Reviews

9.1

Vakantiepark Noordzee Resort Vlissingen scoort gemiddeld een 9,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 587 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.8
  • Onderhoud
    8.7
  • Service point
    8.9
  • Schoonmaak
    8.8
  • Vakantieverblijf
    8.9
  • Gastvrijheid
    9.0

Bekijk 587 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 juli 2024
Zalig verblijf Alle voorzieningen zijn aanwezig. Toegankelijk en vriendelijk personeel. Strandwacht is top!
10
Naam: Nancy
Datum: 15 juli 2024
In 1 woord genieten! Het uitzicht over zee met de zeeschepen is prachtig. Of je nou buiten in de zon zit of binnen met de regen, het uitzicht verveelt nooit! Ondanks dat de huisjes dicht bij elkaar staan heb je genoeg privacy en is de sfeer op het strand gemoedelijk en relaxed. Ook de bagageservice is top geregeld.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juli 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Marion
Datum: 10 juli 2024
Puur genieten Ben er nu voor het derde jaar geweest. En heb weer heerlijk genoten. Alles wat je nodig hebt is aanwezig.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024
Overheerlijk WE in een prachtig decor, topbedden. Alles was af en zeer vriendelijk onthaal.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 juli 2024
Vriendinnen uit Brabant Het appartement is mooi gelegen, schoon en gezellig ingericht!! Dat is belangrijk geweest in onze keuze! We waren hier de tweede keer en op loopafstand van de boulevard en het strand in Vlissingen is perfect, ondanks het mindere weer helaas! We komen hier zeker nog eens terug!
10
Naam: JP
Datum: 8 juli 2024
Heerlijk verblijf en mooi huisje Mooie en nette huisjes. Een eigen badkamer per kamer is echt ideaal. Ook de ligging is perfect, op loopafstand van de boulevardkrant en de zee
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 juli 2024
Midweekje op het strand Fantastische ligging ….zee zon strand centrum en boulevard. 2 treetjes af en je staat ‘s morgens vroeg op het strand, vanuit je bed de zee zien waar vind je zo’n plek gewoon geweldig!!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2024
Verblijf strandhuisje De strandhuisjes zijn mooi en heel schoon. Mooi uitzicht op de zee.
9
Naam: Marlies
Datum: 29 juni 2024
10
Naam: Judith
Datum: 28 juni 2024
Super relaxen Heerlijk een huisje op het strand met prachtig uitzicht op de zee!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2024
Prachtige locatie met zeer stijlvol en luxe ingerichte beach houses
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: André
Datum: 21 juni 2024
Duur verblijf (geen wasmachine, geen handleidingen electrische apparaten. Prijs/kwaliteit niet goed
4
Naam: Sabine
Datum: 15 juni 2024
Super verblijf op t strand Prachtige huisjes op t Nollestrand, volledig ingerichte, heerlijke bedden, en de hele dag uitzicht op de zee!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 mei 2024
Vriendelijke ontvangst en uitleg, behulpzaam.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 mei 2024
Er was n probleem met de wifi veroorzaakt door derden . Dit is keurig gecompenseerd!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 mei 2024
Roompot Vlissingen Armoedige entree en toegang tot faciliteiten. Huisjes prima en goed gelegen om naar boulevard/strand te gaan.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 mei 2024
Zon zee strand boot vanuit je bed Ik hou van hetslaapstrandhuisje op deze plek : rustig, de boten met de loodsen voor je huisje , het huisje zelf met het voor- èn achterterrsa, prima geoutilleerd. En last bur not least : zeer vriendelijk personeel. Mijn vakantie viel een beetje in duigen door een aanrijding in de week ervoor waardoor ik alleen maar met been omhoog kon zitten … heel jammer
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 mei 2024
