Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10050 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10050 reviews

8
Naam: Debby van den Berg
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk park vriendelijk personeel, alleen schoonmaak moet echt veeel beter vooral in deze tijd
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Schoonmaak kan een tandje beter. We zaten in een nieuw chalet, op het oog schoon, maar vloer niet gedweild en geen doekje overal overheen gehaald. Coronamaatregelen goed gehanteerd. Knutselclub; fris, afwisselend, netjes mareriaal dat werkt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
een hele mooie vakantie gehad, helaas is het chaletje wel toe aan een renovatie. denk aan schimmel in het huisje en de veroudering
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel fijn park, bungalow lag fijn in de schaduw en het zwemmeer is echt heerlijk!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, fijn met schaduw met deze warmte. Stank in de badkamer was vervelend
8
Naam: Mark Nieuwenhuis
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goede en ruime chalet, waar alles ruim aanwezig is. Service is goed en duidelijk. De prijzen in de supermarkt zijn aan de hoge kant . De keycard werken perfect echter bij verlies weet iedereen het chalet nr. wanneer deze in verkeerde handen valt heb je een uitdaging.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooi park heerlijk onder de bomen, lekker rustig ondanks zo veel mensen. Enige kritiek is : geen plek om grijs water uit de camper kwijt te raken. Overdag is soms de receptie dicht, met zo’n grote camping en huisjes onbegrijpelijk
8
Naam: B van den Klinkenberg
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goeie sfeer, mooie ligging
8
Naam: Elwin Buitenhuis
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf, schoonmaak ik accommodatie mag beter tevens als het (nog) beter in acht nemen van de Corona maatregelen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik heb met mijn kinderen een fantastische week gehad, het park heeft de zaken op orde en het buitenzwembad is natuurlijk helemaal fantastisch, waarschijnlijk komen wij volgend jaar weer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is echt een super park. Helaas zijn wij eerder op huis aangegaan omdat het 36 graden was en onze chalet de hele dag in de zon stond incl terras. Dit was niet te doen met 2 kleine kinderen. Chalet 237 Verder echt prima voor elkaar in de chalet was alles aanwezig. Behalve de schaduw??
8
Naam: R van Kaam
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
jammer dat er geen voetbal kooi centraal was b.v. bij zwembad. de info voor de activiteiten stonden nergens aangeplakt waardoor onze kinderen niet wisten dat je om 18.45 een bandje moest halen voor b.v. springkussen en dat ze dus om 19.45 niet meer mee konden doen want ze waren eerst zwemmen in tijdsblok van 18uur tot 19.30. onder 12jaar is er niks aan de hand dus qau corona maar er kon niet gepraat worden. twee huilende kinderen als gevolg. na een week telefonisch de zwembaden geboekt te hebben moest het in een keer via internet. lukte niet ik naar zwembad maar volgens een oudere man was dat niet zijn probleem en kon hij mij niet helpen. jammer was dat
9
Naam: Berna Bokstart
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad. Vond de caravan een beetje verouderd maar wel perfecte locatie met dit warme weer van afgelopen week
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij binnenkomst van de chalet, hadden we zoiets van, nou echt lekker schoon is het niet. Maar we hebben een heerlijke week gehad met de warmte tussen de bomen of in het water. l
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als heel tevreden
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Velden erg stoffig en veel zand. Niet helemaal wat we ons hadden voorgesteld. Daarnaast werd er weinig toezicht gehouden op de gasten. Vooral op de jaarplaatsen was veel lawaai, rommelig, veel geblaf van honden. Daarnaast is het sanitair verouderd waardoor het niet altijd schoon oogt. Douches waren over het algemeen koud, op een kindvriendelijk park weinig douchegelegenheid voor kleine kinderen.
9
Naam: Petra Van Zijtveld
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het is jammer dat de vakantie voorbij is en als het kan komen we snel terug
10
Naam: Ea Verbeek
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij komen zeker nog een derde keer terug!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Saskia Langenberg
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: E Alfred Cole
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Chantal Mertens
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Helaas was de vloer van het huisje niet schoon, dit hebben wij gemeld bij de receptie en zij waren meteen heel begripvol en boden ons aan het huisje zo te kunnen verlaten, echter hebben wij wel gedweild en het complex schoon achter gelaten! Gaf ons een beter gevoel.. verder een fijn verblijf! Een heerlijke vakantie gehad en voor ons zeker een blijvertje!
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Daisy Janssen
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mijn kinderen en ik hebben echt genoten van ons verblijf. Er was meer dan genoeg te doen maar ook was er bij de accomodatie privacy genoeg om gewoon rust te nemen als je daar zin in hebt. Wij hopen snel weer genoeg te kunnen sparen om het verblijf nog eens over te doen. Mijn zoontje riep daarnet nog dat hij graag zo snel mogelijk weer terug wilt naar het vakantiepark omdat hij het nu al mist. Bedankt voor de goede service
10
Naam: D Hogeweg
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het ontzettend fijn gehad op het park. Wij overwegen zeker om hier weer te komen. ? Bedankt toppers van de Wolfsven! Vooral dank aan de recept en de technische dienst dat onze dochter snel heeft bevrijd uit het chalet nadat wij onszelf hadden buitengesloten!! ?
8
Naam: Karin De Vink
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad op een prins park.
8
Naam: Mirjam Leeuwenkamp
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park Wolfsven is een prima park wat mooi ligt. Huisje was in orde, hoewel het boven wel bij elke stap kraakte. Enge trap naar de 1e verdieping, vooral met kleine kinderen denk ik een hele uitdaging. Verder was het huisje netje gerestyled en gezellig ingericht. Fijn zwemmeer. Wel erg veel jongeren die erg lawaaiig waren.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.