Havenresort Terherne

Terherne, Friesland, Nederland

  • Scheepshaven
  • Watersporten
  • Nabij Heerenveen

reviews

8.9

Vakantiepark Havenresort Terherne scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 776 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 776 reviews

10
Naam: B & W Bruchmann
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Teun Segerink
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne dagen gehad. Probleem met warm water in no-time opgelost Wel zou ik graag een fatsoenlijke afwasborstel zien, de afwasborstel die er nu is is van het formaat babyborstel!!! We zijn best al vaak in een Roompot bungalow geweest en overal ligt zo’n ontzettend klein ding! Ik koop er altijd 1
9
Naam: J Kingma
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een heerlijk park lekker rustig
10
Naam: Yvonne Van Gaal
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel vriendelijk ontvangen daar kunnen een hoop vakantieparken wat van leren. En het appartement en de omgeving was heel netjes. Ik weet waar ik over praat om dat ik zelf beheerder van een vakantiepark ben geweest maar nu met pensioen. Heel eerlijk gezegd had ik hier ook wat van kunnen leren voor mijn een vette tien
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was best wel goed toeven in het park. Wij zullen er niet zo gauw naar teruggaan: een lastige trap, slaapkamers, badkamer veel te klein. Geen kast ruimte. Hoe dat met vier mensen moet, is ons een raadsel. En ja, de keuken. Geen afwasmachine en het bestek te karig. Álles voelde wat “uitgekleed” aan.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 8 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prettig verblijf
10
Naam: Jolanda Jabben
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar.
10
Naam: Gijsbert H. Landman
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een hele prettige en warm aanvoelende ervaring. Zeker na een lange periode met veel gezondheidsproblemen een goed gevoel. Perfect geregeld en vriendelijke en open medewerkers. Zeer zeker aan te bevelen.
10
Naam: Ada Haring
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn heel erg tevreden de service de ligging en de comfort We komen graag weer terug
8
Naam: Henny van den Haselkamp
Datum: 1 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Veel geluidsoverdracht van de buren, komt door de constructie en de houten vloeren en wanden.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
klein rustig park
8
Naam: A.Vetkamp Vetkamp
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Ton Krichel
Datum: 23 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi en mijn vrouw die in de rolstoel zit was het geweldig goed aangepast en alles fijn bereikbaar dus een woord geweldig De groetjes
10
Naam: Anita Vlielander
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk. Centraal gelegen. Geen groot park.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
goed aangepast huisje voor mindervaliden in een rustige omgeving
9
Naam: C.W. de Bruin
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige plek, heerlijk rustig comfortabel huisje!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Fekri El Haddad
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige omgeving
9
Naam: Astrid Correlje
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Hele leuke nette bungalows, goed gelegen aan een heel leuk dorpje.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel plezierig en ontspannen
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekje Terherne op een mooie plek.
10
Naam: Carla Klootwijk-Den Otter
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne beheerders, fijne locatie en ideale plek om te onthaasten
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was heel fijn, maar de verplichte betaling van bedlinnen en eindschoonmaak ad € 80,50 maakt de huur voor een midweek erg hoog. Ook de reserveringskosten van 32,50 vinden wij erg hoog.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastiche locatie. Mooie schone woning, vriendelijk personeel, service om iets later te mogen vertrekken.
9
Naam: Herbert ter Mors
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
comfortabel en rust
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dank voor de mooie en toffe vakantie
8
Naam: M.L. Gorgosz
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Aly Davids
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het Roompot vakantiepark in Terherne ligt op een prachtig plekje en het is een fantastische sfeer. Ook is het vakantiehuisje Marijke goed rolstoeltoegankelijk. Een super weekend gehad!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.