Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.


Voor vragen over aankomsten tot en met 1 juni 2020 kunt u nu contact opnemen. Voor aankomsten vanaf 2 juni verzoeken wij u op een later moment contact op te nemen.


Valt uw vakantie in de periode tot 1 juni en wilt u uw vakantie verzetten? Vraag dan direct een recreatie-voucher aan.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Familiepark midden in de natuur
  • Vrijstaande vakantieverblijven
  • Overdekt zwembad en natuurbad
  • Omringd door de Strabrechtse Heide
  • Gratis wifi

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9204 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9204 reviews

10
Naam: Feelgood Europe
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In de deze tijd van spanning met vele van ons in afwachting van het virus heeft de service balie en het hoofdkantoor Ons een veilig gevoel gegeven .
8
Naam: Corrie Blok Van der Steen
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne natuur in het park
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
had leuker geweest zonder coronna
7
Naam: Wim Kauffman
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vind t altijd prettig te wandelen bij aankomst rond t ven, iets drinken daar kon nu helaas niet
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig gelegen Vriendelijke receptie Duidelijke wegwijzers Genoeg info over park en omgeving Charlet 223 rustig gelegen en toch overal dicht bij? Wanneer de gekke toestand van Corona voorbij is, en er weer een aanbieding is, kom ik vast nog een keer weer om de omgeving beter te leren kennen. Dat nu dus niet gedaan. Nu daarom donderdag rond 15:30 naar huis vertrokken. Vriendelijke groet, Bianca Tonen
9
Naam: jmag kouwenberg
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dat alles netjes is verlopen .
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: R. Van der
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
9
Naam: Stefan Diks
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
6
Naam: Anoniem
Datum: 19 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nou denk dat ik duidelijk genoeg was, en alle respect want is niet niks dat coronavirus dus vandaar ik hoop dat we het gratis weekendje winnen om straks lekker overal bij jullie kunnen genieten en jullie bij iedereen aan kunnen bevelen Gr petra van dongen
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
6
Naam: Mariette Dirks
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was op slot m.u.v.snackbar en supermarkt..plus onze gourmetbestelling vooraf was niet goed doorgekomen,slechte zaak vond ik dat,!!!wij hebben het zelf gekocht allemaal in het dorp..via het thuisfront hebben we nog een gourmetstel kunnen regelen..dikke vette pech alles bij elkaar..
Bedankt voor uw review mevrouw Dirks. Wat vervelend om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is verlopen. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze welgemeende excuses. Helaas hebben wij zoals u ook schrijft onze faciliteiten vanwege het Coronavirus moeten sluiten. Wij hopen dat u desondanks een fijn verblijf heeft gehad! Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
5
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dat komt omdat er ongedierte in huis zaten , een van de slaapkamers zat onder de mieren in bed langs de muren etc. onze gehandicapte dochter zat daardoor helemaal onder de mierenbeten In het toilet zaten nog poepresten, dus al met al laat met name de schoonmaak en algehele onderhoud laten veel te wensen over
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Een accommodatie hoort uiteraard schoon te zijn, dat dit bij u niet het geval was vinden wij dan ook jammer en hier bieden wij onze welgemeende excuses voor aan. Wij hebben even met u meegekeken in de boeking en zien dat u hier geen melding van heeft gemaakt bij de receptie. Wij raden onze gasten altijd aan een melding te maken wanneer een accommodatie niet naar wens is. Wij zien u graag nog eens terug op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Positieve punten: - De huisjes waren fijn - Bedden waren goed Minpunten: - Stofzuiger stonk gigantisch naar zweet (115) - Er stond nog niet afgewassen servies in de kast, borden, kopjes etc. (114) - In 1 van de huisjes liepen heel veel mieren rond (114) - Doordat de karretjes van het park over de modderige grond reden was het ongelooflijk glad en zonder verlichting op de paden best gevaarlijk Al met al een mooi huisje met een paar minpunten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De vaat was grotendeels nog vies en de parkeerplaats was lastig te verlaten met de auto vanwege de grote kuilen in de weg.
7
Naam: Sil
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben gebruik gemaakt van uw huisje, om te douchen,en om vanuit de nachtdienst te komen slapen Dit omdat we thuis in een verbouwing zitten. De sfeer rondom huisje nummer 40 is in de vroege ochtenduren echt grimmig Ik werk in de beveiliging en ben niet snel bang, Maar ik heb me echt niet veilig gevoeld,als ik uit de nachtdienst naar mijn huisje moest lopen. Ik snap dat het buiten het seizoen is,maar ik heb geen beveiliger gezien Ook het onderhoud van het huisje laat te wensen over.Ik heb zelf het huisje na aankomst schoongemaakt, En heb er 2 emmers vuil water uitgehaald.Het kettinkje van het rolgordijn plakte aan mijn hand vast.Boven op de afzuigkap plakte alles vast,wat je erop zetten. Dat was geen fijne aankomst
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
enig minpuntje is de dikte van de matras op het 2 persoonsbed veel te dun
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne sfeer in een natuurlijke omgeving. Ongedwongen genieten.jammer dat alle faciliteiten gesloten waren vanwege het corona virus..wel begrijpelijk want veiligheid gaat voor alles.we willen graag een keer met de hele familie vakantie vieren als het weer veilig is
9
Naam: Frank van Roij
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echte aanrader! Mooie bosrijke omgeving met alle faciliteiten!
2
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was gesloten. Er was voor de kids niets te doen. Begrijpelijk ivm corona. Maar er was ook totaal geen tegemoetkoming. Je komt tenslotte voor de faciliteiten met de kids. En dan nog 1 ding. We hadden ruim 1 dag van te voren de gourmet besteld. Alleen toen we gingen betalen was er geboekt voor 1 vol en 2 kids maar het moest zijn 3 vol en 4 kids. Ze hebben geprobeerd om bij te boeken maar ter vergeefs. Ipv dat roompot zei we gaan dit regelen voor u , we zorgen dat het goed komt. Zeiden ze sorry Maar we kunnen niets meer voor u doen. Dus geen eten. We waren zo boos. Voor ons geen park van roompot meer. We zondag middag al vertrokken
Bedankt voor uw review. Wij zijn helaas genoodzaakt geweest om onze faciliteiten te sluiten afgelopen weekend. Helaas heeft u hier hinder van ondervonden. Wij begrijpen dat dit van invloed is geweest op uw verblijf, maar dit is voor ons een overmachtsituatie geweest. Bedankt voor uw begrip in deze.
Reactie van Roompot Vakanties
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede service
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park ligt mooi in de bossen, als je voor rust komt was de afgelopen week ideaal. Om eerlijk te zijn werd de rust ook veroorzaakt door het corona virus .
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad! Heerlijk huisje en fijn dat er een goede service was vanuit het restaurant i.v.m. het coronavirus.
10
Naam: Robin Veldwijk
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gewoon helemaal prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje was goed. Alles was aanwezig. Wel pikte de vloer op sommige plekken en tikken alle radiatoren
9
Naam: Petronella Staats-vos
Datum: 13 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Harry van ieperen
Datum: 10 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk huisje, goed schoongemaakt(op andere parken worden weleens plekken vergeten). Alles wat je nodig hebt is er, alleen eventueel klein afdakje voor fietsen onder te zetten zou lekker zijn. Matrassen zouden wat mij betreft iets harder mogen zijn, maar goed geslapen, lekker stil op park.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.