De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 17460 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 17460 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over het algemeen nog steeds tevreden over De Katjeskelder, omwille van de sfeer van het park en de ligging. Echter was ik teleurgesteld over de netheid van het verblijf en vooral de bijzonder schaarse verlichting in de woonkamer. Een boek lezen zat er niet in.
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super groot huisje met leuke kinderkamer. Beneden was sfeerloos maar wel functioneel. Super fijn zon groot keukenblad. Kast deurtjes zaten wel wat los. De bewegwijzering is slecht zonder plattegrond kun je na aankomst je huisje niet vinden. Mooie omgeving en schattige eekhoorntjes. We komen zeker nog eens terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik vind het super op de Katjeskelder. Ik ben er al verschillende keren met m’n familie geweest. En ik ben van plan om vlg jaar weer heen te gaan. Vooral de grotere bungalows zijn mooi en ruim. Alleen deze keer was de kamer en het meubilair niet schoon. De kralen van een gebroken ketting van de vorige bewoners lagen her en der nog op de grond. Ook heb ik op de banken verschillende (bloed) vlekken moeten wegwerken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alle vaat stond min of meer vuil in de kastjes, vaatwasser waste niet schoon en maakte veel herrie. Vaatwasser is waarschijnlijk aan vervanging toe, ben bang dat dit soort zaken heel lang slepen voordat er daadwerkelijk tot vervanging wordt overgegaan. Zeer slecht punt als je met 8 personen bent en je ontdekt dan dat de vaatwasser niet goed werkt. Ook gemeld bij de receptie en enige tegemoetkoming ontvangen.
9
Naam: M van Niel
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk park in de bossen, ruim opgezet met voldoende mogelijkheden om wat te doen. Goed toegankelijk en bereikbaar. Goede service van medewerkers
7
Naam: Jan Bedert
Datum: 7 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dag 2 in ons verblijf hadden we geen water . Persoon aan de receptie zei dat iedereen verwittigd zou moeten zijn . Kregen een paar flesjes water om ons te behelpen . We waren zeker niet alleen want ik zag in het park dat er veel mensen met flesjes water rond liepen .
9
Naam: Marjolein
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top geregeld!
9
Naam: Keshia
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prettig, ruim huisje (nr. 411) met erg goede bedden. Veel faciliteiten aanwezig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Dankjewel voor het gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf
8
Naam: Rob Laurijssens
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn en mooi park. Alleen hele slechte bedden. Zo zacht. En het was echt niet schoon. Heel veel spinneraggen. En er lag allemaal confetti onder de banken. En de afwasmachine s deden het ook niet zo goed. Maar wij komen zeker terug. Onze kinderen en kleinkinderen hebben genoten. Dank u wel. Groetjes Rob.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een ontspannen weekend gehad😊
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Slordige kwaliteit vd schoonmaak(al was 90% in orde) Maar vieze pleisters in de douche.ballonnen in bed en stof en raggen in slaapkamers is echt niet fris en verwacht je zeker niet bij extra goede schoonmaak ivm corona Verder heerlijk verblijf gehad ondanks de corona Genoten vh samenzijn Zeker voor herhaling vatbaar(liefst met open haard hhhh verwend zijn we )en anders in zomer met gezellig gebruik vd tuin Fijn sfeervol park !!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is prima. Werknemers zijn vriendelijk en netjes. Alleen in het huis wat wij hadden was voor 8 personen. Er was niet voldoende bestek, vaatwasser was stuk er was geen normale schaal, snijplank of wat voor mes ook te vinden. Koffiezetapparaat was vies er werkte ook slecht. Verder was het park prima
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een fijn huisje vooral de badkamers waren fijn. De zithoek was wat krap voor 5 of 6 mensen.Nog een lekkere stoel erbij zou fijn zijn. Jammer dat ook nu weer de stofzuiger zo slecht was.Dit hebben we al eerder gehad in andere parken. Betere schoonmaakspullen zorgen ervoor dat het ook fijner is om het huisje ook goed schoon achter te laten. Fijn dat er iemand was bij de slagboom om je welkom e heten terwijl het toch geen wachttijd kost. Rondom centrumpje was het gezellig verlicht. Fijn dat je vanaf het park zo het bos in kan lopen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het Huisje was netjes goed gemeubileerd en alles is een beetje van deze tijd
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heel leuk weekend gehad met onze kinderen en kleinkinderen, paste precies binnen de voorschriften van het RIVM. De kleinkinderen vonden het zwembad leuk en dat de speeltoestellen lekker dichtbij het huisje lagen waren voor ons wel een pre. Ook de indeling van het huisje was voor ons perfect, en van alle gemakken voorzien was ook erg praktisch en comfortabel. Een heerlijke douche en een ligbad! Wat een luxe... Ook de vloerverwarming was heel comfortabel en lekker voor de voeten. We konden met de hond zo het bos induiken waar we heerlijk hebben gewandeld. Kortom: voor ons een ideaal park waar we zeker nog eens terug willen komen!
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig park wel jammer dat er in zo n park met grote familie huizen ook grote partys gegeven worden met grote aantallen jongeren die voor overlast zorgen s nachts .
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk!
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prima accommodatie, waarbij we wat opmerkingen hebben voor verbetering. Bij controle schoonmaak laat ook controleren of de afvoer van toilet en douches naar behoren werken. En we wilde de stofzuiger gebruiken deze werkte helaas niet vanwege een overvolle stofzuiger zak die helemaal opengescheurd was en ontzettend vies.
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben enorm genoten op dit park!
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park. Goed geholpen bij om boeken! Vriendelijk personeel
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Park is schoon en huisjes staan allemaal los van elkaar. Huisje zag er keurig uit met de nieuwe meubels. Alles was schoon en aanwezig. Zwembad aan de kleine kant; een peuter badje, groot zwembad en 1 glijbaan. Supermarkt heeft alles wat je maar nodig kunt hebben, van verse broodjes tot aan dames hygiëne, zeer uitgebreid assortiment speciaalbieren. Snackbar doet ook aan bezorgen, het was snel geleverd. Wel aan de prijzige kant, een broodje hamburger is ook echt niet meer als een broodje met een normale hamburger en een klodder saus.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben enorm genoten van het prachtige verblijf en de service van Roompot, omdat we het meerdere malen hebben moeten verzetten i.v.m. Corona.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super fijn
8
Naam: Henk van Lenthe
Datum: 6 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onderhoud buiten de woning,en de ramen wassen was zo smerig hebben zelf de ramen gewassen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.