Reviews

8.8

Vakantiepark Roompot Résidence De Veerse Wende scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 85 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.4
  • Schoonmaak
    8.4
  • Vakantieverblijf
    8.6
  • Gastvrijheid
    8.4

Bekijk 85 reviews

Filter de reviews
Naam: Erik M.
Datum: 24 mei 2024
Zeer mooi huis aan het water gelegen in een heel rustige omgeving.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    6.0
10
Naam: Petra Hoogakker
Datum: 21 mei 2024
Heerlijk er even tussenuit geweest in top accommodatie op top locatie
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 mei 2024
Mooi ruim huis op een fantastische locatie direct aan het water. Het huis was schoon en alles aanwezig. Echt een heerlijke plek. Zeker voor herhaling vatbaar! Als ik iets zou moeten noemen wat voor ons een minpunt was dan zijn het voor ons de bedden. Voor ons te zacht en te veel doorgelegen. En ook bijzonder dat een huis van dit kaliber geen smart tv heeft. Tegenwoordig toch redelijk standaard dat je ergens in kunt loggen op je eigen Netflix. Tv was bij ons kapot, maar vriendelijke jongen van Roompot heeft hem gelijk omgewisseld.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 april 2024
We hadden het huisje gekozen omwille van de rust en openheid (grote raampartijen). Het verblijf heeft deze wensen perfect ingevuld. Wat betreft het huisje was het jammer dat de vaatwasser niet naar behoren werkte en dat je voor alles wat je wilde doen de auto moest pakken. Er waren in de buurt geen voorzieningen zoals een winkeltje, restaurant (buiten marina lounge met een beperkte kaart),…
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Nathalie Vanryckeghem
Datum: 25 maart 2024
Ik vond het wat jammer dat de verwarming en het warm water niet werkten bij aankomst. Vervelend als je net een grote toer gaan fietsen hebt. (gelukkig zeer snelle oplossing van de servicedienst). Verbinding douchekop lekt nogal hevig. En de bel deed het niet. Het toegangsslot met cijfercode werkte niet. (gelukkig ook hier een relatief snelle interventie, maar een echte oplossing was er niet, behalve eens goed schudden aan de deur) Dit gaf mij geen echt vertrouwen. (gelukkig kon ik schuilen in mijn wagen totdat de medewerker er was, maar mijn boodschappen waren wel ontdooid, dat was minder). Ook de angst om s avonds na het diner niet meer binnen te kunnen zat er goed in. Wel een dikke pluim voor de medewerkers die alles in het werk gesteld hebben om zo spoedig mogelijk te helpen. En de melding dat mijn gsm-lader nog in het huis lag en de mogelijkheid om mij deze toe te sturen was super.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Alexander Hordijk
Datum: 5 januari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Cindy Gallagher
Datum: 5 januari 2024
Het park was moeilijk te vinden, geen wegwijzers naar Roompot, wel naar Fletcherhotel Heel mooie huisjes en prachtige locatie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 januari 2024
Na thuiskomst heb ikgebeld met Roompot om te zeggen dat de regen door de muren sloeg bij enkele ramen.Ze gaven me een 06 nummer en dat werkt niet vanuit België.Het lijkt me wel belangrijk nochtans zo een probleem.Bij deze weten jullie het dan .Er lagen echt plassen op de vensterbanken.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 december 2023
Geweldige accomodatie maar TE ver weg van alles. Er is niks te doen in de directe omgeving. Zomers is het er vast leuker.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 november 2023
Het is ons goed bevallen. Zouden alleen graag zien dat op de plattegrond de verzamelpunt van het afval beter zichtbaar is.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Chantal De Cauwer
Datum: 6 november 2023
We zijn niet tevreden over jullie misleidende reclame op de website. Er staat bij het punt Voorzieningen dat de woning een smart-tv heeft. Dat was niet het geval! Een smart-tv biedt de mogelijkheid om via apps en je eigen abonnement betalende platformen (Netflix, Disney+, Prime,..) te bekijken. Of naar de tv te streamen via bijvoorbeeld airdrop. Deze tv was aangesloten op een setup-box waarbij we enkel naar het (grote) aanbod zenders konden kijken. Dit interesseert ons niets. Wij willen gewoon onze series of films kunnen kijken. Dit was niet mogelijk met deze tv. Gelukkig heeft Carlo de dag na aankomst een Chromecast gebracht zodat we wel via onze eigen platformen konden kijken. Hele dikke pluim voor Carlo, die écht zijn best deed om ons probleem op te lossen. Maak gewoon geen reclame met smart-tv als dat niet zo is. Wij hebben zelf ook een Chromecast die we meenemen indien er geen smart-tv beschikbaar is. Dat was voor ons ook geen enkel probleem geweest, maar doordat jullie publiceren met een smart-tv hadden we deze natuurlijk niet bij.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Sandra Lamote
Datum: 3 november 2023
