Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

De Heihorsten

Someren, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim park
  • Omringd door natuur
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.3

Vakantiepark De Heihorsten scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 446 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 446 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 februari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust Natuur.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Temperatuur(vloerverwarming) in de huisjes te laag afgesteld, met flinke vrieskou en een enorme hoge nok in de huiskamer, is het met maximaal 22gr te koud.
9
Naam: C Schuurmans-Cirk
Datum: 26 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat toen we zaterdagochtend melden dat het bubbelbad het niet deed, we te horen kregen dat we de gebruiksaanwijzing nog maar eens goed moesten lezen... Toen we zaterdagavond terugkwamen was receptie dicht. het warme water was niet toereikend voor 7 personen na elkaar douchen/bad, laatste had koude douche
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij waren met een groepje en daarom een groter huis gekozen. Op het park staan allemaal dezelfde huizen, mooi met rieten daken en aardige grote tuinen. Het is groots opgezet, huizen liggen op afstand van elkaar. Wij hadden een huis aan het water. Met mooi weer is het hier zeker goed toeven. We konden twee autos voor het huis kwijt en er is volop parkeergelegenheid op het park. De tuinen zijn nog erg open, maar als het wat meer begroeit is heb je ook wat meer privacy. Het park is nog vrij nieuw dus dat komt goed. We hadden een prima huis, met 3 badkamers en 2 toiletten, wat fijn is als je met meerdere mensen in een huis verblijft. De woonkamer is gezellig ingericht, grote tafel met stoelen en tafeltjes, lampen en twee lekkere relaxstoelen en er is voldoende ruimte. Ook wat betreft inventaris is het huis prima ingericht, genoeg glazen, borden, koppen, schaaltjes, etc. Dat was erg fijn. Nagenoeg alles was aanwezig. Wij vonden het jammer dat er geen gordijnen hingen waardoor er inkijk is. In de avond niet altijd fijn. De slaapkamers waren oké, bedden zijn wat smal maar prima om in te slapen. Sommige kamers zijn een beetje aan de kleine kant omdat de bedden ingebouwd zijn tussen de muren en je over elkaar heen moet stappen als je naar bed gaat. Als je dan s nachts eruit moet is dat een beetje onhandig. Voor ons was het geen probleem omdat we niet alle bedden in gebruik hadden. Er waren 5 slaapkamers. Nadeel vonden wij dat er bijv. geen of nauwelijks kastruimte aanwezig is. Voor een weekendje is dat oké, maar voor langer niet praktisch. Op 1 kamer was geen lampje aanwezig bij het bed. Op de badkamers niet veel mogelijkheden om toiletspullen neer te zetten, met meerdere personen is dat niet zo fijn. De oven in de keuken is erg hoog ingebouwd, voor kleinere personen moeilijk. Ondanks het slechte weer hebben wij genoten en toch nog een mooie wandeling kunnen maken in het natuurgebied achter het park. Park is de moeite waard om terug te komen. Prima dus!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi nieuw park in een aangename omgeving.
10
Naam: Heres Stad
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi park mooie ligging
9
Naam: ER Koop
Datum: 12 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park met mooie huisjes.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Chantal
Datum: 9 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Onze vakantie met onze 3 kinderen was heerlijk. Het huisje is mooi en netjes. Het personeel is vriendelijk en hielp ons waar mogelijk. Geen op of aanmerkingen.
8
Naam: Sigrid Wittenberg
Datum: 8 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannen en voldaan.
9
Naam: EV
Datum: 7 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Na een verblijf van 1 week hebben we een verhuizing moeten doen naar een andere woning voor de 2e week op het park wegens riool problemen en water lekkage met de afzuigkap. Dit is na enig overleg uiteindelijk opgelost.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn en rustgevend.
9
Naam: Maurice Coops
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig verzorgd park. Veel rust en op goede afstand van wandeltochten en Toverland :)
