Roompot Park Wijdenes

Wijdenes, Noord-Holland, Nederland

  • Rust en ruimte
  • Duurzaam
  • Markermeer

reviews

8.2

Vakantiepark Roompot Park Wijdenes scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 297 beoordelingen.

Bekijk 297 reviews

10
Naam: Sophie Heijnen
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park. Ideale huisjes!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
2 extra haakjes voor de handdoeken in de badkamer Placetje boven de wastafel voor twoiletspullen In de Douchecabine een handgreep aan de wand Stoelen in eetkamer zitten slecht
8
Naam: Van Dommelen
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park, duidelijkheid en autovrij
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en klein park. Perfect voor ieder die van ruimte en rust houdt.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke midweek gehad.we hebben genoten
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vinden de huisjes slecht toegankelijk als je slecht te been bent. Erg warm, zon staat s middags al naar binnen te branden, de temperatuur loopt dan op naar zeker 28 gr. Geen overgordijnen in de huiskamer, dus kan s avonds geen tv kijken. En we misten een broodrooster en een vleesvork en dunne bierglazen. Maar het personeel is erg vriendelijk. 👍
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke week gehad mede door het vakantieverblijf. Er was op het park en in het dorp weinig te doen, waardoor wij wel iedere dag erop uit zijn geweest en s avonds vrnl hebben genoten in het vakantieverblijf.
1
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een vreselijk verblijf. We vonden 5 spinnen in het huis. Er was geen airco met de warme dagen, waardoor we ramen open moesten doen. Vervolgens hadden we allerlei soorten insecten in het huis. We voelden ons gevangen in het kleine huisje. Praktisch ingericht, maar kan niet geloven dat ze geen airco hebben geplaatst. We konden niet naar buiten om niet alle insecten naar binnen te laten en konden geen raampje open doen. Geen fietsen beschikbaar terwijl je in the middle of nowhere bent. Super veel spijt van en zelden rust gehad. Het was eerder een ervaring die een gevangenen zou hebben gehad.
Hartelijk dank voor uw bericht. Uw verblijf op Roompot Park Wijdenes is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden we jammer en graag bieden we onze excuses aan. Heeft u uw onvrede ook gemeld bij de parkreceptie óf, telefonisch of via WhatsApp bij het servicecenter, zodat het personeel een passende oplossing kon aanbieden? Wij zullen uw opmerkingen én verbeterpunten in ieder geval doorgeven aan de betreffende parkleiding, zodat hier aandacht aan besteed kan worden én vervelende situaties voorkomen kunnen worden. Wij hopen u desondanks nogmaals te mogen begroeten op één van onze Roompot Parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
6
Naam: T.H. Mooren
Datum: 28 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals al aangegeven, was de temperatuur wel n dingetje. Hoge temperaturen en dan was t nog niet eens echt warm. Gordijnen of nog beter, screens, zijn zeer welkom. Afvalscheiding kan beter voor een eco park. PMD als aparte afvalstroom. Mijn partner ziet slecht en dan zijn de afstapjes bij de deuren erg hoog. Bij de voordeur zijn de houten vlonders ook nog een glad bij regen. Verder verdient het groenonderhoud extra aandacht. Onkruid op het pad, is geen visitekaartje.
Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Wij zullen uw feedback zeker delen met de parkleiding van Roompot Park Wijdenes, zodat hier aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u verder wel heeft genoten van uw verblijf op het park én dat de prachtige omgeving u goed bevallen is. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nieuwe huisjes, fris interieur, mooie locatie, veel rust, speelvoorzieningen zijn prima voor jonge kinderen, autovrijpark is prettig. Het huisje (6 persoons) is erg klein voor het aantal personen. Dat viel erg tegen. Het campingbedje past nauwelijks in de slaapkamers, flink aan de prijs voor de ruimte die je in het huisje hebt.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, stilte op t park en nette moderne bungalows
6
Naam: Matthieu Zevenbergen
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisjes zijn goedkoop gebouwd, worden veel te warm bij klein beetje Zon. Was 31 graden binnen, en geen mogelijkheid om de zon buiten te houden. Grind loop je constant naar binnen en kookplaat maakt een verdacht raar tikkend geluid.
Bedankt voor uw feedback. Wij zullen uw opmerkingen doorgeven aan de parkleiding van Roompot Park Wijdenes, zodat zij hiervan op de hoogte zijn én, waar nodig, de mogelijkheden tot verbetering kunnen bekijken. Wij hopen dat u in ieder geval genoten heeft van de prachtige omgeving. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Freddy De Loose
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het kon niet beter!
10
Naam: Niels Hoving
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, mooi opgezet. Mis een beetje privacy rond het huisje als je op het terras zit. Wij kregen echter te horen dat we zelf maar een kinderbed moesten meenemen. Dit was wat makkelijker en klant vriendelijker geweest dat dit gewoon beschikbaar is tegen betaling. Ik verwacht niet dat het als service geregeld wordt. Maar tegen betaling had me beter gepast. Park had voor mijn gevoel wat weinig speeltoestellen. En meer gericht op 50+ ipv jonge gezinnen.
9
Naam: Stefan Toelants
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, mooie ligging. Voor het eerst met de fiets op pad geweest wat we als geweldig hebben ervaren. Zeker een vakantiepark waar we nog eens heen gaan.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het is erg heet in de chalets jammer dat er geen overgordijnen zijn of een airco
9
Naam: Volley Burger
Datum: 26 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig park, mooi gelegen tussen boerderijen. Mooie omgeving. Goed uitgeruste keuken. Twee badkamers en suite is prettig! We misten alleen wat kussens voor de terrasstoelen en ligbedden. De koffers hebben we ergens in woonkamer moeten neerzetten. Zeer geschikt voor (race-)fietstochten. Wij zijn een 55+ stelletje. 😀
9
Naam: Jo Engelen
Datum: 25 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustig park mooi aangelegde paden .
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In de slaapkamer zou een raam open moeten kunnen. Het kan er erg warm worden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Misschien wat meer adequate informatie over de streek. Degelijke fiets -en wandelkaarten. Goeie info omtrent entertainment, kunst, evenementen die de streek aanbelangen. Nu was die info wat summier in beperkt. Meer trots zijn van je leefgebied.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging , rust en ruimte van het park en de vriendelijkheid van de medewerkers.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
En heerlijk rustig park. Prima huisje. Fijn personeel. Goede uitvalbasis.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima rust ruimte fijne huisjes van alle gemakken voorzien. Helaas voor zon honden gastvrij park dat er geen plek is waar ze even veilig kunnen rennen Ik zou zeggen vervang het klimrek voor de kids voor een honden uitlaat veldje (spelende kinderen heb ik niet gezien)
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke week gehad genoten van de rust in nieuw verblijf . Mooi fietsomgeving zo tussen Hoorn en Enkhuizen . Je hebt een auto nodig om naar de supermarkt te gaan .Wijdenes heeft een eetcafé die op maandag en dinsdag gesloten is.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Lume Jagersma
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig uitzicht en rust
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig ontspannen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust en ruimte, en een onwijs mooi uitzicht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.