De Heihorsten

Someren, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim park
  • Omringd door natuur
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.3

Vakantiepark De Heihorsten scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 321 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 321 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben enorm genoten van de rust en vriendelijkheid van het personeel. Het huisje was heel modern en smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het park zal nog meer uitstraling krijgen als de bomen en stuiken groter en voller worden in de loop der jaren.. Nu was alles overzichtelijk en konden we ons huisje ook zo vinden. Dat zal dus later lastiger worden. Misschien zijn bordjes die de richting aan geven van de huisjes een idee.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Bert Zonneveld
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was netjes en de locatie was prima
10
Naam: Britt
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit vakantiepark is ontzettend mooi en nieuw. De huisjes zijn van alle voorzieningen voorzien, het was heel netjes en schoon. Het park is ruim, de omgeving is groen en rustig. Enig minpuntje is hoe gehorig het huisje is, de muren zijn vrij dun dus je hoort elkaar goed. Maar verder komen wij hier heel graag, echt een aanrader.
9
Naam: John Toet
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Komen er nu voor de 5e keer dus het zit wel goed . Is een jong park waar gewerkt wordt om de kinderziektes op te lossen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heerlijk gelegen bij het bos
9
Naam: Eddy Verkeyn
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ons goed geamuseerd en was bijna perfekt in orde. MVG. EDDY.
9
Naam: Nel van Loenen
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, splinternieuw, nog een beetje kaal maar sfeervolle inrichting van deze prachtige vrijstaande huizen en mooi gelegen rond het ben.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben veel gefietst en genoten van de mooie omgeving. Wij komen zeker terug.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie woning, sfeerverlichting in de woonkamer, auto kan op de oprit.
7
Naam: Marc Merrie
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: J.L.M. van Schooten
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een goed en rustig park ideaal voor de wat oudere onder ons. De mini markt mag best wat uitgebreider Het missen van broodjes En beperkte tv kanalen En de gebruiksaanwijzing aan wijzingen kunnen ook wel wat met grotere letters Vooral de airco
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Helaas was de sauna van ons huisje kapot. Hoewel de eerste reactie schamper was of we wel snapte hoe het werkte bleek die inderdaad kapot te zijn. Oplossing was een ander huisje met werkende sauna. Huisje was kwalitatief minder qua schoonmaak, voorzieningen( geen veranda overkapping bijv.) en algehele indruk qua schoonmaak.
8
Naam: Wim Nagtegaal
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Aub op de site vermelden hoeveel handdoeken ed je krijgt, staat incl handdoeken pakket, maar het maakt niet uit of je een weekend komt of 2 weken je krijgt 1 set.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Minpunt was de rietluis (veel minuscule bruine beestjes) en de zonwering. Dit weliswaar gecompenseerd door de airco maar een beetje zonde van de energie. Verder een zeer luxe verblijf maar met flinterdunne handdoeken.
10
Naam: Erik Colstee
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk park en mooie omgeving voor ons en onze honden Wel verwacht je meer toilet papier en een grotere handdoek zeker voor de wellness
10
Naam: J Houben
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een prachtig park, alleen het poetsen mag wat beter,vooral de ramen.
10
Naam: Jose van Gijn
Datum: 13 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad in een rustig park. Het huisje was zeer comfortabel en gezellig ingericht. Doordat het park nieuw is nog een beetje kaal in de begroeiing, maar er is genoeg jonge aanplant die lekker mag gaan groeien. Leuk opgezet rond het water en leuke tuinen.
7
Naam: Peter Kleinjans
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nieuw en rustig klein park met minimale voorzieningen. Bijna geen beschutting tegen de zon. Wel gunstig gelegen voor fietsers en wandelaars.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig park!
9
Naam: Wil De Held
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een prachtig en smaakvol park. Heel rustig en mooi gelegen. Ik ben zeer tevreden.
8
Naam: Gerritje
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een sfeervol park met prachtige huisjes. En fijn dat er overal horren voor de ramen zitten. We hebben nog wel wat TIPS: Het zou fijn zijn als er een plattegrond van het huisje op de website zou staan. Dan kun je zien dat je in twee van de vier slaapkamers maar aan één kant de bedden in en uit kunt stappen. Dat is niet praktisch als je wat ouder bent. In een van de slaapkamers is geen bedlampje aanwezig. Als je het raam in twee van de vier slaapkamers open wilt zetten moet je op het bed klimmen. Zo’n stijle trap naar de vierde slaapkamer is niet fijn voor ouderen. Het vloerkleed in de kamer is schuifgevoelig. Er kan antislip onder gelegd worden. Fijn dat er handleidingen voor keukenapparatuur aanwezig waren maar zo klein afgedrukt dat ze niet te lezen zijn. Verder was het prettig dat er zo veel borden, kopjes, glazen, bestek was en niet zo als in veel parken het aantal gelijk aan het aantal personen in het huisje.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit park is een uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandelroutes. De bossen en heide liggen letterlijk in je achtertuin.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige bungalow en mooi gelegen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en mooi gelegen vakantiepark. Fijne bungalow. Moet nog wat groener worden door aanleg van beplanting. Niet geschikt voor kleine kinderen. Hier zijn weinig faciliteiten voor. Een gevaar zijn de waterpartijen in het park.
9
Naam: Peter H
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb genoten van mijn verblijf. Het is een nieuw park, heerlijk in de bossen. De huisjes zijn prima; ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Het was lekker om de schuur te kunnen gebruiken voor de fietsen. Jammer was dat er geen horren in het huisje waren. Elektrische auto kon in de buurt opgeladen worden. Alles was perfect geregeld!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige accomodaties!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.