Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Overdekt zwembad
  • Natuurbad met strand
  • Omringd door de Stabrechtse Heide
  • Gratis WiFi
8.1

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4793 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4793 reviews

7
Naam: Johanna Bos Bos
Datum: 21 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: JG
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Top weekend gehad! Mooi, schoon huisje midden in de bossen. Enthousiast animatieteam, aanwezigheid van Piet in het weekend dat Sinterklaas in NL aan kwam is een dikke plus. Leuke kinderactiviteiten. Prima zwembad. Enige minpuntje is de friettent die het hele weekend dicht was.
7
Naam: Remment Mantel
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het park is erg modderig als het regent. De inrichting van het huisje is nogal spartaans. Maar verder was het lange weekend prima. Mooi park, leuke animatie.
6
Naam: Hans Hueskes
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De cafetaria vlakbij de receptie zou open moeten zijn gezien de afstand naar het restaurant.
7
Naam: A Naeije
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vinden het een mooi park qua aanleg, maar de wegen naar de bungalows zijn zwaar vervuild met modder en de toegang tot de bungalow was vervuild met ongv. 5 cm modder, een groot verschil met de toegangen naar de chalets welke wel bereikbaar zijn over verharde paden, jammer dat dit naar de bungalows niet zo is we vinden dit een minpunt voor Uw prachtig aangelegde park.
7
Naam: G. Eerland
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het huisje op zicht was goed, maar je kon zien dat er nodig wat aan gedaan moest worden. Alle faciliteiten waren dicht, dus dat was jammer, het aanwezig personeel was vriendelijk. Wat ons eigenlijk tegen viel was dat je niet met de auto bij het huisje kon komen en dus waren we gedwongen om te sjouwen met de koffers, graag de volgende keer bagage-karretjes plaatsen of iets dergelijks. Er waren redelijk veel ouderen die niet gewent zijn om zover te lopen met koffers en overige bagage.
8
Naam: Gaby Heirstrate
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Petrus Solleveld
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
park ok,jammer dat de faciliteiten niet beschikbaar waren
8
Naam: Yolanda Keesom
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
fijne midweek op het park. voor verbetering vatbaar is de verlichting mag wat sterker en de cv leidingen tikken wel heel erg bij opwarmen (oplossing rubber rond de leiding bij de bevestigingsbeugels)
7
Naam: Annemarie Ringeling
Datum: 14 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het huisje is erg oud. Kleine douchecel (badkamer). Klinkers van ramen die kapot zijn en erbij hangen. Het is zeker aan renovatie toe, tenminste zo denken wij erover. Wij vonden het park waar wij de auto moesten zetten ook erg modderig, terwijl het praktisch niet geregend had. De ligging is mooi in een heerlijke omgeving. Het personeel was zeer vriendelijk. Daarentegen vonden wij het niet erg schoon.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.