Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping De Zandput

Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustig gelegen
  • Vlak bij zee
  • Naast natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Camping De Zandput scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 844 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 844 reviews

9
Naam: J. Valle
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Goed gedaan in deze coronatijd!
8
Naam: Patrick Wulfaert
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij stonden op een heerlijke rustige plek. Veld 00. Voor ons was dat perfect met veel ruimte om ons heen. Verderop zouden wij het te druk hebben gevonden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Heerlijke dicht bij het strand gelegen
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
goed
9
Naam: Willekens Leon
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het enigste minpunt waren de gasten van plaats 1 a op het einde en plaats 1 b lude muziek savonds vanaf 20 uur tot middernacht
8
Naam: Piet Fennis
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
heerlijk plekje voor de camper
8
Naam: Peter Hanrath
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heel fijne vakantie gehad op de Zandput, waren er voor de eerste keer en waren aangenaam verrast, wij kunnen uns een herhaling goed voorstellen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Gezellige kamping, vriendelijke kampeerders. Top ligging! Zeer nette sanitaire voorzieningen. De velden zijn ook prima van grootte. Genoeg parking voorzien.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
1 minpuntje: Internet op veld ee wat niet erg stabiel. Voor de rest alles uitstekend.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Mooie ligging dicht bij strand en natuur
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben geen mover onder onze caravan, vinden we ook niet nodig, maar in dit geval was het handig geweest om de caravan tussen een mega camper en een familie met vier tenten en een auto te krijgen. Daar de kampeerplaats ook nog best hobbelig was, ging dat niet van een leien dakje.Gelukkig was er een behulpzame achterbuurman die ons geholpen heeft. Het sanitair vonden we ook een beetje tegenvallen,t mag van ons wel iets schoner, en het kan ook wel een up-date gebruiken.
10
Naam: Hugo Bieseman
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
aangename camping, perfect gelegen voor strand, wandelingen en fiets uitstappen
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Mooie kampeerplaats, goed en schoon sanitair, alle voorzieningen zijn aanwezig om een leuke kampeer vakantie te garanderen.Dit is voor ons vakantiegevoel.
8
Naam: Lieve De Ceuster
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Onze tentnummer op de reservatiebevestiging klopte niet waardoor we in de verkeerde tent zaten. Dat had voorkomen kunnen worden door ons voor aankomst het gewijzigde tentnummer mee te delen. We misten verse groenten en fruit in de minimarket. Verder was het super.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Leuke ervaring Mooie omgeving Correcte service Jammer dat de bar zo vroeg sluit.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Goed alleen de wind
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Fijne camping, goede ligging, goede verzorging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
we hadden een mooie ruime vlakke plek. sanitair had iets meer schoongemaakt kunnen worden. receptie was vriendelijk en behulpzaam. de nabijheid van het strand en de zee is ideaal.
8
Naam: Gooris Patrick
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie comfortplaatsen, prima gelegen en goede voorzieningen. Van de receptie ben ik helemaal ontevreden en vind dat ik allesbehalve geholpen ben en vriendelijkheid was door de oudere dame en man allesbehalve sprake. Ik boekte via de website van ACSI een comfortplaats. Bij het boeken, niets aan te duiden of te zien dat je met de ACSI kaart niet op een comfortplaats kon staan. Onmiddellijk het volledige bedrag betaald, omdat we de dag erna aankwamen. Bij aankomst bij de receptie laat ik mijn ACSI kaart zien en zegt men mij dat ik de kaart korting krijg op een comfortplaats. Ik had moeten telefonisch boeken .... Waarom dan een website om online te boeken ????? Waarom is het dan NIET onmogelijk om een comfortplaats te boeken met ACSI??? Zaterdag aangekomen, ze gingen navraag doen en moest terugkomen, de klantvriendelijkheid was ver zoek.... Maandag terug naar de receptie, was er een jongedame aanwezig, WEL vriendelijk, wist van niets, terug hetzelfde verhaal gedaan ..... Deze dame gingen het met de verantwoordelijke bespreken, Ik vond dat het onmogelijk moest zijn om dan zo online te boeken en ze sprak over een compensatie te regelen. Heb dit nog nooit ergens op een camping meegemaakt, oftewel kon ik niet boeken, oftewel werd de ACSI korting verrekend, oftewel terugbetaald als het bedrag reeds volledig betaald was. Terugbetaling ging blijkbaar hier niet, ook al hebben ze het rekeningnummer. Een ganse week niets vernomen, bij het uitchecken terug de onvriendelijke man die niets van een bespreking of regeling wist en ons wandelen stuurde. Mooie toffe camping, maar duidelijkheid over de boeking en prijs was er niet. Hopelijk wordt dit in de toekomst opgelost, anders zullen er nog vele ontevreden kampeerders volgen. Waarom een website aanbieden om te boeken als je volgens de receptie best telefonisch boekt??? Graag een Roompot reactie...
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
veel ruimte en schaduw op de campeerplek
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijne camping
9
Naam: Jan Hendriks
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Mooi rustig ongedwongen zelfstandig verblijf. Goed schoon onderhouden toiletgebouwen. Tal van mogelijkheden op en buiten het strand.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging, rust en aardige medewerkers
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is prachtig gelegen, vlakbij het strand. Rustig en de safartent stond op een prima plek!
10
Naam: Anonimen
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ligging dicht bij zee en centrale ligging t.o.v. andere plaatsen op het eiland.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.