Reviews

8.7

Vakantiepark De Heihorsten scoort gemiddeld een 8,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 516 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    7.3
  • Onderhoud
    8.4
  • Service point
    8.6
  • Schoonmaak
    7.8
  • Vakantieverblijf
    8.5
  • Gastvrijheid
    8.7

Bekijk 516 reviews

Filter de reviews
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 juni 2024
Mooie huisjes, met een heerlijke tuin. Vanuit het park direct de bossen in kunnen wandelen.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: HW Rodenstein-Bos
Datum: 21 juni 2024
Voor ons een dikke prima 9. Wij komen zeker terug !
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024
Wij hebben heel erg genoten van het mooie huis.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024
Mooi park en fijn huisje . Ook fijn dat er aan de overkant een leuk horecabedrijf is . Ook erg fijn dat je gelijk heerlijk kunt wandelen vanuit het parkje . Wat de schoonmaak betreft van ons huisje waren we niet tevreden . Er lage in hoeken dode insecten en ook spinnenwebben in ons huisje . Ik heb het vermeld met het naar huis gaan . Verder was het sanitair en de keuken wel schoon . We zaten in huisje D1 . Jullie vroegen op het kaartje wat we er van vonden over de schoonmaak . Vandaar nu ook deze feedback . Hartelijke groeten van Kees en Angela
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Engeline Van De Baan-Slingerland
Datum: 17 juni 2024
Prachtig park, je loopt met de hond zo het bos in. Rustig park. We hebben het erg naar ons zin gehad.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
Rust en ruimte
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    6.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    5.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Koos Tiemessen
Datum: 17 juni 2024
Een net en rustig park.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
Een mooi en rustig gelegen vakantiepark met voldoende faciliteiten. Someren zelf heeft een leuk centrum met genoeg eetgelegenheden. Een prima uitvalsbasis naar b.v. Eindhoven en Helmond. Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
Mooie nieuwe woningen in een mooie omgeving Er zit nog weinig sfeer in het park
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
De medewerkers van de receptie zijn zeer vriendelijk. Minpunt is dat Roompot zelf zegt, dat er geen early check in mogelijk is, maar de medewerkers zeiden dat het geen probleem was om eerder te komen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 juni 2024
Heel rustig park met keurige huisjes.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juni 2024
Vanaf het eerste moment ademde het park een heerlijke rust uit, voelden ons gelijk thuis, alles wat nodig was, was er, maar ook niets teveel, basic lux!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: E.A. Ende
Datum: 10 juni 2024
Mooie accomodatie en een mooi park
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 juni 2024
Ontzettend genoten van ons verblijf in het park. Prachtige huisjes, rustig park, heel erg schoon, vriendelijke medewerkers. Ook erg mooi gelegen. Het enige verbeterpunt zou nog zijn om nog een extra speeltuin voor kinderen aan te leggen en misschien te zorgen voor iets van speelgoed dat standaard aanwezig is in het peuterzwembad.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    6.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Patty Pietersen
Datum: 3 juni 2024
Ruimte
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Michel De Pourcq
Datum: 1 juni 2024
het totaalplaatje, de rust, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers, de ligging van de huisjes aan het water, het gekwaak van de kikkers :-) We komen terug!
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: M Jacobs
Datum: 31 mei 2024
Mooie huisjes kleine opmerkingen: te weinig licht op de tafel om spel te doen.Behoorlijk wat water rondom het huisje.En afvoeren in toiletten moeten beter. En ik zag bij een andere site €200 goedkoper dat was tegenvaller voor ons als vaste klant.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Ben Koolen
Datum: 31 mei 2024
Rust, ruimte en relaxte sfeer
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 mei 2024
We missen div. Zenders op de TV BIJV.DISCOVERY DIT IS HET ENIGE MIN PUNTJE. We waren hier voor de 3e keer dussss op naar 2025 zelfde bungalow.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Almer
Datum: 27 mei 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 mei 2024
Prachtige onbekende omgeving
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 mei 2024
We hebben ontzettend genoten van ons verblijf, prachtige comfortabele woningen in een mooie omgeving. Een aanrader!
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 mei 2024
Mooi en rustig park. Mooie huisjes en verrassend mooie omgeving.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Ruud Loots
Datum: 21 mei 2024
Mooi park, mooie omgeving
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Anneriet Bruijns
Datum: 18 mei 2024
Alles was netjes in de bungalow en erom heen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024
Zoals verwacht: gastvrij, comfortabel en probleemloos
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
Rustig en mooi gelegen park
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024
Heerlijke vakantie gehad Mooi natuurgebied erbij en mooie goed verzorgde huisjes
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: M. van Acquoy
Datum: 10 mei 2024
Alles netjes en verzorgd In huisjes alles aanwezig Goede bedden Receptie ruimen tijden open Alleen wifi slecht
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    10.0
9

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.