Adres

Camping Dishoek

Dishoek 2
4371 NT Dishoek
Zeeland
Nederland
+31 (0)118 - 551348

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf is één auto toegestaan. Een tweede auto kun je buiten de camping/het park parkeren (tegen betaling).

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak is er in je vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij het Service point te melden en de auto buiten de camping te parkeren.

Vrijetijdscentrum De Parel

De Parel is het vrijetijdscentrum in Domburg. Naast het luxueuze Kuur- & Beautycentrum en het stijlvolle saunalandschap tref je er ook een uitgebreid zwemparadijs aan met o.a. binnen-/buitenbad, peuterbad, 70 meter (!) lange glijbaan, Pelikaanduik, snelstromende rivier, borrelbanken, warm- en zoutwaterbad, bikinibar en een Speel- en Zonneweide. Daarnaast biedt De Parel je bowling- en squashbanen, een fitnessruimte, een theater met theatercafé, een sportcafé en restaurant De Parelvisser.

Kuur- & Beautycentrum De Parel: Babelweg 2 • Domburg • Telefoonnummer 0031 (0)118 588 160

Toegang zwemparadijs

Alle gasten hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot zwemparadijs De Parel in Domburg (je hebt geen gratis toegang tot het Zwemparadijs op Roompot Beach Resort). Met de Keycard kun je tijdens openingsuren je toegangskaarten verkrijgen. De toegangskaarten zijn geldig tijdens je vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart.

Aankomst

Je kunt je accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heb je een kampeerplaats geboekt? Deze is elke dag vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen is mogelijk op maandag en vrijdag tot 20.00 uur. In het hoogseizoen kun je tot 21.00 uur aanreizen. Kom je aan op een andere dag of na sluitingstijd van het Service point? Meld dit dan vooraf aan het Service point via telefoonnummer 0031 (0)118 551 348.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als je arrangement al op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Camping Dishoek kunnen met de thuisgestuurde Keycard het park oprijden. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, kun je doorrijden naar je vakantieverblijf of kampeerplaats.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel
  • legitimatie op de camping


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk het Service point op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen. Breng in dat geval zo snel mogelijk het Service point op de hoogte.

Voordat je doorrijdt naar je plaats willen wij je vragen je te melden bij het Service point. Indien je een vakantiehuis hebt geboekt, ontvang je hier op vertoon van je bevestiging je sleutel.

Vertrek

Op je vertrekdag word je vriendelijk verzocht voor 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten. Je kampeerplaats dien je voor 11.00 uur te hebben verlaten. Keycards hoeven niet retour.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.