Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.4

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 11621 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11621 reviews

10
Naam: B Brandt
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben bij jullie een hele fijne vakantie gehad dankzij jullie gastvrijheid en een hele rij e omgeving in egmond aan zee Dank jullie wel 👍
9
Naam: Marco Dijkhof
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
Hetentoiletten zijn zondag en maandag niet schoongemaakt, vieze bende. Verder gedateerd. Prima park verder
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
we hebben genoten van onze vakantie maar het was zeer arm die periode en misschien naar de toekomst toe ,airco voorzien in de huisjes. de zomers komen ook ieder jaar warmer.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne locatie, vriendelijk personeel, genoeg faciliteiten en goede animatie voor jong en oud.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke week gehad lekker gegeten en gedronken Leuke vriendelijke medewerkers
8
Naam: Wim Kop
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Overall goed. Ivm klimaatbeheersing zou investering in temp.beheersing in de huisjes welkom zijn.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Te weinig parkeerplaatsen
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Veel schaduw plekken, er mag veel gesnoeid worden, bomen worden te hoog. Nu zaten we er met mooi heel mooi weer maar dan is het savonds al gauw koud. Staat een parasol bij caravan maar totaal onnodig. Veel gedoe met keycard openen. Wordt van te voren op gestuurd om het gemak en inschecken te vermijden. moet het wel werken. Gebeld met service point en dan wordt er gezegd: dan MOET u de sleutel maar komen halen. Vervolgens worden er nieuwe key-cards gemaakt en wat blijkt dat deze ook niet werken, dus weer op naar het service point. Puntje van verbetering. vervolgens keycard werkt voor de caravan maar vervolgens niet voor de slagboom.....Loopt dus niet feilloos! Verder accomodatie prima, wel betere matrassen kunnen er in, deze zijn ronduit slecht. compleet doorgezakt. je komt niet echt uitgerust van je vakantie. Pluspunt is de ligging, prima en dat maakt veel goed.
10
Naam: Raymond De Groodt
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
hele fijne week gehad alles was netjes en schoon
8
Naam: Raf Notermans
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ligging en sfeer heel goed.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke tijd gehad en we zijn blij dat we bij jullie terecht konden, we hebben genoten.Bedankt
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we wisten niet dat het om een prive huisje ging. dit is niet vermeld bij de boeking. meubilair is niet comfortabel huisje is moeilijk toegankelijk. denk aan oude mensen en mensen met een beperking. dit hadden we graag bij de boeking willen weten bij het toilet ontbreekt een handdoek haakje en een prullenbakje we misten een radio of Bluetooth speaker het huisje is ingericht op lange mensen niet vermeld bij de boeking
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn, maar saai park voor gezinnen met de oudere pubers. Maar zeer geschikt voor hele jonge gezinnen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ons vakantieverblijf was over het algemeen super! Wij hebben kunnen genieten van de animatie op het park zoals van de bingo en het live muziek. Verder was het personeel gastvriendelijk en hadden veel kennis en konden je overal mee helpen. De supermarkt was klein maar praktisch ingericht zodat je bijna alles wat je nog miste qua boodschappen wel kon halen in de winkel. Ook elke dag verse broodjes kunnen halen en dat er speciaal kersenflappen werden afgebakken voor ons was een super pluspunt. De sfeer op het park was goed, het personeel deed altijd spontaan mee met activiteiten en er werd altijd wel gelachen. Zelfs het restaurantpersoneel dansde nog mee op de muziek. Ook kan je je spullen buiten je verblijf laten staan zonder het idee te hebben dat deze worden gestolen. Wij hadden dus ook een veilig gevoel op het park. Er hangt een hele goede sfeer en je merkt dat het personeel er ook met plezier werkt. Het enige minpunt is dat de check-in verplaatst is van 3 uur naar 4 uur en dat de schoonmakers nog bezig waren in ons huisje na 4 uur. Hierdoor moesten wij nog buiten wachten. In het huisje zelf hingen een aantal spinnenwebben, waren de ramen nog iets vuil en was er bij de bank en bedden wat stof aanwezig. Het zwembad was tijdelijk gesloten door een lekkage en later nog een keer vanwege slechte waterkwaliteit. Tot slot hebben we een beetje overlast ervaren van de naaste buren maar dit hebben wij kunnen doorgeven bij het servicepunt en ons werd verteld dat hier naar zou worden gekeken. Onze algemene ervaring was dus super! Zeker voor herhaling vatbaar.
