Vakantiepark Schaijk

Schaijk, Noord-Brabant, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Unieke vakantiewoningen
  • Met levensecht, indoor speelbos

Adres

Vakantiepark Schaijk

Hermanusweg 4
5374 RW Schaijk
Noord-Brabant
Nederland
0031 (0)857430006

Reisinfo

Algemeen

Receptie

Bij aankomst op het park arriveer je bij het centrumgebouw. De receptie bevindt zich in Familierestaurant Charlie. 

Parkeren

Een deel van het park is autovrij en alleen op aankomst- en vertrekdagen kan je je vakantieverblijf met de auto bereiken via de dichtstbijzijnde parkeerhaven langs de ringweg. Je wordt verzocht om na het uitladen de auto zo snel mogelijk op de centrale parkeerplaats langs de ringweg óf buiten het park te parkeren.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Wanneer je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt.

Bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het parkeerterrein voor de slagboom bij de parkreceptie parkeren.

Toegang tot spraypark en indoor-speelbos

Alle gasten van Vakantiepark Schaijk hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het spraypark en het indoor-speelbos.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 17.00 uur. Kom je aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld dit dan vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)857 43 00 06

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als je arrangement op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 17.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Vakantiepark Schaijk krijgen bij het inchecken een Keycard die te gebruiken is als sleutel voor het vakantieverblijf. De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor toegang tot het vakantieverblijf De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk de parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons. Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte. Aan het einde van je vakantie dient de keycard geretourneerd te worden bij de receptie.

Wifi

Je kunt de inlogcode voor wifi vinden op de binnenzijde van het keukenkastje in je vakantieverblijf.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.