Ons verblijf was uitstekend, mooi en proper verblijf, het enige wat ik miste was een haardroger in de badkamer, maar voor de rest was alles aanwezig wat je nodig hebt.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 november 2023
Genoten van de rust !
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2023
Wij zijn helemaal tot rust gekomen in het park De Veerse Wende, prachtig gelegen aan het Veerse meer. We willen even meegeven dat het geduurd heeft tot de dag van ons vertrek dat de vloerverwarming eindelijk wat warmte af gaf. Ook de verwarming in de badkamer alsook de afzuiging in de beide badkamers deden het helemaal niet. Toch heeft dat voor ons zeker niets afgedaan aan het fijne weekend. Het huisje was echt op en top in orde, los van enkele mankementjes. Wij komen graag terug!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Carel Buijing
Datum: 20 oktober 2023
Top ligging, mooi huisje en schoon. Helaas werd er de volgende dag de ramen gewassen en het terras afgespoten. Gelukkig waren we op pad anders ben je niet blij als de hele dag mensen om je huis lopen. Beter buiten de vakantie periode plannen. Verder dikke aanrader qua ligging voor dagjes uit.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Dietrich Bruckmann
Datum: 13 oktober 2023
Verschillende spinnenwebben op de muren en in de hoeken van de woonkamer, compleet met dode insecten, geven niet bepaald een fijne eerste indruk. Bedden bevielen niet, matras en kussens geven te weinig ondersteuning. Geen goede nachtrust. Helaas, want voor de rest was het echt goed en had makkelijk een 9 gekregen.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: J Salomons
Datum: 3 oktober 2023
Fijne moderne Bungalow met veel ruimte en comfort, alles was aanwezig, opgemaakte bedden, handoeken, koffie cups etc.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2023
Het was helemaal goed. Enorm fijn verblijf gehad. De bedden waren helaas alleen echt een drama
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2023
De onpersoonlijkheid is niet fijn. En wat ik al aangaf wat extra verlichting zou prettig zijn. Iets meer om te zien of te doen .Zou een pre zijn.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2023
Heerlijke villas aan het water. Wij hadden er 2 gehuurd naast elkaar. Heel ruim en van alle gemakken voorzien. Ook voor weekend handig dat er wat vaatwasmiddel, handoeken ed aanwezig waren zodat je dat niet allemaal mee hoeft te nemen. Park ziet er perfect uit. Heel rustig. Paar punten waar wij tegenaan liepen: Mocht je willen eten bij het nabij gelegen hotel adviseren we om dat vooraf te reserveren. Terrasplankenvloer van een van de villas was erg glad na regen. (ander niet want was schoongemaakt) De ramen zijn niet voorzien van horren waardoor er heel veel muggen binnen kwamen. Het was heel warm binnen (in september bij 24 gr overdag en gordijnen overdag dicht) en dus moesten de ramen wel open blijven. (geen airco)
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 september 2023
Heel tevreden maar de binnenverlichting vooral in de keuken kan beter. We misten ook een haarballen en een broodrooster. Vooral genoten van de prachtige ligging.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 september 2023
Fijne midweek gehad op dit park. Rust en lekker genieten in de mooie verblijven. Heerlijk gelegen voor een dagje strand, bezoek aan Middelburg of Veere of een boottochtje op het Veerse Meer
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Demi Van Lier
Datum: 11 september 2023
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2023
Prachtig verblijf, mooi gelegen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Jan Clabots
Datum: 8 september 2023
Schitterende ligging, zeer mooie huisjes. Enig klein minpuntje zijn de luidruchtige jongeren ‘s avonds op het strand die dan ook van de steigers afduiken.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Porowski Mariusz
Datum: 28 augustus 2023
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 augustus 2023
Erg rustige een mooie locatie
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 augustus 2023
Mooi, rustig en schoon park
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
10
Naam: Concilia
Datum: 15 augustus 2023
Wij ( ik en mijn twee zonen) hebben genoten van onze vakantie ondanks het slechte weer. Het was ook gezellig om binnen te zijn, lekker chillen in een zo prachtige omgeving. De huizen zijn lekker knus. Er is niet zoveel te doen voor kinderen maar ik las op onze laatste dag dat wij gratis toegang hebben tot een andere Roompot vakantiepark (Beach House) en daar hebben ze wel veel activiteiten. Good to know voor de volgende keer. Arnemuiden is ook een hele klein en schattig dorpje. De mensen waren aardig en vriendelijk. We komen zeker terug, eerst mijn zwemdiploma halen 🤭. Thanks Roompot.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.