De Heihorsten

Someren, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim park
  • Omringd door natuur
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.2

Vakantiepark De Heihorsten scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 261 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 261 reviews

9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is ruim opgezet. Je hebt veel ruimte, in en buiten het huis. Dichtbij de natuur. Genoeg te wandelen of te fietsen. Je komt volledig tot rust. Dorpje dichtbij. Perfect!
7
Naam: Miriam Otten
Datum: 15 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huis was prachtig en nieuw, locatie van het park ook super. Heel nieuw en daardoor moet groenvoorziening nog groeien, dat is begrijpelijk. Toch is in deze opzet de privacy ver te zoeken. Ik zat in huisje F2 - een scherm (bijvoorbeeld van takken) tussen de terrassen zou wonderen doen. Daarnaast was de schoonmaak erg slecht. Zonde van die prachtige huizen met mooie inrichting en goede kwaliteit. Als deze twee punten verbeterd zouden worden dan zou ik zeker nog eens terugkomen!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
top locatie qua ligging van het park, zeer mooie huisjes. Jammer dat de schoonmaak, wat steekjes laat vallen, dat haalt het wel iets omlaag. Veel spinnenwebben wat een kleine moeite is om weg te halen. Keuken is schoongemaakt met een natte doek, maar daarna niet droog gemaakt, dus allemaal strepen en vegen. Zonde van zon mooi huisje.
7
Naam: H. Gerkes
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De oven in de keuken zit te hoog waardoor mijn vrouw haar onderarm heeft verbrand waar nu een lelijke wond op zit. Geen horren waardoor veel last van muggen. Geen ligbedden buiten terwijl wij een wellness huisje hadden. Huisjes dicht op elkaar waardoor de privacy 0,0 was. De woning naast ons keek vanuit hun erker op ons terras. Keuken interieur was niet schoon. Dit hebben we zelf maar in de vaatwasser gedaan. Chocopasta zat nog op het bestek. Theeglazen waren vies. Ontzettend mooi huisje en we hebben wel genoten van de rust maar wij zien geen reden om nog een keer terug te komen.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden wat pech met de cv in ons huis. De dames van de receptie hebben ons goed en vriendelijk geholpen. Het probleem was na een paar dagen helaas pas opgelost. Al met al zijn onze problemen serieus genomen en naar (meer dan) tevredenheid opgelost.
9
Naam: J van der Groef
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben ontzettend genoten, het enige wat wij misten voor onze kinderen was een buiten zwembad of meertje. Denk dat meerdere mensen dit fijn hadden gevonden, als dit aanwezig zou zijn op jullie park.
9
Naam: Chander
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel rust. En wat een ruimte en veel groen. Lekker wat water eromheen met vissen. Mooie woningen en 2 x parkeren naast het huis.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park was nog in aanbouw dus geen animatie etc voor de Kids, dit was van te voren al bekend. Mooi huisje, wel warm.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fijn en rustig park met mooie huisjes.
8
Naam: Yvette de Graaf
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi, ruim en overzichtelijk nieuw park. Prachtige vrijstaande huisjes. Groen op het park ontbreekt nog, zo ook de privacy. Omdat huisjes nieuw zijn is er sprake van overlast door rietluis/stofluis, dit gaf het verblijf een onprettig gevoel. Gemeld bij de receptie, dit is bekend, het is niet anders.
9
Naam: A Braakhekke
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
nieuwpark groen voorziening moet nog komen
8
Naam: Martine Scheerder
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een heel fijn verblijf gehad op de Heihorsten. Een zeer luxe huisje voorzien van alle gemakken. Het park is nog in aanbouw maar daar hebben wij weinig van gemerkt tijdens ons verblijf.
8
Naam: Mark Freens
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed, het was 2e keer via Roompot op vakantie. Helaas was er geen wasmachine aanwezig terwijl dat ons wel belooft was. Te weinig verlichting op het terras waardoor je als het donker was niet echt daar kon zitten. Ookal waren er ‘gordijnen’ aanwezig boven kwam er alsnog teveel licht naar binnen. Binnen zwembad was jammer genoeg te klein.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi rustig park, fantastische groene omgeving ....ideaal voor wandelaars en fietsers.
4
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben vorig jaar in het Roompot vakantiepark van Bredene in België gelogeerd en daar was net het zelfde probleem met onderhoud. Nu hebben we vastgesteld dat het blijkbaar een algemeen Probleem is. We hebben Roompot dit jaar nog een 2de kans gegeven maar dit is weeral tegengevallen. Voor ons NOOIT geen Roompot vakantiepark meer! Er is nog meer dan genoeg keuze aan Andere vakantieparken!
Bedankt voor uw review. Jammer te lezen dat uw verblijf op de Heihorsten niet geheel aan wens en verwachting hebben voldaan. Onze Villas 4 op het park zijn vrij nieuw en goed onderhouden. Mocht u bij aankomst toch constateren dat dit niet het geval is, dan horen onze collegas ter plaatse dit graag van u. Zo kunnen ze samen met u naar een passende oplossing zoeken en eventueel een technische dienst het onderhoud laten checken. We hopen dat u desondanks heeft genoten en we zien u toch graag nog eens terug op één van onze Roompotbestemmingen!
Reactie van Roompot
6
Naam: S Vonk
