Roompot Noordzee Résidence Dishoek

Koudekerke, Zeeland, Nederland

  • Luxe vakantieverblijven
  • Zee en strand
  • Historische steden

reviews

8.6

Vakantiepark Roompot Noordzee Résidence Dishoek scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2479 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 2479 reviews

9
Naam: Janneke de Graaf
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ontzettend genoten van ons verblijf in deze fantastische woning met alles er op en er aan. Alles was er en hadden buiten onze persoonlijke spullen eigenlijk niets mee hoeven nemen! Het park ligt ook in een prachtige omgeving, waar wij goed gebruik van hebben gemaakt. Kortom.. Wij komen zeker nog eens terug en bevelen het park dan ook zeker aan bij onze familie en vrienden!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het heerlijk gehad. Tweede keer op het park. Alleen ons huisje nummer 11 lag niet in de zon en had maar een kleine tuin. Volgende keer (en die komt er zeker!) zal ik een huisje boeken met een ander nummer. Complimenten voor de snelle service toen ons pasje niet werkte.
9
Naam: Fam Visser
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van ons 12 daagse verblijf. Heerlijk huisje, hier en daar helaas wat vies. En voor 8 personen is de woonkamer met keuken niet heel groot, vooral bij regen. Maar de slaapkamers en badkamers...meer dan lof, heerlijk! En de opgemaakte bedden en handdoeken zijn een geweldig begin van je vakantie! Hartelijk dank! En de horeca is ook een toegevoegde waarde voor t park!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie park met mooie huizen. Op een leuke locatie met leuke restaurants en strand heel dichtbij.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over de schoonmaak heb ik meteen een melding gemaakt bij de receptie, niet als klacht, maar puur als feedback, we hebben niet om verdere actie gevraagd, aangezien we zelf ook twee handjes hebben, maar als zelfs onze zoons (die thuis echt niet pietluttig zijn) het best vies vinden, geeft dat wel te denken. Er lag b.v. nog zand op de bank en in de lades van de douches lag nog veel stof en haren. Verder was het achteraf jammer dat we eerst 15 km moesten rijden als we spontaan wilden gaan zwemmen of een partijtje bowlen of zo, zeker als je met een groter gezelschap bent. Dat zou voor ons een reden zijn om volgende keer een ander park te kiezen. Maar goed, dat is een leermoment voor onszelf, maar beperkt jullie zelf waarschijnlijk ook in de doelgroepen voor dit park.
10
Naam: Henri Theunissen
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustige ligging en goed om te gaan fietsen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk!!!!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi plek, prachtig appartement.
10
Naam: Hans Vermeulen
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ruim appartement op een toplocatie
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De klant vriendelijkheid van de service balie was fenomenaal. Die twee hebben een 11 verdient. We komen zeker terug
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks het slechte weer hebben wij een heerlijk weekend gehad. Het is heel fijn om ieder jaar samen met zussen over van alles en nog wat te praten met een lach en een traan. Volgend jaar dus weer.
9
Naam: Saskia de Jonge
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: W. Roos
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in ons huis bij Noordzee Residence Dishoek. Onze afwasmachine werkte niet, gebeld en toen we ‘s middags terug kwamen van onze activiteit stond er een leentoestel, super geregeld! Ons huis was heerlijk schoon en ook de bedden netjes schoon en opgemaakt. Fantastisch!!
9
Naam: Jan Jansen
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
de netheid en zuiverheid van het geheel, ik vind er een tekort is aan parkeergelegenheid als men met 2 autos naar dit verblijf komt
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We wisten niet dat er 2 dezelfde nummers van huisjes waren. Stonden aan het verkeerde huisje. Plattegrond niet helemaal duidelijk
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi nieuw park met gezellige huisjes.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi verzorgd vakantiepark met leuke huisjes
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi appartement met ruim balkon op een top1 locatie. Heerlijke extra lange bedden, gezellige woonkamer en groot balkon. Van alle gemakken voorzien en de toegang met een code was bijzonder handig. Berging voor de fietsen ook een pluspunt. We hebben genoten en zeggen graag tot ziens! We komen zeker weer een keer terug!
9
Naam: Nikki Vandeborne
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje, wel weinig opbergruimte. Huisjes liggen dicht op elkaar. Helaas s ochtends geen vers brood verkrijgbaar op het park. Huisje was schoon en ligt pal naast het strand.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn weekend gehad! Alles was tiptop. Alleen de badkamer op de bovenste verdieping miste een soort van afscheiding zodat al het water door de gehele badkamer lag. Na eerste keer helaas geen gebruik meer kunnen maken van deze badkamer
10
Naam: Truus Janssen
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor de 7e keer geweest, dat zegt genoeg !!!
9
Naam: Willem
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi appartement
9
Naam: L Depelseneer
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren aangenaam verast. Het huisje was zeer proper bij aankomst. De eerste ochtend werden we wel om 7u gewekt door het brandalarm dat plots heel hard afging. Oorverdovend lawaai was dit en enorm schrikken. De wasmachine was stuk en werd direct vervangen. Het geluid van de ventilatie was wel wat storend in de slaapkamer beneden waardoor we verkozen om onze intrek boven te nemen. We hadden plaats genoeg daar we maar met 2 personen en hond waren. De service was top. De huisjes zijn echt wel leuk ingericht. De restaurantjes op het plein zijn topgelegen aan deze locatie. Je bent op 5 min aan het strand. We hebben genoten met de grote G .
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Afgezien van enkele dingen zoals het niet centrifugeren van de wasmachine ( overigens snel technicus aanwezig!) en een kapotte lamp in de berging (30f) was het verblijf weer prima! Weer erg genoten!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.