De Veluwse Hoevegaerde

Putten, Gelderland, Nederland

  • Midden in de natuur
  • Overdekt zwembad en buitenbad
  • Rust én gezelligheid

Adres

De Veluwse Hoevegaerde

Krachtighuizerweg 38
3881 PD Putten
Gelderland
Nederland
+31-(0)341 492 515

Reisinfo

Parkeren

Bij elk vakantieverblijf is er plaats om één auto te parkeren. Overige auto’s kun je op de centrale parkeerplaats parkeren. Hier is ook het oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Maandag en vrijdag zijn onze vaste aankomstdagen. Vanaf 15.00 uur kun je het vakantieverblijf in. De receptie is op maandag open tot 18.00 en op vrijdag tot 20.00 uur open. Kom je later aan, neem dan contact op met de receptie op telefoonnummer 0031 (0)341 492 515.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je de sleutel om je vakantieverblijf binnen te komen. Ook ontvang je een chip waarmee je de slagboom kunt openen. Voor de overdracht van sleutels, controleren we altijd even of de betaling van je verblijf bij ons op de rekening staat. Is dat niet het geval, dan kan je het bedrag ter plekke betalen. Dit kan met een bankpas, VISA, Mastercard of contant.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen, dat regelen wij. Doe voor vertrek altijd het volgende:

  • Zet de meubels terug op de oorspronkelijke plek.
  • Haal het beddengoed af, verzamel keuken- en handdoeken en leg alles in kussenslopen in de gang.
  • Ruim de vaatwasser uit en zet de inhoud schoon in de kast.
  • Leeg de prullenbakken en breng het vuilnis naar de milieustraat van het park. Er zijn aparte bakken voor papier, glas en restafval. Het restafval wordt later gescheiden.
  • Veeg de vloeren.
  • Leeg en veeg de open haard als deze aanwezig is.

Sleutel inleveren

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.30 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel kun je bij de receptie inleveren.

Terugstorten van de borg

Wij storten de borg binnen 7 dagen terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borg. Dit laten we altijd aan je weten.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.