Roompot Résidence De Veerse Wende

Arnemuiden, Zeeland, Nederland

  • Luxe vakantieverblijven
  • Aan het Veerse Meer
  • Met aanlegsteiger

reviews

9.0

Vakantiepark Roompot Résidence De Veerse Wende scoort gemiddeld een 9,0

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 187 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 187 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Rudy Met den Ancxt
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn geweest. Klein park.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat je niet een lekker rondje kunt lopen op het park. We hebben een prima verblijf gehad.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima en fijn verblijf, behalve het oplossen van het probleem met de eetkamerstoel. Heb hierover mail gestuurd naar Roompot.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Benedict Dombrecht
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geen zakdoekjes meer voorzien, minder zeepjes en dergelijke voorzien, vuile schoonmaakvod op tafel bij aankomst, stoelen nog g op tafel bij aankomst,
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huisje, mooie ligging.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geen traditioneel vakantiepark, kleinschalig, rustig.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi strak modern en toch gezellig mooi uitzicht, compleet niet overdreven qua luxe maar zeer kompleet. Hadden 1e keus Harbour village is afgezegd om bepaalde reden vanuit jullie deze jwam er voor in de plaats was ook goede keuze als fam.weekend
9
Naam: Bart Ronsmans
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren tevreden over het verblijf
9
Naam: Dominique Haumont
Datum: 24 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heel fijn verblijf gehad en zijn ZEKER van plan om volgend jaar terug te komen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super! Enige minpunt vonden wij de overkapping terras(open)gedeelte dicht zou handig zijn denk, wij goed weer dus geen last van en het tussenschot met geburen had ik helemaal doorgetrokken zo meer privé.wij hadden super rustige geburen en waren ook veel weg,aan overkant veel lawaai en drukte en dat zou dan minder zijn als je daarnaast zit.…de slaapkamer boven zonder badkamer moest naar beneden vd wc en die van beneden naar boven vd badkamer…wc boven op badkamer en in washok douche erbij zou ideaal zijn..mss tips voor de volgende huizen😀 zijn kleine opmerkingen hoor
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, ruim en netjes. Jammer dat we, in de week dat wij er waren, 2 keer vroeg wakker werden gemaakt: 1 keer door de glazenwassers en 1 keer door de tuinmannen :-). Vond het huis erg prettig en ik miste receptie of andere voorzieningen niet
9
Naam: Rachel Schaefer
Datum: 19 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Luxe woningen met alle gemakken voorzien. Rustige ligging aan het Veerse meer. Geen faciliteiten verder, klein parkje nog in aanbouw. Wel een Fletcher hotel met Restaurant op loopafstand.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig en lekker uitgewaaid op het water
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals eerder gezegd... hiervoor hoef je niet naar het buitenland!!! Heerlijke week gehad!
10
Naam: Stefaan Moens
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Nancy Bosmans
Datum: 27 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ons verblijf was super 👍 Als ik een min puntje moet zeggen dan was het de kleine vliegtuig die heel veel boven huisje vlogen ( lawaai )
10
Naam: Jos Lambrechts
Datum: 23 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer fijn verblijf!! Min punt: code van de deur werkte niet altijd!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verzorgd en goede hulp waar nodig. Overigens zou een vriesvak zer welkom zijn
8
Naam: Martine Neyt
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke omgeving en villa!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten, we komen nog een keer terug!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.