Vakantie Noordzee resort vlissingen Wij zijn al heel wat jaren op vakantie geweest bij verschillende Roompot parken. Dit jaar hadden we gekozen voor Noordzee resort Vlissingen. Wij hebben gekozen voor de urban villa. Moet zeggen , dit was het beste huisje tot nu toe , van alle parken die we hebben gezien. Wat ook wel fijn is , is dat de bedden waren opgemaakt. Er handdoeken klaarliggen en leuke welness artikelen. Ofwel je het huisje geeft je het ultieme vakantiegevoel Het strand is op loopafstand via een trap bereikbaar. Als je een hond bij je hebt , moet je wel rekening houden dat de eerste paar stranden niet voor honden zijn Hiervoor moet je ongeveer 800m lopen en dan krijg je de stranden waar je wel op mag. Dit park is een vrij kleinschalig park met alleen een receptie. Hier kun je broodjes bestellen , super handig Hele aardige mensen overigens. Animatie is er niet en een heel klein speeltuintje Daarvoor moet je er echt niet heen. Wij kwamen vooral voor het strand en dat is ook echt de reden waarvoor je het zou moeten doen Lekker wandelen, fietsen of gewoon relaxen op het strand.
9
Naam: Marie-Anne
Datum: 12 mei 2024
Geweldig om mee te maken :) Wat een fantastisch huisje, klein maar ruimtelijk, alles aanwezig wat je nodig hebt, tv en vaatwasser had niet gehoeven voor mij, heerlijk aan het strand, vlak bij een goed restaurant, op loopafstand van het centrum.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 mei 2024
Zeer aangename plek, met kindvriendelijke faciliteiten. Vriendelijk personeel en hulp met bagage. Alles was perfect.
9
Naam: Bart
Datum: 3 mei 2024
Heerlijk verblijf op het strand Het was wederom weer een heerlijk verblijf in het slaapstrandhuisje. Je komt hier heerlijk tot rust echt een aanrader
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 mei 2024
Duinlodge 6 pers Huis is krap qua instap douche en ruimte om bed in SLK beneden. Indeling keuken is een ramp. Afzuigkap hangt gevaarlijk. Rubber helpt slechts beetje. Koelkast vriest. Vaatwasser maakt geluid van opstijgend vliegtuig. Je kunt elkaar dan niet echt verstaan.
0
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024
Super! Mooi, praktisch ingericht huisje. Geweldige service, zoals bagagevervoer en medewerker komt na aankomst langs om eventuele vragen te beantwoorden.
9
Naam: Karin
Datum: 12 april 2024
Zelfs als het regent schijnt hier de zon! Ik logeerde in een strandhuisje. Dit is echt op alle vlakken een aanrader. Het onthaal, het vervoer van je bagage, iets vragen of melden,... Alles gebeurt hier met een glimlach!!! In de huisjes op het strand is alles aanwezig. Van een grote inloopdouche, over een vaatwas tot opgedekte bedden!!! Ook hoef je niet te sleuren aan shampoo, douchegel of badhanddoeken ook daaraan is gedacht. Je kan dadelijk een lekker tasje koffie of thee zetten als je aankomt. Alles staat klaar. Een eethuis vlakbij waar je lekker kan eten maakt het helemaal af! De locatie is gewoon perfect!!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Accommodatie en plaats is positief Park is absoluut niet Roompot waardig. Alleen het gebied waar de verblijven staan is vakantie waardig. Overig park is vies en het terrein is zeer ondermaats. Geen fatsoenlijke receptie tijden waar je terecht kan voor vragen. Geen voorzieningen als brood op bijvoorbeeld zondag te krijgen. In de regen afwachten totdat er een karretje vrijkomt zodat je de spullen naar je verblijf kunt brengen is niet het vakantie gevoel waar wij naar op zoek zijn! En dat voor dit bedrag is echt niet oké. Zeer Slechte ervaring.
2
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 april 2024
Wakker worden aan zee.. Het huis op het strand is geweldig.. we zijn dol op de zee en daarmee wakker worden is fantastisch. Zon, wind, regen met alle weersomstandigheden is het nog genieten.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 juni 2024
Verblijf Roompot Het huisje was heel mooi van binnen. Voldoende bestek, glazen en borden. Het is fijn dat de eindschoonmaak bij de prijs in zit want door de zandpaden bij het huisje loop je heel veel zand naar binnen. Echter moet je hier niet heen gaan als je het gezellig vind om met zn allen op de bank te ploffen met een hapje en een drankje. Het was onmogelijk om gezellig met zn allen op de bank te gaan zitten. De stoelen die er staan in de woonkamer zijn niet comforabel. De trap naar het strand is fijn maar het is daar niet toegestaan om met je hond naartoe te gaan. Dit vonden wij erg jammer.
8

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.