7
Naam: Stijn van Nes
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het voornaamste pluspunt voor ons was de rust die er in het park heerste, dat heeft ons echt goed gedaan. De keuze van het huisje (202) was toevallig een schot in de roos vanwege de schaduw. De kinderen hebben voor 100% genoten. Als oud Egmonder moest ik wel even wennen dat ik niet in de vertrouwde Julianastraat logeerde maar op een vakantiepark dat zowat in de achtertuin van het huis waarin ik in mijn jeugd woonde gebouwd is. Het voornaamste minpunt voor ons is dat de prijs en de luxe van het huisje niet overeen komen. Dat betekent niet dat we er voor de laatste keer waren. Met vriendelijke groeten, Stijn van Nes.
9
Naam: Henk Smit
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Service point
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bij invulling enquete is maar één antwoord mogelijk terwijl eigenlijk meerdere punten even belangrijk (in dit geval in orde) zijn.
10
Naam: Gertie H.C Overmaat
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Top park..Heerlijk genoten
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
LeiUk park, goede prijs/ kwaliteit verhouding, leuk animatie team, fijne horeca met voldoende schaduwplekken en vriendelijke bediening en mooie ligging.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van het park is heel fijn. Ook fijn dat er een verwarmd zwembad is en vermaak voor de kinderen. De schoonmaak van het chalet vonden we tegenvallen net als de kwaliteit van de bedden. Tevens misten we buitenverlichting bij het chalet.
9
Naam: Edwin Kooijman
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima park alleen miste ik de receptie bij de ingang van de slagbomen later kwamen wij er achter dat het allemaal in 1 gebouw zat. Ik zou het persoonlijk aangeven bij de slagbomen waar de receptie is.
10
Naam: Rolf Veijer
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van een hele fijne vakantie. Het weer was top. Het huisje lekker ruim en schoon, een zwembad op het park. kortom top. 👍
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een ontzettend leuke en gezellige vakantie gehad! Mede door de gastvrijheid en sfeer die er op het park is. Ook het huisje was mooi ruim en schoon! Fijn binnen komen!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Service point
  • Gastvrijheid
9
Naam: Gert Hannink
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Uitstekend park en goede bereikbaarheid naar strand en plaats
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vroeg mij af de veiligheid als er brand uit breekt op het park?volgens mij is er maar 1 toegangsweg?je hoor nu van zoveel branden door droogte toch iets om over na te denken.De rest was TOP!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De medewerkers zijn erg vriendelijk. Het chalet is sterk verouderd en smoezelig.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig. Kunt rustig buiten xitten
8
Naam: Margo Spriensma-Visser
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park. Fijne chalet. Ligging t.o.v. zee ideaal. Enkele dingen over chalet 198: we misten een lamp boven de wasbak in de keuken, de knop van de kraan in de keuken lekt, het kraantje in de wc lekt, het kastdeurtje boven de magnetron blijft niet openstaan. Hadden we verder geen last van, maar we melden het even. Als je een fiets huurt kan de behulpzaamheid wat beter. Je krijgt de fietssleutels en zoek het maar uit. Beetje begeleiding was fijner geweest.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het verblijf was fijn! Het was wel erg jammer dat de vloer in meerdere ruimtes was gescheurd en er zat in 1 kamer een grote vieze vlek die niet te verwijderen was .

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.