Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustig gelegen
  • Vlak bij zee
  • Naast natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Camping De Zandput scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1095 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1095 reviews

9
Naam: T Feddema
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne plek, leuke tent, vriendelijk personeel
9
Naam: P Meurs
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Mooie ligging tegen de duinen dichtbij zee. Veel fiets en wandelmogelijkheden!
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Hertjes op ons veld tijdens het ontbijt.
10
Naam: Luc Bots
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prachtige camping mooie plaatsen vriendelijk personeel vlakbij het strand dat goed te bewandelen is vlakbij dorpje vrouwenpolder
8
Naam: Frank van Grootel
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Toewijzing van kampeerplaatsen zou naar mijn idee anders kunnen. Wij hadden geen specifieke plaats geboekt, omdat we er nooit geweest zijn. Dan weet je ook niet weke plaatsen leuk zijn. Al meerdere keren bij Roompot gekampeerd en steeds worden wij geplaatst bij mensen die daar bijv 3 maanden staan... vaste kliekjes zeg maar. Daar kom je nooit tussen. Indeling van kampeerders zou leuker zijn om mensen bij elkaar te zetten die ook gewoon voor 1 weekje ofzo komen. Maar niet tussen de vaste gasten neerzetten. Beetje verdelen dus 😊
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Douches koud en geven heel erg weinig water
9
Naam: Karen Bordewijk
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima locatie, mooie tent, maar niet comfortabel bij lage dag- en nachttemperaturen
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: S Acdriaanse
Datum: 5 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
10
Naam: Janet Keuler
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super service van personeel, broodjes op de pof meegekregen van de campingwinkel omdat onze kluis in de tent geblokkeerd was. En 10 min later stond ze al voor onze tent om de kluis te ontlocken. Elektriciteit viel uit! geen probleem volgens de receptie medewerkster en ze liep al mee naar de tent voor de uitleg. Dus super weekend gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Grote sanitair gebouw vernieuwen. Grote speeltuin naar de camping brengen. Ligging van het park is fantastisch! Lekker dicht bij de zee en wat heel bijzonder was is de damherten ‘s morgens op de camping. Graag tot een volgende keer!
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Nette camping vriendelijk personeel
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en vriendelijk park, basics zijn prima op orde!
10
Naam: Sandra Ahuluheluw
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging aan strand en duinen en oranjezon natuuurpark
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad. Met niemand verder contact gehad, vooral vanwege Corona. Maar dat maakt verder niet veel uit. De voorzieningen in de accommodatie waren ook naar behoren. De spullen in de keuken hadden wel iets schoner gemogen, maar mocht de pret niet drukken. Misschien tot een volgende keer.
5
Naam: Mike Dahrs
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden het huisje echt verouderd! De deurklinken vielen eraf, gaten in de lakens, vuil onder bedden en in hoeken ( achter kinderbedje), uitzetraam werkte niet, kraan bidet kapot, vaatwasser te klein en vies schuurtje met niet te gebruiken bbq
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Zandput niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Heel fijn en gastvrij. Mooie ligging en ongedwongen sfeer. Iedereen is welkom.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Op zich alles best ok. Echter we hadden helemaal geen persoonlijk contact of welkom. Ondanks Corona zien we in andere parken / campings dat dit wel goed mogelijk is.
9
Naam: Simone Spijkers
Datum: 27 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijk weekend in de prachtige 6 persoons safari tent. De uitstraling met houten meubels was sfeervol en genoten van de luxe douche. De ligging van de camping is ideaal. Na een korte wandeling door de duinen ben je op het strand. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam bij vragen. We komen heel graag nog eens terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk weekeinde gehad op de zandput in safari tent nr 4. Er waren wat problemen met het sanitair. Een gebarsten toiletpot en een douchecabine die lekte. We melden het omdat het wastafelmeubel in het nat stond. Dat is zonde. Maar echt ontzettend super hoe snel dit probleem werd opgepakt, aangepakt en verholpen! En we werden ook nog beloond met een heerlijke gratis maaltijd! Echt SUPER! Eten uit restaurant was erg goed! Ook het ontbijt van vanmorgen was zéér compleet en erg lekker! Heel de camping maakt een zeer nette verzorgde indruk. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Communicatie onderling is goed. Want men wist waar het over ging( sanitair) de tent is echt heel leuk en gezellig. Alles keurig netjes en schoon. We hebben écht enorm genoten van ons verblijf!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk! we zaten alleen in een safaritent , en met de kou was het enkele kacheltje niet genoeg. de warmte verdwijnt naar de nok terwijl de kou ook door de vloer komt. s nachts met 3 dekbedden geslapen anders was het niet te doen. maar de tent was super :-)
9
Naam: Kees van Loon
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De service en het probleem oplossend denken en handelen zo super fijn (dank je Marieke en het overig team)....verder super gehad maar voor de tijd van het jaar hebben we net een heel koud weekend gehad(23-04) met nachttemperatuur van 0 graden... het is dan helaas net te koud in de safaritent. Maar daar kunnen jullie verder weinig aan doen. Gelukkig scheen overdag de zon en waren we de nacht snel vergeten...verder heerlijke bedden hoor... echt top! Fam. van Loon
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Theo Bijnen
Datum: 25 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Super fijne camping, veel vrijheid,lekker dicht bij zee, en Elly heeft altijd voor een praatje , we komen hier graag terug
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
de informatie voorziening was bedroevend. geen papier thuis gekregen met daarop openingstijden van winkel, snackbar en receptie. geen info over het wachtwoord van de wifi. we hebben er naar moeten zoeken. des te lastiger omdat er overal naar het internet wordt verwezen. op het terrein werden safaritenten ingericht. de jongelui die dat deden maakte gebruik van harde muziek die na vragen alleen een beetje zachter ging. op het park draagt de muziek ver en het was vervelend en storend.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
mooi park
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.