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst was de accommodatie niet schoon. Na herhaaldelijk vragen kwam men om half 8 s avonds de accommodatie schoonmaken. Nou ja schoonmaken, er werd stofgezogen. We hadden betaald om de bedden op te maken. Dit werd niet gedaan. Volgende dag hebben we hierover het betaalde bedrag teruggekregen. We ontvingen 1 wc rol. In de accommodaties waren 3 wcs. We kiezen voor een huisje en luxe omdat we er echt even uit willen. We willen dus niet met de wcrol onder de arm door het huisje gaan, zoals je op een camping doet. Bij het outchecken bleek dat dit beleid is. Al hoorde we op dinsdag dat meer mensen opzoek waren naar toiletrollen. Dus een tip, zorg voor net zoveel toiletrollen als toiletten. Dit voorkomt een hoop ontevredenheid en is op het bedrag dat er neergeteld wordt voor een accomodatie niets. De accomodatie was verder prima. Als waren horen wel fijn geweest. Bij sommige accommodaties waren er wel horren aanwezig.
Hartelijk dank voor het delen van uw vakantie ervaringen. Op deze manier kunnen we van u leren en ervoor zorgen dat onze vakantiewoningen voldaan aan de eisen en verwachtingen van onze gasten. Nogmaals excuses voor de ongemakken met betrekking tot de slechte start vanwege het gebrek aan schoonmaakpersoneel die dag. We hopen dat dit voorval uw vakantieplezier niet te nadelig heeft beïnvloed. Onze collegas ter plaatste hebben er die dagen alles aan gedaan om iedereen alsnog de zo snel als mogelijk van dienst te zijn maar zoals u wellicht begrijpt, was dit een enorme uitdaging. Uw overige opmerkingen nemen we ten harte en zullen we gebruiken in het verbeteren van onze kwaliteit. We hopen dat u desondanks een hele fijne vakantie hebt gehad. We zien u graag nog eens terug op één van onze Roompotbestemmingen!
Reactie van Roompot
9
Naam: Justin Bosch
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima verblijf, nette bungalow, goede voorzieningen en rust !
7
Naam: Caroline Magchielse
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie en mooi ingericht en nieuw huisje. Prettige sfeer en comfortabel
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: T de Boer
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De woning heeft veel glas waar alleen vitrage hangt. Als de zon schijnt komt er veel warmte binnen en daardoor wordt het veel te warm in de woning( 32 Gr.) Gordijnen of lamellen plaatsen zou een oplossing kunnen zijn. Door de warmte zijn wij het huis uitgevlucht. Dat is toch jammer want de woning zou bescherming moeten bieden. Het is wel een mooie woning en ondanks alles hebben we het wel fijn met elkaar gehad.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park ligt aan een mooi natuurgebied, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en golfen. Het park zelf ziet er verzorgd en groen uit. De huisjes zien er ook van buiten mooi uit. Het terras was betegelt en verder was er gras en een afscheiding tussen de tuinen met een heg. De binnenkant van de huisjes zijn mooi ingericht, alleen jammer dat ze soms verkeerde keuzes hebben gemaakt voor de inrichting. De woning is ruim en lekker koel met warm weer. Het was een echte aanrader !! Wij komen in de toekomst zeker nog een keertje terug.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben erg genoten op de Heihorsten, rust, ruimte en veel natuur De enige minpuntjes waren de keukenkastjes en lampen boven de eettafel die niet echt schoon waren, verder weinig bad en keukenlinnen voor een volle week had er toch wel een extra setje aanwezig mogen zijn De rest was top en voor herhaling vatbaar
8
Naam: Barbara de Groot
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een nieuw park en de opzet is heel mooi. Ook een mooie omgeving. Het huisje waar we inzaten was helaas erg warm door gebrek aan enige zonwering, tevens zouden alle huisjes horren moeten hebben ivm met grote overlast van vliegen en muggen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huis was prima, we hebben er van genoten. We missen wel voor de kinderen voorzieningen op het park. Ook de korte openingstijden van het zwembad vonden we jammer. De speeltuin was een grote zwarte zandvlakte, nodigt niet uit... Verder missen we was meer assortiment in het winkeltje, bijv.s morgens verse broodjes en zo meer vers produkten.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
rustig gelegen park met tal van mogelijkheden van uitstappen in de buurt. Mooie huisjes met alle comfort! Een echte aanrader!
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Om 8 uur was ons huisje pas schoon, kregen ook geen theedoeken pakket en handdoeken. Om half 4 werd gezegd dat het om 4 uur wel schoon zou zijn. 4 uur was het niet schoon. Kregen we een bon van 25 euro van het restaurant er tegenover. Ze zouden ons bellen als ons huisje schoon was. Om 6 uur nog geen gehoor, maar omdat we een jonge hond bij ons hadden konden we al wel het huisje in. 8 uur arriveerde de schoonmaaksters.
Uw vakantie op de Heihorsten is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
10
Naam: Ronald Landlust
Datum: 1 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onze vakantie was fantastisch!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een nieuw huisje, leuk, maar toch niet. Er hing een rioollucht die er niet had hoeven te zijn als in de douches het water even was laten stromen voor we kwamen, de afvoer was droog, een wc deed het niet, er lag werk stof op servies en in kasten. Op het pad bij de voor en tuin deuren lag veel zand, nog niet ingeveegd, slordig. Het wasrek was erg wankel, bleek een pootje af te zijn. De klok stond stil zat een oude batterij in waar t zuur al bijna uitkwam. Dit alles was niet nodig geweest als het huisje goed gecontroleerd was voor de tijd, voor het eerste gebruik.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.