Duinresort Dunimar

Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Nederland

  • Rust en ruimte
  • Vlak bij Noordwijkerstrand
  • Dagje Leiden of Haarlem?

Adres

Duinresort Dunimar

Ruigenhoekerweg 5
2211 ZG Noordwijkerhout
Zuid-Holland
Nederland
+31 (0)252 341 704

Reisinfo

Parkeren 

Duinresort Dunimar is een autovrij park. Alle gasten kunnen hun auto parkeren op een van de parkeerplaatsen in het midden van het park. Op aankomstdagen mag je de auto bij je vakantieverblijf zetten voor het in- en uitladen van bagage. 

Aankomen, toegang, inchecken 

Aankomst

Maandag en vrijdag zijn onze vaste aankomstdagen. Vanaf 15.00 uur kun je het vakantieverblijf in. De receptie is op maandag open tot 17.00 en op vrijdag tot 19.00 uur. Kom je later aan, neem dan contact op met de receptie op telefoonnummer 0031 (0)252 34 17 04. 

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je de sleutel om je vakantieverblijf binnen te komen. Voor de overdracht van sleutels, controleren we altijd even of de betaling van je verblijf bij ons op de rekening staat. Is dat niet het geval, dan kan je het bedrag ter plekke betalen. Dit kan met een bankpasVISA, Mastercard of contant. 

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen, dat regelen wij. Doe voor vertrek altijd het volgende: 

  • Zet de meubels terug op de oorspronkelijke plek. 
  • Haal het beddengoed af, verzamel keuken- en handdoeken en leg alles in kussenslopen in de gang. 
  • Ruim de vaatwasser uit en zet de inhoud schoon in de kast.
  • Leeg de prullenbakken en breng het vuilnis naar de milieustraat van het park. Er zijn aparte bakken voor papier, glas en restafval. Het restafval wordt later gescheiden. 
  • Veeg de vloeren. 
  • Leeg en veeg de open haard als deze aanwezig is. 

Sleutel inleveren

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel kun je bij de receptie inleveren. 

Terugstorten van de borg

Wij storten de borg binnen 7 dagen terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borgDit laten we altijd aan je weten. 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.