Adres en reisinformatie

Adres

Noordzee Resort Vlissingen

Burgemeester Van Woelderenlaan 1
4382 CL Vlissingen
Zeeland
Nederland
0118-414371

Reisinfo

Service point

Telefoonnummer

Het Service point is te bereiken op telefoonnummer 0031 (0)118 414 371.

Aankomst

Op de dag van aankomst is je vakantieverblijf vanaf 16.00 uur beschikbaar. Inchecken is mogelijk tot 17.00 uur. Mocht je op problemen stuiten, dan verzoeken wij je contact op te nemen met het Service point.

Beach Houses

Bij aankomst kun je je tussen 15.00 en 16.30 uur melden bij de parkeerplaats aan de Burgemeester van Woelderenlaan 1 (Camping de Nolle). Hier wordt je bagage in ontvangst genomen en met een jeep naar je strandhuisje gebracht. Ook bij vertrek word je geholpen met je bagage tussen 08.30 en 10.00 uur. Het is niet mogelijk om buiten openingstijden van het Service point aan te komen.

Vertrek

Wij verzoeken je op de dag van vertrek om uiterlijk 10.00 uur het vakantieverblijf te verlaten.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.