Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.4

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 11896 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11896 reviews

7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na lang zoeken, besloten om bij vakantiepark van de Roompot te boeken! Het was de eerste keer maar we komen zeker nog een keer!
9
Naam: Harry-George de Bie
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Service en vriendelijkheid medewerkers ondanks dat het af en toe wel wat te druk voor hen werd.
8
Naam: Marianne
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad,fijne locatie,dichtbij centrum van Egmondaanzee. Ik denk dat wij al 10 x geweest zijn. Ik kijk uit naar de volgende keer.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede locatie, maar accommodatie is toe aan een upgrade. Met name het aantal stopcontacten is niet meer van deze tijd
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park. Goede service bij service point. Mooi huisje nr 25. Alleen jammer dat het huisje pal achter ons volledig wordt verbouwd. Dus wel veel zagen en timmeren de hele dag.
8
Naam: M.R. Bartels
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We een heel fijne midweek gehad.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi park
8
Naam: M Hilgen
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het was weer goed verzorgd alles naar wens tot ziens.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima verblijf mooie omgeving en natuurlijk het strand
7
Naam: Gerard Roos
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van het park was geweldig en ook de medewerkers waren top. De huisjes hadden voldoende privacy. Het huisje zelf vonden wij koud en ongezellig. Een leuk kussentje op de bank of een vloerkleed en (rechte) zonnige schemerlamp vrolijken de boel al wat op. Een buitenstopcontact is ook heel fijn voor de elektrische fietsen. In het huisje De kraakte bij elke stap de vloer, ook niet echt sfeervol. De boxspring was erg doorgezakt.
9
Naam: Klaas Van den Brink
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park , snelle chequec. In ,met de pasjes, mooie ligging , vlakbij zee , en goede fiets mogelijkheden , rustige ligging , jammer van het geluid van de vliegtuigen , top vakantie genoten , kom zeker en vaker terug .toppark !!!!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn park,schoon, netjes en op een mooie locatie
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was naar wens Zelf het weer
10
Naam: Marinus van der Lee
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
WE HEBBEN EEN GEWELDIGE WEEK GEHAD OP UW PARK, ALLES HEEL GOED GEREGELD EN VRIENDELIJKE MEDEWERKERS.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dankzij prachtig weer volop genoten , bungalow voldeed ondanks kleine mankementen. Omgeving fantastisch
9
Naam: Hjg van Hooren
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
over het algeheel heel mooi park, vriendelijk personeel ,alleen de kapotte krakende vloer in huisje 42 het douche putje wat slecht doorloopt en de matrassen. voor de rest perfect en toch alweer geboekt voor mei 2023 zelfde accommodatie
8
Naam: Wim Van der Vlis
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prima. Eén punt van kritiek: bij aankomst merkten we dat er binnen was gerookt en rond het terras lagen vele sigarettenpeuken.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onze midweek Roompot Egmond aan Zee was heel bijzonder in verband met de ziekte van mijn man. Omdat we al meerdere malen hier waren geweest was dit het park om nog een paar mooie herinneringen te maken. We hadden een super huisje op een mooie plek.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten ( zelfs onze hondjes) van ons verblijf in het huisje (26 B en komen graag terug in dit huisje) van Roompot, en de omgeving. Heerlijk gehad met wandelen aan Zee en de Duinen. Kortom super gehad met onze vakantie. Is het ook mogelijk om de keuze van het huisje bij de volgende boeking aan te geven ? Is het mogelijk om hier een antwoord op te krijgen. Met Vriendelijke Groeten Rob en Linda Zonnenberg
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik ben helemaal tot rust gekomen. En de bedden waren goed. Fijne sfeer en vooral even helemaal niks hoeven doen. Ik vind het een fijn park met vriendelijke medewerkers en goede informatie voorzieningen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top 👍
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Oud maar redelijk goed onderhouden.
8
Naam: Wilger Diender
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een knus en rustig park om even lekker tot rust te komen
8
Naam: A Nijhuis
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vonden de check in erg laat 14 uur is beter. Uitchecken vonden we erg vroeg 10 uur kan ook 11 uur worden. Geeft meer gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben erg genoten!
9
Naam: Arjan ter Beek
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Komen er graag en als het even kan meerdere malen in een jaar. Ligging t.o.v. plaats, strand en natuur is uniek. Sfeer is gemoedelijk en het park netjes onderhouden.
9
Naam: Elly Dekker
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke omgeving veel gefietst en tot rust gekomen
8
Naam: Stoffer Snippe
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging. Lekker rustig, maar toch ook op fietsafstand naar zee en het centrum van Egmond aan Zee.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.