De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.2

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 20253 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 20253 reviews

8
Naam: Jan Wijnstra
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
het is een mooi park je kunt er van alles doen winkel centrum vlak bij mooi overdekt
9
Naam: Duchâteau Jouelle
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Un super séjour en famille. Détente assurée. Un petit conseil ; mettre un panneau sur les portes des espaces clôturés pour les enfants afin de demander aux adultes de fermer ces portes pour la sécurité de nos enfants.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was erg fijn om hier even tot rust te komen
9
Naam: Frans Wortelboer
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huisje alles netjes, gezellig zitten kaarten door het weer, en gezellig gefietst mede door het mooie weer.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
voor de gemaakte schoonmaakkosten mag je verwachten dat er goed schoongemaakt wordt, maar dat is niet het geval. geen schoon toilet en de keuken inventaris bij verre van compleet en erg stoffig in het gehele bungalow. Moet veel beter kunnen.
10
Naam: Cita van de Beek
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldig park voor kinderen. Veel speelmogelijkheden en Koos is helemaal geweldig. Een minpunt vinden wij de stopcontacten in het kind huisje die niet beveiligd waren en dan vooral boven de commode.
9
Naam: Maurice Dortants
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ligging bij waterwin gebied met genoeg goede horeca in de buurt om te relaxen. Ik kom zeker nog een keer terug.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Grandioos park,kom er regelmatig.Personeel vriendelijk en meedenkend.Mooi onderhouden.Sommige huisjes nog niet gerestyled maar dat is een keuze waar je zelf voor kies. Een echte aanrader,Oosterhout is ook mooie stad
8
Naam: Betsy Kieviet
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt genoten, prachtig huisje maar toch nog paar opmerkingen : geen voorraadbus, geen pureestamper, maar 1 stopcontact in schuurtje, tegel op terras ligt los, toiletbril beneden zit los, slot van douch beneden hapert. Dit was nummer 196. De vorige keer in 195 was alles perfect. En nog een vraagje. Is het standaard dat jullie maar 2 fietsen verhuren per huisje? O f toevallig dat we steeds geen 3 fietsen kunnen huren ? E bikes bedoel ik dan. Groetjes Betsy Kieviet
8
Naam: H.G.C. van Adrichem
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik geef over het algemeen een zeven. Op zich een mooi cijfer. Het was verder een rustig verblijf . Lekker even tot rust komen na een hele drukke periode. Wel jammer dat er toch wat min puntjes waren. Opmerkingen heb ik gemaakt over serviesgoed en glaswerk. Vieze magnetron, los snoertje of niet aangesloten snoer slaapkamer verlichting, .Kapotte doucheknop om de douchekop hoger te zetten. Het ontbreken van een handleiding stoomdouche. Verder misten wij een schaar en een bloemenvaas. Deze opmerkingen heb ik doorgegeven aan de receptie. vrgr Harry van Adrichem
8
Naam: Jan Methorst
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima huisje, veel privacy. De matrassen en kussens zijn dringend aan vervanging toe . Wij zouden het fijn vinden als er een Senseo in de keuken is. Prima week gehad.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De mooie woonkamer en badkamer
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer leuk park voor kinderen tot een jaar of 8/9, de restyled huisjes zijn mooi ingericht en alle speeltuintjes en het zwembad zijn leuk. Wij zaten buiten de schoolvakanties dan is het lekker rustig, als het druk is is het zwembad wat aan de kleine kant denk ik. Jammer dat er veel upselling is bv kluisverhuur, betalen voor speeltoestellen binnen ed.
8
Naam: F.M. Brul
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park. Mooie huisjes. Jammer dat het huisje eigenlijk niet echt schoon is.
9
Naam: Anoniemm
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een zitje in de badkamer zou goed zijn.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ton Goud
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een prima park alles netjes en vriendijk
9
Naam: Loes Jakobs-Timmermans
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch! Hier krijg je van wat er is beloofd. Ik was vergeten bedlinnen te bestellen. Telefoon nog maar amper neergelegd of ze kwamen het al brengen en dan in deze tijd. CHAPEAU. Ik voor mij kan niet anders zeggen dan dat het allemaal goed georganiseerd is, alles er keurig netjes uitziet, mensen vriendelijke en behulpzaam en wat wil je nog meer.
8
Naam: J van der Harst
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Griet Verkennis
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Sandra Evers
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park. Komen zeker een keer terug. Mooie fietsomgeving.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
s middags in de auto op de terugweg uit Frankrijk nog een overnachting op een kampeerplek kunnen boeken. Klasse!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima
10
Naam: Baukje Hazenberg
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
super park wij komen zeker terug🎉
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke omgeving waar we graag hebben gewandeld met onze honden. Heel fijn dat er veel prullenbakken staan en zelfs houders met poepzakjes, super geregeld! We komen graag nog een keer terug!
9
Naam: J. van Gent
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De mensen bij de receptie vinden voor iedere vraag of probleem een antwoord/oplossing. Ze denken niet in problemen, maar in oplossingen. Dat maakt het allemaal een stuk prettiger en ontspannener. Prima aanpak dus. Tip: controleer bij de fietsen voor uitgifte de verlichting. Wij hebben tot nu toe nog geen enkele keer een fiets gekregen met twee werkende lampen.
9
Naam: Frank Reijn
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk relax park ruime parkeergelegenheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Viel mij op dat in dit park de huisjes netjes schoon zijn Complimenten voor hoofd schoonmaak

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.