Adres en reisinformatie

Adres

Camping Dishoek

Dishoek 2
4371 NT Dishoek
Zeeland
Nederland
+31 (0)118 - 551348

Reisinfo

Algemeen

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak is er in je vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij het Service point te melden en de auto buiten de camping te parkeren.

Vrijetijdscentrum De Parel

De Parel is het vrijetijdscentrum in Domburg. Naast het luxueuze Kuur- & Beautycentrum en het stijlvolle saunalandschap tref je er ook een uitgebreid zwemparadijs aan met o.a. binnen-/buitenbad, peuterbad, 70 meter (!) lange glijbaan, Pelikaanduik, snelstromende rivier, borrelbanken, warm- en zoutwaterbad, bikinibar en een Speel- en Zonneweide. Daarnaast biedt De Parel je bowling- en squashbanen, een fitnessruimte, een theater met theatercafé, een sportcafé en restaurant De Parelvisser.

Kuur- & Beautycentrum De Parel: Babelweg 2 • Domburg • Telefoonnummer 0031 (0)118 588 160

Toegang zwemparadijs

Als gast heb je tijdens je verblijf gratis toegang tot zwemparadijs De Parel in Domburg. Je vindt het zwemparadijs aan de Babelweg nummer 2 in Domburg. Tegen betaling kun je je auto op het parkeerterrein parkeren. Je kunt je melden bij de balie. Op vertoon van je reserveringsnummer ontvang je de zwembadkaartjes voor het geboekte aantal personen.

Aankomst

Op de dag van aankomst ben je vanaf 13:00 uur welkom op je kampeerplaats. Heb je een accommodatie geboekt? Deze is vanaf 16:00 uur beschikbaar. Je mag al de hele dag gebruiken maken van de faciliteiten op het park, zo verleng je je vakantie! Kom je op een andere dag of na sluitingstijd van het Service point? Meld dit dan vooraf aan het Service point via telefoonnummer 0031 (0)118 551 348.

Toegang park en vakantieverblijf

Bij aankomst op het park open je de slagboom met de pincode die je vooraf per e-mail hebt ontvangen. Na het openen van de slagboom ben je direct ingecheckt en kan je doorrijden naar je kampeerplaats. Je hoeft dus niet langs het Service point. Heb je een accommodatie geboekt? Ook dan open je de slagboom met de pincode, daarna haal je de sleutel op bij het Service Point.

Goed om te weten: gedurende je verblijf opent de slagboom automatisch via kentekenherkenning.  

Parkeren

Per accommodatie of kampeerplaats is één auto toegestaan. De parkeervakken op de camping geven aan waar de auto mag staan. Een tweede auto kan je buiten het park parkeren (vraag bij het Service point naar de mogelijkheden).

Arrangement

Heb je een arrangement bijgeboekt? Op je aankomstdag ontvang je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als je arrangement al op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Vertrek

Op je vertrekdag word je vriendelijk verzocht voor 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten. Je kampeerplaats dien je voor 11.00 uur te hebben verlaten.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

Roompot app

Laat de voorpret vast beginnen en zie alle ins en outs van dit park! Download de Roompot App hier.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.