Reviews

8.2

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 24787 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.1
  • Informatie
    7.9
  • Kindvriendelijkheid
    8.3
  • Onderhoud
    7.2
  • Service point
    8.2
  • Schoonmaak
    7.1
  • Supermarkt
    7.9
  • Vakantieverblijf
    7.6
  • Zwembad
    7.4
  • Gastvrijheid
    8.3

Bekijk 24787 reviews

Naam: Willie van Gennip
Datum: 9 december 2023
Fijn verblijf gehad Komen graag weer terug Groet Annemarie
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Moi
Datum: 9 december 2023
Een heerlijke midweek gehad, gezellig huisje, ligging en omgeving, lekker opgeladen tot de volgende keer
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Janny Hamers
Datum: 9 december 2023
Het park is prachtig gelegen, je wandelt zo de natuur in. Het park is groot, maar door de opzet en ligging van de huisjes is dat geen bezwaar. Genieten van de vogels en eekhoorns bij je huisje. Een kanttekening: dit type huisje, (no 419). zou toch echt wat meer licht in de keuken moeten hebben. Er is wel een (dak) raam maar daar heb je toch een groot gedeelte van het jaar geen plezier van. Er is heel makkelijk een lamp aan de muur te bevestigen, om dit op te lossen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 december 2023
Heerlijk rustig. Slaapkamers zijn niet erg luxe. Huisje is op sommige punten een beetje gedateerd. Douchen in bad op 1e verdieping erg vervelend.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: J.l Bosselaar
Datum: 9 december 2023
Comfortabel
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2023
Heerlijk, vriendelijk team.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2023
Echt een super park en een echte aanrader! Huisjes zijn sfeervol en voorzien van alle gemakken. Voor de kinderen is er van alles te doen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2023
Fijn verblijf gehad. Animatie team krijgt bonuspunten
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Ellen Gozeling
Datum: 8 december 2023
We hebben ons verblijf als heel prettig ervaren en komen graag nog een keer terug. Een aantal puntjes om ons verblijf nog aangenamer te maken: - zolderkamers met vaste deuren zodat het echt 2 aparte kamers zijn - mogelijkheid om de vloerverwarming uit te zetten - bewegwijzering op het park voor voetgangers (rondje lopen met de rollator kwam ik steeds in doodlopende straatjes ;) )
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Gerdina van Ommen
Datum: 8 december 2023
Even wat dingen over het huisje. Het was echt niet schoon, onder de bedden was het erg stoffig en vies. Ook vond ik de inventaris van de keuken erg beperkt: geen ovenschaal en heel weinig opscheplepels en scherpe messen (alleen maar aardappelschilmesjes). En de vaatwasser is erg gammel, als je de spullen in de bovenste korf zet, valt hij van de rails. En in de badkamer zit schimmel op het plafond en de wanden. Afzuiging stond eerst uit: tip zou zijn dat je die niet uit moet kunnen zetten. Het park is erg leuk, leuke midgetgolf. Zwembad geen gebruik van gemaakt. Leuk restaurant, lekkere friet. Leuk dat je zo het bos in kunt wandelen. Huisjes mooi aangelegd, lekker veel groen en veel speeltuintjes. We komen zeker terug, maar dan zal ik wel vragen om een extra schoon huisje (ivm allergieën en astma in de familie). Vorig jaar was ons huisje namelijk wel goed schoon.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2023
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2023
alles is perfect mooie omgevng
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2023
Heerlijke dagen gehad , verheug ons op het volgende verblijf
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 december 2023
Gastvrijheid
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Lijnie Valk Hollander
Datum: 8 december 2023
Prima park alleen bedden aan vervanging toe !
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Gitta Van Kets
Datum: 8 december 2023
Huis 225 : Wij hadden op voorhand gevraagd om een proper huisje, maar spijtig genoeg waren de handdoekdragers in de badkamers zeer vuil. Volgens ons was het huis al enkele weken niet gebruikt. Vloer nog vol zand. Bovenop de kaders vuil van enkele weken. Plinten niet afgekuist en zeker de plinten onder de verwarming zijn in maanden niet gekuist. De kast met glazen en tassen : de plank onder de tassen en glazen was vuil (al een hele tijd de glazen en tassen niet verzet om te poetsen). Met gevolg dat ze aan de plank plakte. Ook was er een vuil of vet of lijm aan het raamkozijn. Dwz dat 95 € voor eindschoonmaak een te groot bedrag is tov de netheid. Denk dat het huis properder is achtergelaten dan dat we het kregen. Wel tevreden van de inrichting, bergruimte, debiet van het water, verwarming, watertemperatuur.... De technische dienst was snel om het baby bed op te zetten. Groetjes.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    3.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Emily Tijhuis
