Adres en reisinformatie

Adres

Parc Aquadelta

Hageweg 'T Centrum 269
4311 NS Bruinisse
Zeeland
Nederland
+31 (0)111 - 481940

Reisinfo

Algemeen

Je kunt je auto op de aangegeven parkeerplaatsen parkeren. Bij de villa’s en buitenhuizen kan je twee auto’s bij het vakantieverblijf parkeren.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Een deel van de vakantieverblijven beschikt over een privé oplaadpunt. Deze verblijven kun je met voorkeur boeken. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar. 

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij het Service point te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het algemene parkeerterrein parkeren.

Borg

Het is mogelijk dat de receptie je bij aankomst op basis van de groepssamenstelling vraagt een waarborg te betalen voor je verblijf. De waarborg bedraagt tussen de € 50,- en € 500,- per verblijf.

Toegang zwembad 

Alle gasten van Parc Aquadelta hebben tijdens hun verblijf op vertoon van de persoonlijke zwembad/animatiepas gratis toegang tot het zwembad. Deze pas ontvang je bij incheck.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan zowel in het hoog- als laagseizoen op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Kom je op een andere dag of na sluitingstijd? Meld dit dan vooraf bij het Service point, via telefoonnummer 0031 (0)111 481 940.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als je arrangement op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Bij verlies of diefstal van slagboompassen of sleutels verzoeken wij je onmiddellijk het Service point op de hoogte te stellen. Bewaar de slagboompas niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons. 

WiFi code

Indien je vakantieverblijf beschikt over gratis WiFi, kan je de inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten en de sleutel in te leveren op het Service point. Wanneer je vertrekt als het Service point gesloten is, deponeer dan de sleutel in de brievenbus in de deur van het Service point.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.