Reviews

8.8

Vakantiepark Roompot Noordzee Résidence Dishoek scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 745 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Kindvriendelijkheid
    7.1
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.3
  • Schoonmaak
    7.6
  • Vakantieverblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.4

Bekijk 745 reviews

Filter de reviews
Naam: Lidia Jansen
Datum: 24 mei 2024
ja mooie omgeving maar jammer dat er geen supermarkt op het park en zwembad
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Yvonne Muller
Datum: 17 mei 2024
Super leuk. Alles zag er perfect uit. Zeker de moeite waard om nog eens te boeken.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
We hebben een reuze tijd gehad. Prachtig appartement
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Johan van den Eynde
Datum: 13 mei 2024
Prachtig huis met alle comfort! Rustige ligging en mooie tuin.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 mei 2024
Huisje was zo ongezellig, hing niks aan de muur was gewoon akelig om binnen te zitten. Huisje was recht tegenover de milieustraat waar de hele dag mensen, ook van de restaurants afval komen brengen en dan de deksel met harde klap dichtvalt (zou demper op kunnen) mensen met auto laten dan hun motor draaien om afval weg te gooien en zitten wij met enkel een haagje ertussen uitlaatdampen in te ademen. Kussens voor op de buitenbank niet gezien, geen uitleg waar wat te vinden, ligbedje kapot. Huisjes zien er leuk uit van de buitenkant maar vonden het al met al een teleurstelling.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    6.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    5.0
8
Naam: R.F. van Schip
Datum: 6 mei 2024
comfortabel
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Nick Schepers
Datum: 6 mei 2024
Park mooie ligging, goed onderhouden, rustig. Punt van kritiek: voor 7 personen is de leefruimte aan de erg krappe kant!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 april 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Linda Meijer
Datum: 29 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Etienne De Bree
Datum: 27 april 2024
Geweldige ligging zo vlak bij zee en met restaurants om de hoek. En fijn dat ieder een eigen badkamer had. Het huisje was prima schoon. Jammer van de twee handdoeken waarop vieze vlekken zaten en dat de fietsen niet in een schuurtje konden. Verder alles prima in orde. We hebben genoten!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Erica Dudan
Datum: 27 april 2024
Goed voor paar dagen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Simone
Datum: 26 april 2024
Mooi kleinschalig rustig park met prachtige ligging. Niet heel toeristisch qua voorzieningen maar daardoor perfect.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 april 2024
Wij verbleven een weekend in een 6 persoons huisje met ons gezin met volwassen kinderen en hond. We hebben allemaal erg genoten op het mooie vakantiepark. Perfecte ligging met mooie wandelpaden en vlakbij zee. Praktisch huisje met 3 badkamers en gezellig omheinde tuin met terras. Voor herhaling vatbaar! Het weer heeft daar zeker aan meegeholpen :)
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 april 2024
Vloeren graag met water schoonmaken! Gezellig pleintje. Goede horecavoorziening en mooie ligging voor gasten die zeer goed te been zijn. Best vermelden bij het aanbod!!
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    6.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 april 2024
Fijne plek om te zijn…
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 april 2024
Comfortbungalow met hotelservice qua bedden en handdoeken. Locatie vlakbij de strandopgang
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024
Kleinschaligheid van het park met directe bereikbaarheid van het strand vlakbij, de praktische inrichting van het type huis dat wij huurden ....
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
Genieten en tot rust komen…de dagelijkse ratrace ontvluchten.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Danielle
Datum: 9 april 2024
Wat een prachtig park met geweldige medewerkers! en pal onderaan de duinpan, je staat in een paar minuten op het strand.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Hans Van den Heiligenberg
Datum: 8 april 2024
Supermooi park en praktisch huis +tuin! We hebben het reuze naar ons zin gehad! Alleen de bank is echt aan vervanging toe, de schoonmaak in de woonkamer was niet top. Er lag nog allerlei viezigheid onder de bank en de trappen naar boven waren niet schoon. De mierenplaag op de 1e verdieping werd gelijk opgelost.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Angélique ter Beek
Datum: 4 april 2024
Topgelegen park. Mooi, groot appartement. TIP leg gebruiksaanwijzing neer voor de oven/magnetron. Eventueel een föhn op de kamer. Zeer aardige Melanie en Isabel die hielpen met parkeren en andere zaken.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
We verbleven in het Evertsen appartement gelegen op de 2e verdieping. Heerlijk ruim en uitkijkend op de duinen en horeca. Nette inrichting van het appartement, met vloerverwarming. En je bent te voet zo op het strand, in de duinen en zelfs in het bos. Heerlijk genoten van de rust en natuur!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Judith Versluis
Datum: 3 april 2024
wat een ontzettend heerlijk rustig sfeervol en mooi park met alleen huizen,geen andere activiteiten,wat wij nu net prima vonden! op looppafstand van strand en natuurgebied,winkels op wandel afstand(2,5 km) of 5 minuten rijafstand. de huizen zijn werkelijk van alle gemakken voorzien en stralen best luxe uit. gastvrijheid van de mensen die werken op park is top!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Lieven Vandecaveye
Datum: 3 april 2024
10. De rust en netheid van het park zijn ongezien. Comfort was super omdat er per kamer een badkamer was. Dit zorgde ervoor dat wij vlot klaar waren.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 maart 2024
Fijn verblijf gehad!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 maart 2024
Mooi, luxe en rustig apprtement aan gezellig plein
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 maart 2024
Een prima verblijf echter de bank zat onder de hondenharen van de vorige bewoners. Tevens zaten ook alle kussens van de bank onder de haren. We hebben als eerste deze met een stofzuiger verwijder van de bank en kussens. De plaid voor op de bank hebben we buiten gelegd omdat dit niet schoon te maken was. De mat aan de achterkant bij de tuindeur zat vol met hondenharen. Ook deze hebben we schoon moeten maken.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    4.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    4.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Leo Frijters
Datum: 25 maart 2024
een heel mooi appartement,en super schoon. mooi gelegen,recht aan de duinen.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.