Datum: 8 december 2023
Wij hebben een heerlijke midweek weg gehad in jullie park en komen zeker nog een keertje terug. Misschien kunnen jullie wel de badkamers checken op schimmelplekken op o.a. plafond.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: C Molendijk
Datum: 8 december 2023
heel erg genoten, mooie bungalow
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: John
Datum: 7 december 2023
Fijn park, fijn huis maar erg druk met autos op het park. De pech dat de buren zich niet hielden aan de regel om na 23:00 uur stil te zijn maar tot diep in de nacht door te gaan met feesten. Tevens veel bezoekers bij de buren met autos die paden en wegen blokkeren en in het groen parkeren.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 december 2023
Afgelopen weekend wederom een heerlijk Sinterklaas familie weekend gehad bij Roompot De Katjeskelder. Het grootste huis wat er is stond voor ons klaar. Een echte aanrader als je een gezellig weekendje weg wilt gaan met de hele familie! ;-) De kids hebben zich vermaakt in het zwembad en zondagmiddag op de bowlingbaan. Een goeie afsluiter van een onwijs leuk weekend. Op naar de volgende!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 december 2023
Mooi gelegen in een bosrijke omgeving.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 december 2023
we hebben genoten van een heerlijk weekend op een gezellig park
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    5.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    4.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Ruud van den Bulk
Datum: 5 december 2023
Goed: lekker ruim huis, leuke zolderkamers, lekker bubbelbad, prima inrichting, eekhoorntjes, bolderkar, sint en pieten. Niet goed: 1 koekenpan voor 14 personen, 2 grote tafels die niet aan elkaar kunnen. 1 tafel wat kleiner dan past t aan elkaar.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Serge De Busscher
Datum: 5 december 2023
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: W. van Dam
Datum: 5 december 2023
Het huis was niet goed schoon. De wc bij de voorhal in het bijzonder. Doordat het huis naar boven toe open is (geen deur), klinkt savonds ieder geluid naar boven door. Vroege slapers krijgen weinig rust.
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    5.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2023
Ruime ,voor het oog schone bungalow,kijk niet naar de ramen ,op de kasten,en geen gedweilde vloer. Fijne ligging,mag wel wat meer te spelen zijn binnen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Supermarkt
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Zwembad
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2023
Heel erg jammer dat tv het niet deed. dag 1 iemand komt hem om zetten. Was door spelcomputer gebruikt. dag 2. konden alleen maar npo kijken. Komt iemand laat oplossen na 2 keer gebeld te hebben. En de volgende dag kwamen wij thuis. Staat er iemand van de technische dienst in de woonkamer. Zonder vooraankondiging . en het was al opgelost. Wij schrokken enorm! vind dit echt niet oké
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    2.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    4.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2023
Het was n geweldig weekend. Park was super leuk. Veel te doen voor de kinderen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 december 2023
We hebben een fijn familieweekend gehad, m.n. door het grote comfortabele huis. De ligging aan het bos bood mogelijkheden om lekker in de natuur te wandelen. Nadeel was het veel te drukke zwembad waar we met de kleindochter het niet prettig hebben gevonden.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Zwembad
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: G Vink
Datum: 5 december 2023
Een super fijne midweek met kaart vrienden.Aankomst dag was alleen in stromende regen en een flinke omleiding waar we niet op hadden gerekend en TomTom niet op reageerde. Maar dat was niet de schuld van Roompot en we hebben als 4 oudjes genoten.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Supermarkt
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.