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 6 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig gelegen park. Super plek voor mensen die rust zoeken en lekker willen wandelen. Park heeft nog wel wat aankleding nodig. Geen goede WiFi. Huisje kan niet aangenaam verwarmd worden; er is op een kleine radiotor alleen vloerverwarming voor verwarming.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi park met veel wandel en fietsmogelijkheden in de omgeving. Prima accomodatie. De schoonmaak liet wel te wensen over.
6
Naam: Peter Van der Hee
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dit park heeft een vuurwerk verbod, handhaving is voor het laatst gezien om 21.00 uur en kwamen weer terug om 03.00 uur. Nog nooit zo veel vuurwerk op een park gezien. Heel jammer, dit was onze hoofdreden om voor de Heihorsten te kiezen. Verder koud in huis, thermostaat kwam niet hoger dan 22, temperatuur duurt dag voor deze is bijgetrokken. Verder kaal kil park. Voor een hele hoge prijs.Wij zijn beter gewend voor een betere prijs!
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wat vervelend dat uw verblijf niet geheel naar wens was. Wij hadden graag een melding vernomen over de thermostaat, zodat dit kon worden opgelost. Verder geeft u aan dat u veel overlast van vuurwerk heeft ervaren. Echter zijn wij niet verantwoordelijk voor het bedrag van derden. Wel proberen wij waar mogelijk te handhaven. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: M.D Sleeuwenhoek
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Omdat het park nieuw is weinig begroeiing en dus weinig privacy. Als je in het donker met de hond wil lopen is er te weinig verlichting . Graag hadden we gezien dat er verse broodjes te koop waren . Het was handig geweest om een gebruiks aanwijzing voor het stoombad / bad/ sauna gehad te hebben.
8
Naam: Els
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
+ : Mooie moderne huisjes, rustig gelegen, veel groen, speeltuin voor de kinderen en verschillende wandelroutes, vriendelijke receptioniste. - : huisje mocht iets properder zijn bij aankomst, was ook nog niet beschikbaar om 16u
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was schoon en comfortabel, mooi gelegen dichtbij een bos. Paar punten van aandacht: - Het huisje was heel warm en zelfs nadat we thermostaat helemaal naar beneden hadden gezet koelde het maar niet af. De ramen kunnen niet open dus waren we genoodzaakt de deur open te zetten, maar we hadden honden bij ons die dan steeds ontsnapten omdat er geen hek om de tuin staat. Liever dus een werkende thermostaat, ramen die open kunnen, en/of een hek om de tuin. -De uitchecktijd. 10 uur is echt vroeg, 11 uur is standaard. Daar komt ook nog bij dat de inchecktijd ook al laat is, om 4 uur s middags. Ik snap wel dat het voor u makkelijker is op die manier maar het is niet gastvrij. Dan moet ook nog per se de vaatwasser uitgeruimd zijn voordat je de deur achter je dicht trekt. Dan zit je dus s morgens je ontbijt naar binnen te proppen en je koffie achterover te slaan omdat de vaatwasser aanmoet en je uit het huisje moet. Niet comfortabel, en ook niet standaard. Het is gebruikelijk in een vakantiehuisje dat je de vaatwasser aanzet als je weggaat.
8
Naam: Angelique Sonnemans
Datum: 28 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: John Toet
Datum: 24 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
temperatuur met name in de woonkamer is te laag afgesteld. Wordt niet warmer dan 20 gr. hebben een extra elek. kacheltje van de receptie gekregen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Je hebt een tv afstand bediening met Netflix en nog iets erop. Allebei niet te ontvangen. Sowieso erg weinig tv zenders . Sauna die niet heel heet wordt.
7
Naam: Miriam
Datum: 23 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje is heel mooi, omgeving is ook mooi. Geen kindvriendelijk park, water ligt helemaal open, dus kleine kinderen kunnen niet zomaar vrij rondlopen. Ook rondom het huisje is het water te gevaarlijk met kleine kinderen. Verder weinig faciliteiten. Wel prachtig park voor in de winter en wie van rust houdt.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi ruim en comfortabel huisje

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.