Luxe camping Nederland, dat betekent comfortabel kamperen!

De voordelen van een luxe camping in Nederland

De voordelen van een luxe camping in Nederland

In de tweede helft van de vorige eeuw had cabaretier Wim Kan een uitgesproken mening over kamperen: 'Je moet een jaar kromliggen, om twee weken krom te kunnen liggen'. De tijden zijn veranderd. Met moderne kampeerspullen is een vakantie op een camping zuiver ontspannen en er even lekker helemaal uit zijn. De sanitaire voorzieningen zijn bij Roompot uitstekend en dankzij de koelelementenservice kunt u ook op de warmste dagen uzelf verwennen met koude drankjes. Overdag kunnen de kinderen voetballen, tennissen of verstoppertje spelen, of gaat u met het hele gezin naar het zwembad. Dineren doet u in het avondzonnetje zonder de buren tot last te zijn, want op de camping brengt iedereen de geluiden en geurtjes van eten in de open lucht in verband met gezelligheid. En wat de kosten betreft is kamperen al helemaal geen 'kromliggen' meer. Juist in deze economisch moeilijke tijden kiezen steeds meer mensen voor een kampeervakantie op een luxe camping in Nederland.

Vakantie vieren in uw eigen stijl

Het leuke van een vakantie is dat u niets hoeft. Wilt u de hele dag op de camping blijven? Roompot biedt op bijna iedere luxe camping in Nederland de mogelijkheid om tegen geringe bijbetaling gebruik te maken van een draadloos netwerk, met dezelfde snelheid als die u thuis gewend bent. Bent u meer het strandtype? Dan zoekt u een camping aan de kust op. Voor wandelaars heeft Roompot luxe campings in bosrijke gebieden. U kunt ook kiezen voor een trektocht door heel Nederland, waarbij u steeds op een andere camping overnacht. De mogelijkheden zijn te veel om op te noemen. Hebt u al gekeken naar de diverse arrangementen die Roompot u biedt?

 
Kamperen gaat nooit vervelen

Kamperen gaat nooit vervelen

Kamperen is voor jongeren een avontuur en voor volwassenen vrijheid, rust en ruimte. Iedereen kan zijn eigen gang gaan. Bent u op die ene camping waar u jarenlang kwam een keer uitgekeken? Dan strijkt u de volgende keer gewoon neer op een willekeurige andere luxe camping in Nederland. Dan leert u meteen ook weer nieuwe mensen kennen. Uw buren op een camping hebben in ieder geval net als u plezier in kamperen, en waarschijnlijk hebben ze ook een voorkeur voor dezelfde soort omgeving als u. De kans op een 'klik' is dus groot. Combineer dit met de extra activiteiten die Roompot voor zijn gasten organiseert en u heeft een recept in handen om iedere keer opnieuw van uw vakantie een succes te maken.

 

Onze suggesties

Cadzand-bad

Cadzand-Bad

  • Luxe villa's bij het strand
  • Vlakbij Knokke, Brugge, Sluis

Residence Klein Vink

Residence Klein Vink

  • Overdekt zwembad en zwemvijver
  • Thermaalbad Arcen

Residende Wijngaerde

Residence Wijngaerde

  • Hoogwaardige appartementen
  • Loopafstand van het strand
 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.