Roompot Noordzee Résidence Dishoek

Koudekerke, Zeeland, Nederland

  • Luxe vakantieverblijven
  • Zee en strand
  • Historische steden

reviews

8.6

Vakantiepark Roompot Noordzee Résidence Dishoek scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2248 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 2248 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het appartement was prima en restaurant het Strandhuys was ook top, heerlijk eten en geweldige bediening. Mooie omgeving en gezellig druk met wandelaars en fietsers
9
Naam: Kristel Stoffels
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weer een erg fijne vakantie gehad. Ditmaal in een huisje voor 4 personen. Erg fijne ligging. Bedden waren top. Alles zag er netjes en verzorgd uit. Zijn niets te kort gekomen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf heel aangenaam. Enige minpuntje was buitentafel, deze was verweerd en vol mieren.
8
Naam: San
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huis veel comfort weinig privacy , jammer dat het dicht op elkaar is gebouwd..geen receptie werkte goed was even wennen.. fietsenzaak aan de overkant was top , tip reclame voor cv maken op jullie parksite
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Omdat mijn broer een huisje heeft en ik al -tig keer geweest ben, wist ik dus hoe het is. Dit had ik voorgesteld aan mijn 4 collega’s en we zijn allemaal dik tevreden, aangenaam luxe huisje, dicht bij de zee en oa Middelburg ook in de buurt : )
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een gezellig verblijf met kinderen en kleinkinderen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn hier nu voor de derde keer, ik vind het elke keer onpersoonlijk dat je met een code incheckt en niemand spreekt of ziet. Laatste twee jaar zit er wel iemand bij de receptie, zijn vriendelijk en behulpzaam.
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne plek, jammer dat de schoonmaak superslecht is. Onder de bank en de bedden liggen grote vlokken stof en de keukenkastjes zaten vol met vlekken. Op de bank lagen kruimels. Ik heb dit nu 4 x doorgegeven naar blijkbaar vindt Roompot het niet nodig om meer tijd in te ruimen voor de achoonmaak. Ik kom terug voor de prachtige omgeving maar de schoonmaak krijgt een 1.
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig park, zeer comfortabel huis, fijne en praktische hulp bij (kleine) onvolkomenheden. Zeker voor herhaling vatbaar
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel erg fijn!
9
Naam: Peter de Geest
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn verblijf. Alleen de 2 keren dat ik gebeld heb (een keer om schade voor de Roompot organisatie te voorkomen) werd er actie toegezegd die vervolgens uitbleef.
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park mooie accommodatie prachtige ligging
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super leuk en gezellig huis. Mooie inrichting. Alles aanwezig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten, ideale plek voor ons familie weekendje!
9
Naam: M d K
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: mevr. D. D
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
gezellig
10
Naam: Dirk Fierens
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ideale ligging Goede bedden Mooie en propere huizen Alle comfort die we nodig hadden Prijs/kwaliteit was dit in orde Elke kamer had zijn eigen douche en zowel boven als beneden was er een toilet dat vonden wij heel praktisch
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging park en sfeer op park is top! Helaas geen voorzieningen voor kinderen. Schoonmaak appartement kan beter! Toilet niet schoon, vooral de vloer was erg vies!! Geen prettige aankomst. Badkamers ook matig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We misten alleen een bakker op het park
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ina van Ek
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Centrale , rustige ligging en prettige omgeving. Goede fiets en wandelmogelijkheden.
8
Naam: Simon van Wijk
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Persoonlijk contact ontbrak, dat maakte het lastig, bijvoorbeeld ook om ongemakken tijdens ons verblijf aan te geven (zoals de hondenharen en -poep).
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij de doucheruimte geen planchette om je douche- en toiletspullen neer te zetten
10
Naam: Sanne Claassen
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was weer een prachtige tijd in Dishoek! We komen hier met ontzettend veel plezier nu al vanaf het eerste jaar, in 2017. Telkens weer onder de indruk van hoe het appartement maar niet -ouder- lijkt te worden. Onderhoud is top! Ideaal dat er een wasmachine en droger is, ik zeg het nog maar een keer. Lekker dichtbij het strand en eetgelegenheden dichtbij!
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weer een hele fijne vakantie gehad! Echt genoten! Huisjes en locatie zijn prachtig.
8
Naam: Frank Andries
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi schoon park dichtbij strand. Ruime huizen met tuin.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keurig en compleet uitziende woning en correcte en snelle oplossing bij zaken die wij aangaven.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.