Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11070 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11070 reviews

8
Naam: Jeanine Fokkens
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park in een groot natuurlijk gebied
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie gehad zoals altijd een de kleinkinderen hebben genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Relaxt vakantie in een rustgevende omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Staat al bij het cijfer erbij
9
Naam: Bert Eikenaar
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ruim van opzet, vooral de bossfeer is prima. Verder het licht glooiend terrein is sfeervol. Het valt niet mee om een goede grasmat te krijgen op deze bosgrond.
9
Naam: Michel van der Sman
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi en modern huisje midden in het bos. Perfecte ligging, je wandelt zo de natuur in. Met een pincode als toegang is ook ideaal. Kortom een heerlijk weekend gehad voor een goede prijs.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen al meer dan 10 jaar jaarlijks meerdere keren. Het is altijd genieten en thuis komen.
10
Naam: Lonneke Snijders
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Marcel
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben al vaker genoten van een verblijf op t Wolfsven. Ook in Corona tijd (toch vreemd) maar verbazend goed te doen. Heerlijk weekend gehad, voldoende kunnen genieten van de faciliteiten en omgeving. Leuk voor de kinderen. Zal niet ons laatste bezoek zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima prijs kwaliteit verhouding. Late check out mogelijkheid zou prettig zijn. Bed lag niet prettig. Stofzuiger was niet goed werkend meer.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Nieuwe lodges wel dicht op elkaar gebouwd, daardoor geen uitstraling. Het leek wel een nieuwbouwwijk. Dronken Polen op zondagmiddag bij de supermarkt vind ik ook niet kunnen. Ik vond het park ook wel heel groot, daardoor geen sfeer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke chalet in een mooi park met veel groen. Faciliteiten voor de kinderen zijn super.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een gloednieuw en comfortabel verblijf in een van de lodges. Wel misten we iets van sfeer: van buiten was de lodge heel leuk, van binnen een beetje kaal en leeg.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is schitterend gelegen. Middenin het bos, maar toch levendige dorpjes vlakbij. Het chalet was wel echt gedateerd. Het was prima schoongemaakt, maar met name de badkamer was oncomfortabel klein en gedateerd. Ook brak er na een dag een urinegeur door in de badkamer. Na schoonmaak is het waarschijnlijk even weg, maar vermoedelijk zit het zo in de vloer getrokken of iets dergelijks dat het niet meer permanent te verwijderen is.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park! En veel te doen voor de Kids ook in deze tijd van corona!
7
Naam: Judith Gordijn
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Lia Majoor
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het zeer goed ervaren Ik was getest op Corona en was negatief Mijn man had nog geen uitslag en is thuis gebleven Ik ben met mijn dochter gegaan in overleg met het wolfsven Ik had namelijk bungalow specials al gemaild dat we niet wisten of we konden en of we het om konden boeken Maar niks gehoord Ik weet dat er personeels te kort is maar een reactie van bungalow specials had fijn geweest Je kon alleen mailen Heb drie keer gemaild vanaf woensdag En vrijdag zouden we gaan Dus om kwart over twee gebeld met wolfsven en uitgelegd Gelukkig konden we komen Bospark het wolfsven bedankt Ik en mijn dochter hebben het leuk gehad Jullie hebben het goed geregeld Wij komen zeker terug Fam majoor
8
Naam: Inny Camps
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig, mooi in de bossen. De caravan is kan sfeervoller. Je kunt nergens lui zitten. Maar alles is er en het is niet duur.
9
Naam: Rosita van der Gragt
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een super relaxed weekend gehad! Prachtig park en een prachtig lodge. Al met al een super heerlijk verblijf wat nog extra mooi werd door het prachtige weer en de schitterende paddenstoelen...
9
Naam: Nathalie van Oosterhout
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Relaxte vakantie
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ligging en leuke nieuwe lodges. De restaurants zorgden goed voor vervangende voorzieningen.
9
Naam: Miranda de Voogd
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijne korte woonvakantie gehad in het wolfsven tussen onze verhuizing en in. Heerlijk relaxed thuiskomen in de bossen zo na ons werk. De kinderen hadden het fijnop het park en hebben veel buiten gespeeld ipv op de telefoon en tablets. Centrale ligging TOV Eindhoven en veel wandelroutes in omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park met goede ligging dichtbij het centrum van Eindhoven.
8
Naam: CIndy Kuppens
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een mooi verblijf. Mooie omgeving ook. Het park was groot je kon er lekker wandelen. Meerdere water plassen wat erg leuk was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk en mooie omgeving.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging van het park en huisje was top, huisje had ook alles wat nodig had, maar de verwarming ging midden in de nacht steeds aan, gepaard met een hoop gebonk en getik. De wegen op het park hadden ook een hoop gaten/kuilen, verder echt top!
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een super weekje hier doorgebracht.
9
Naam: Theo Huizer
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima ervaring, mede door de mooie accommodatie.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.