Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Overdekt zwembad
  • Natuurbad met strand
  • Omringd door de Stabrechtse Heide
  • Gratis WiFi
8.0

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4643 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4643 reviews

7
Naam: M. Raymakers
Datum: 8 januari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We vonden ons huisje erg oud van inrichting, het rook niet fris, de vloer was oud (gebobbeld) en moeilijk schoon te houden, de schoonmaak middelen zoals bezem etc. vol met hondenharen, het matje oud en versleten en vol honden haren. Voor de rest waren we heel erg tevreden, maar het had een beetje een versleten/vies uiterlijk.
8
Naam: Diana S. Repasne
Datum: 30 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Diana S. Repasne
Datum: 15 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Arend Jan Wansink
Datum: 22 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Vivienne Mees
Datum: 3 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Beautiful holiday park with lots af facilities. This is our 2nd family holiday here and and it wont be our last. I would recommend you give it a try as We love it !!
8
Naam: Phillipa Louise Lyall
Datum: 1 september 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Enjoyed a lovely week here at the end of August with friends and family. We opted for the basic chalet option, which met our needs but was a little dated. All of the staff were really friendly and made us feel welcome, particularly the waiting staff at the restaurant. We didnt swim in the lake (not a fan of sand), but we made use of the indoor pool & the swan boats were good fun! I highly recommend Burgers Zoo which is around an hours drive from Twolfsven, it was the best zoo weve been to! We hope to return again in the future! Thank you.
9
Naam: C Conlon
Datum: 29 augustus 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We had a lovely peaceful holiday - great accommodation in a great location
7
Naam: Mark Daniel Rose
Datum: 29 augustus 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We really enjoyed our stay and will return, however, we found the chalets very dated and a lot more basic than we expected
9
Naam: Mary Driscoll
Datum: 4 augustus 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
More laundry machines would be useful and seating to wait comfortably for your washing. The snack bar ran out of things that were not restocked ie sate. The horeca was good and cosy, with ever friendly staff but it closed quite early and was pricey in some things and lacked vegetabless and choice of potatoes etc. The animations team were excellent but there could be more focus on 10-16 year olds with sports or mariokart competitions or computer based games. The dog friendly facilities were awesome and very much appreciated. Lastly the hoover in the room barely worked and smelled bad - making cleaning a chore. Generally however, it was fab. The above are all small things in an otherwise excellent week away. We really would come again and recommend it to more people.
9
Naam: D. David Goodger
Datum: 31 juli 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.