Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.1

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14533 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 14533 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schone accommodatie, niet zo enthousiaste animatie, prima zwembadje voor kleine kinderen, vriendelijk horeca personeel, patat veelste ver doorgebakken, sfeerloos restaurant, mooie omgeving rond de accommodatie, fijne roompotapp.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Blijft een heerlijk park in de bossen.
8
Naam: Kamp
Datum: 21 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Super gezellige tijd gehad met vriendelijke medewerkers.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Gezellig familiepark
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb heel vaak bij jullie huisje gehoord. IK heb huis in Egmond aan Zee gehuurd in voorjaar, het was gewoon super goed en perfect. Ik begrijp het ook dat niet alles naar wens kan zijn; maar ik miste praktische dingetjes in de keuken, zoals snijplank, die je toch vaak nodig hebt en kleine oventje. Als je zelf niet rookt, dan is rookgeur niet wenselijk, ik heb zelf niet zo veel last van. Maar mijn vrouw vond het verschrikkelijk, in het huis was echt ontzettend veel gerookt en niet beetje maar flink. Toen we de deur opendeed kwam echt een rookgeur. Ik heb contact gehad met receptie telefonisch, het was laat, ik moest de volgende dag met mijn (klacht) naar de receptie om te kijken of we een andere huisje of iets konden regelen, maar dat lukte niet, alles zat vol en kleine oventje lukt het ook niet. Kortom; het park, Wifi, personeel, omgeving Mierlo, veilig in het park is gewoon super goed geregeld en het huis was ook zeer schoon. Dat stank van rook krijgt jullie collea´s ook niet zomaar weg, uit mijn ervaring. Dus schoon was het zeker en desondanks hebben wij fijne prettige vakantie gehad. Ik heb zelf 2 snijplanken gekocht kocht bij action voor 6 euro en heb ik als kado achter gelaten, wnat thuis hebben genoeg rommel :P:P:. Ik wil graag een voorjaarvakantie boeken; als jullie AANBIEDINGEN/ KORITNG hebben wil ik graag ontvangen op (aljanbabrak1@gmail.com). Bedankt en hele fijne dag.
8
Naam: Rochus van Essen
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: G.J. Vervoort
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hartstikke leuke dagen gehad. Chalet iets ouder echter voldeed meer dan voldoende. Was goed schoongemaakt. Leuke bediening in restaurant en op het terras. Mooie ligging in de bossen. Alles tzamen een 8 waard.
8
Naam: Gwendoline
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was schoon en keurig. Wel gedateerd
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park. Mooie omgeving. Chalet vond ik enigszins verouderd en niet schoon. We zijn zelf begonnen met schoonmaken van de tafel en de vloer. Verder prima. Goede bedden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Lilian
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima, koude nachten. Gezellig met familie
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
rustig, schoon, kindvriendelijk en goede service servicedienst toen de tv het niet meer deed.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een fijn en mooi park. Leuk huisje ook! Alleen hadden we wel wat schimmelplekken in ons huisje ook veel spinnenwebben. En het toilet rook heel erg naar urine. En de kraan in de badkamer maakt ook erg veel geluid. Vindt dit wel wat puntjes waar wat aangedaan moet worden!
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuke optrek, maar zwembad erg klein en daardoor te druk. Alle voorzieningen waren niet altijd toegankelijk.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Onze welness lodge was boven verwachting. Wij zijn echt heerlijk bijgekomen van ons weekendje op t wolfsven.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi groen park, leuke speelplekken en genoeg bos voor de kinderen om echt buiten te spelen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De ruimte en het groen op het park zijn heerlijk. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en. De huisjes hebben erg dunne muren, maar zijn daarentegen ruim voor een vakantiehuisje. Zwembad is verouderd, maar wordt goed schoon gehouden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is heel fijn. Heel natuurlijke plek met veel bomen. Huisjes zijn wat achterhaald, kleine badkamer, bedden ongeveer in het schuine dak, eng slapen. Jammer dat je voor alles bij moet betalen en vervolgens ook nog een kapot campingbedje krijgt (wel netjes opgelost, maar controleer het even)
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zijn geen kritische mensen, maar hebben nog nooit in zo’n ontzettend smerig huisje gezeten. De zilvervisjes in de koffiekan, andermans kleding bevuild met stof en beestjes nog onder het bed, de vloer plakt van vuiligheid, bestek wat vies ziet en plakt, haren in het doucheputje, overal spinnen en webben, vlekken op de gordijnen en muren.. het kokhalsgehalte was groot. Ook de comfort van het huisje was ver te zoeken, een bunker zat nog lekkerder. Slopen en nieuwbouwen is ons advies. Desalniettemin is de animatie echt top. Dikke pluim daarvoor! De kinderen hebben ontzettend genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend, maar schoonmaak was matig. Lagen potloden lego onder bank. Zeil stuk Bank gat in Snoepjes tussen de bank Lucht in radiatoren, verder goed
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park ligt leuk maar de huisjes zijn klein voor zez en prijs te hoog voor wat je krijgt, geen goed kwaliteit-prijs verhouding
8
Naam: Vercauteren
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Knus en gezellig
10
Naam: D. Groentjes
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke 1e vakantie gehad met ons samengestelde gezin (vriend 2 Kids en ik 2 Kids) Op de heenweg hadden wij een reis van 6uur ipv 2uur, waardoor wij te laat waren voor het inchecken. Hier werd heel goed op geanticipeerd door de receptie en na telefonische uitleg konden wij alsnog om 20.30 aankomen. Super fijn! Wat ook fijn was dat de tijdsloten wegwaren :) zo konden de kinderen fijn onbezorgd met koos dansen en lekker zwemmen zonder tijdslimiet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Verblijf op het park en accomodatie was in orde. Alleen jammer dat we niet naast onze vrienden zaten, terwijl wijzelf met voorkeur hadden geboekt en zij al een huisje hadden toegewezen. Via de receptie is ons toegezegd dat we de voorkeurskosten retour zouden krijgen. Misschien dat toch duidelijker vermelden op de site dat je bij beide een voorkeur moet boeken, dan voorkom je een teleurstelling.
9
Naam: René Veenman
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Animatieteam en Koos waren super. Kinderen hebben genoten, dus wij als ouders ook
10
Naam: Henk Vos
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Duncan Sluijter
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje heet deluxe maar een vaatwasser van 10 jaar oud is niet luxe. Ramen en deuren sluiten slecht, schuifdeur slot is een bezemsteel(!). Bank was goed. WC lijkt wel een douchecabine. Bedden waren goed. Gaten in beddengoed. Frituurpan is leuk, maar geen idee hoe oud het vet is. We wisten pas van de frituurpan toen we gingen schoonmaken. Waarschijnlijk zelf niet goed gelezen. Ik eet zelf geen pizza maar voor het gezin pizzas besteld. Deze zijn voor 12 / 14 euro echt te karig. Ook jammer dat je alleen pizzas kan bezorgen. Parkeerplaats was modderig. Alleen kiezel op de rijbaan is niet genoeg ook de parkeerplaatsen kunnen wat kiezel gebruiken. Parkeerruimte was goed maar geloof in het hoogseizoen nooit voldoende.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
heel fijn vakantiepark, medewerkers met stralende glimlach in een prachtige omgeving!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.