews

10
Naam: Jan van der Linden
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben Wederom genoten van ons verblijf Hulde voor het personeel alles klopte het was perfect
10
Naam: Jolanda Bults
Datum: 17 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ligging gelijk bij zee Sanitair goed schoon vind ik toch wel erg belangrijk
9
Naam: C.A. van Beek
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij komen al vele jaren op camping dishoek het is voor ons gewoon thuis komen altijd gezellig met onze vrienden
8
Naam: Jos van de Laar
Datum: 16 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Rust en fijn vlak bij de zee en strand, top fietsvakantie ook.
10
Naam: Pim Schouten
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Was kort maar zeer aangenaam verblijf. We komen zeker snel terug. (Als er plek is😀)
8
Naam: Mart Thomasse
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Oplossing gerichte instelling
9
Naam: Peter Finders
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Een ouderwetse echte camping waar t goed toeven is. Houden zo
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
T was heerlijk en fijn
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
De rust op het park is geweldig
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wat een heerlijke camping , zo aan het strand . Ontspannen sfeer en de jongeman van de supermarkt wil ik nog even noemen . De winkel erg netjes en heel vriendelijk .
10
Naam: Leon V
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging, het huisje en de omgeving spreekt ons enorm aan, je bent zo op het strand en alle benodigdheden zoals boodschappen, eetgelegenheden in de buurt. De camping Dishoek is heel rustig, vriendelijk en behulpzaam. Tevens zijn de fietsroutes prima aangeven en berijdbaar zonder auto hinderen en Vlissingen, Middelburg en Zouteland op korte afstand goed bereikbaar. Dus Op en Top vakantie gehad en genoten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
slechts 1 dag geweest, was volgeboekt
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ik kom graag terug. Alles was in de puntjes verzorgd. Bedankt!
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijne camping met grote plaatsen, voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Louis Hesemans
Datum: 7 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ligging uitstekend. Medewerkers zeer klantvriendelijk. Sanitair verouderd en wordt slecht onderhoud aan gepleegd. Bij mannen wasruimte ontbreken knoppen op de kranen. Ter ore gekomen dat wordt overwogen om de camping op te heffen en er een park met vakantiehuisjes van te maken. Geeft je als gast het gevoel dat het laatste wordt uitgemolken en geen nieuw onderhoud meer plaats vindt. En dat vind ik de prijs kwaliteit verhouding niet meer in balans. Jammmer!
8
Naam: Floor Dorgelo-Klerk
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij hebben het, mede door het prachtige weer, erg naar ons zin gehad. Het personeel was bij de receptie, in de winkel en waar je ze ook tegen kwam erg vriendelijk! De plekken waren vrij klein. Het sanitair is wat verouderd maar was wel schoon
8
Naam: P Drenth
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prettig en handig contactloos kamperen Nette camping en goede ligging Keurig sanitair
9
Naam: E.R. Krijgsman
Datum: 3 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prima camping. Al jaren helemaal naar ons zin.....
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Sanitaire voorzieningen zijn verouderd, maar worden zeer goed schoongemaakt. Complimenten daarvoor. Onze plaats op de camping was prima. We hadden een plaats geboekt, maar daar stond al iemand. Receptioniste heeft erg haar best gedaan om een beter alternatief te zoeken waar wij blij maar waren.
10
Naam: Marijke Bartelen
Datum: 3 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het vertrouwen in de gast... nauwelijks regels.... waardoor iedereen zich keurig en netjes gedraagt! Chapeau!
7
Naam: Cees van Egdom
Datum: 1 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Een prachtig park heel dicht bij de zee. Groot nadeel zeer slecht internet!
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Lekker dicht bij zee en de boulevard van Vlissingen
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Han Moerman-Krijnders
Datum: 1 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
De informatie over de afmetingen van de staanplaatsen klopt niet altijd met de werkelijkheid
8
Naam: T. Hendriks
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten zo dicht bij zee! En op de camping vriendelijk en behulpzaam personeel. Wel erg jammer dat het personeel van de boekingscentrale niet heeft gevraagd of we een kortingskaart hebben voor een camping. Hierover een mail gestuurd naar het mailadres van de Roompot.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Leuke camping aan zee.
10
Naam: Henry Van de Meijs
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Jammer dat we bij jullie geen privé sanitair konden boeken
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Alles was dik voor elkaar, echter de WIFI kan beter regelmatig slechte verbinding
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.