Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.1

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13488 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 13488 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke vakantie in een fijne omgeving, personeel super vriendelijk. En complimenten voor hoe het is aangepakt nadat het animatieteam dicht moest. Super opgelost met de springkussens.
7
Naam: Mirjam Lotte
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De aankomst was prima geregeld. In het huisje wilde ik de stofzuiger gebruiken, deze zat zo verstopt, daar kon nooit mee gezogen zijn. Wij hebben hier echt een hele grote klont haar/stof uitgetrokken. De vloer was ook zwart, dus op blote voeten lopen was niet prettig. In de badkamer zat er haar in de gootsteen. Een traphekje boven aan de trap zou prettig zijn, ivm kleine kinderen. Onze kinderen miste wel heel erg merchandising van Koos Konijn. Dat zou echt een goede toevoeging zijn. Verder hadden wij een prima verblijf en het personeel is ook zeer vriendelijk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg fijn park. Leuke animatie(team) en veel te doen voor de kinderen. Huisjes zijn up-to-date mag wel eens een ragebol of plumeau door het het huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne plek. Ruime lodge mooie natuur Eerder inchecken later uitchecken is minder stressvol Autoos rijden vaak te hard. Zeer te vreden
8
Naam: Esther Elzes
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke week gehad met gelukkig mooi weer, waardoor we konden genieten van zwemmen in de buitenplas en de gehuurde fietsen. De kinderanimatie viel helaas erg tegen, stelde niks voor. Erg gastvrije en behulpzame medewerkers!
8
Naam: Christa Visser
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Accommodatie was zeer vies en had echt onderhoud nodig. Een klok misten wij. Als dat goed was was het een prima accommodatie. Teleurstellend dat de kids club gesloten was. Restaurant top gegeten en perfecte bediening heel klantvriendelijk! Terras was koffie en thee lauw. Gebakjes waren heerlijk en service goed. Weinig verlichting op het park. Onderhoudsmedewerkers waren zeer vriendelijk en kwamen meteen als er wat was. Zeer leuke vakantie gehad. Als de accommodatie goed was, was het perfect. Wellicht komen we hier om het mooie park nog een keer.
8
Naam: Jon van Rens
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad met mooi weer en dus lekker gezwommen in het meertje. Lekkere bedden. Wel jammer dat er weinig speeltuintjes zijn voor de kinderen op de camping.
9
Naam: Aslan Lagrand
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het enige de matrassen van de bedden waren erg dun, dit hebben we nog in geen enkel park van Roompot gehad. En we hebben niet erg best geslapen. Hier moet wel wat aan gedaan worden. Verder hebben we genoten van ons weekendje . in het park er was genoeg te doen. En we hebben van alles gedaan. Het eten en de bediening van het restaurant was zeer goed. En het zwembad werd super goed schoon gemaakt nu met de corona maatregelen. het was een echt heerlijk weekendje.
9
Naam: Anneke Van Dijk-Spoelhof
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huisje (73) is heel erg horig , dat is erg jammer.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Accommodatie (incl servies etc) was niet voldoende schoon gemaakt en toen we de receptie er over inlichtten, kregen we alleen een excuus. Qua comfort in het huisje kan er ook wat verbeterd worden. Verder was de sfeer op het park, vooral door de bosrijke omgeving, wel erg prettig.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is rustig en gezellig. En je kunt er Fijne wandelingen/fietstochten maken. En het buitenbad is heel fijn om te zwemmen.
8
Naam: Jordi
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk park met veel voorzieningen, veel animatie voor kinderen, medewerkers zijn uiterst vriendelijk, mooie ligging in de bossen, lekker zwemstrand erbij, enkel de schoonmaak bij aankomst had beter gekund.. prima bedden! Aanrader voor een week heerlijk tot rust komen met de kinderen! Wij komen zeker terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park. Komen zeker terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De gezellige sfeer in het park en de mooie vennetjes, ruimte voor iedereen om hierbij op gras of zand te settelen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima verblijf gehad in het park. mooie omgeving en aardig personeel voor kinderen fantastisch! ben er voor de eerste keer geweest in 1982 toen zelf nog kind en nu met eigen kind geweest is nog steeds prachtig park en mooie locatie. voor herhaling vatbaar.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Linda Ruigrok
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van het meer, het andere meer en gezelligheid. Huisje ( caravan) was wel erg vies , snap ik wel ivm bosrijk en veel zand. Maar het kan veel beter
8
Naam: Irene
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten van het prachtige weer op dit mooie vakantiepark. We hebben veel aan het natuurwater gezeten maar ook af en toe gebruik gemaakt van het binnenzwembad. We hadden speciaal gekozen voor een huisje in de hekken, hier konden de kindjes zelf veilig spelen en rondlopen. Zeker een aanrader dit vakantiepark.
8
Naam: Peter van Rijn
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn er twee weken geweest om viel wel op dat de buitenkanten van de charlet wel een keer schoon gespoten mogen worden en toe we er waren was er een corona uitbraak onder de personeel ze hebben dit goed opgelost om er springkussen neer te zetten en konden gratis met de waterfietsen en gratis midgetgolfen dus we hebben twee leuke weken gehad
9
Naam: Nancy mv Gabriels
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Roos
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi groen park met fijn huisje om te verblijven. Heerlijk zwemmeertje (wolfsven)! Super fijn dat de verschillende dieptes met een ballenlijn zijn afgebakend, + toezicht, veilig en heel kindvriendelijk. Medewerkers zijn service gericht en heel vriendelijk. Een hor voor de ramen zou nog een aanrader zijn om het verblijf nog comfortabeler te maken, afgezien daarvan was het huisje top!
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park, kinderen hebben het reuze naar hun zin gehad. Ze willen graag weer terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad, mooi ruim opgezet park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bedankt voor het fijne verblijf, het is een zeer mooie camping! Is handig dat de vuilnis naast het wc hok ligt, zo in het loopje. Toiletten mogen wat schoner en frisser. Een lijst in het zicht waarop schoonmakers aftekenen geeft ook een goed gevoel dat hier meer aandacht voor is. Ik heb geen schoonmaker gezien deze 3 dagen. Zeeppomp bij de wastafels aan de buitenzijde van het wc-hok is ook een tip. Zo hoef je geen zeep te pakken bij mensen die aan het afwassen zijn. Voor zon grote camping zou ik een wat uitgebreider assortiment verwachten in de snackbar. Ook is het handiger als je de pizzas bij de snackbar kan bestellen. We hebben een heel fijn verblijf gehad, het is een mooi park! Dit zijn enkele opbouwende tips. Met vriendelijke groeten
10
Naam: Saskia
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van een sportieve vakantie op een prachtplek. Bedankt!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was de 3e keer dat we er waren.. Fijn park.
9
Naam: Sandra Noordenbos
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben het heerlijk gehad vinden alleen de uitlaatplaats voor honden minimaal. Had wat ons betreft best een stukje bos afgezet kunnen worden.
9
Naam: Daniël Cornelisse
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Voor de kids heerlijk genieten in het ruime meer en zwembad! Ook de animatie voor de kids is leuk. Helaas na 20:00 geen animatie. Heeft ook het voordeel dat het rustiger is. Op wat ‘hangjeugd’ na. Top vakantie gehad! Weer zat ook goed mee!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.