Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Veel privacy
  • Natuur

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1511 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1511 reviews

9
Naam: 5stijn5
Datum: 24 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk genoten. Wat zijn dit een fijne huisjes! Een aantal opmerkingen; Receptie zou wat vriendelijker kunnen en wat meer service en informatie kunnen bieden. De houder van de jacuzzideksel moet echt worden vervangen. Valt bijna van roest uit elkaar en blijft nauwelijks meer overeind staan. Badkamer, toilet beneden en boven zijn echt toe aan een goede renovatie of nieuwe betegelingen. Ontzettend genoten weer dit weekend!
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huis is comfortabel, lekkere bedden, meubilair zit prima en is schoon. Maar het huis zelf was niet echt schoon. (stoffig)
7
Naam: Erik Pince van der Aa
Datum: 22 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij waren voor de 2e keer op dit park. Dat doen we in principe nooit, maar ons eerste verblijft was zo goed bevallen, dat we nog eens wilden. Dat was in 2010, toen er nog maar een paar huisjes gebouwd waren. Nu ervoeren we dezelfde rust en ruimte. Het huisje kent veel comfort en dat is fijn. Het is wel duidelijk verouderd. Logisch natuurlijk, maar wel een aandachtspunt. Wat we als nadeel ervoeren, was de beperkte bergruimte in de keuken en de woonkamer (helemaal niets..) Een kastje voor wat spullen lijkt ons het minste wat aanwezig kan zijn. De ruimte daarvoor is volop aanwezig. Het belangrijkste punt voor verbetering is echter bereikbaarheid. We hebben 3 keer voor een dichte deur gestaan bij de receptie (terwijl die volgens de info toch geopend moest zijn) Ook telefonisch was de receptie voor ons onbereikbaar. Dit vonden we heel slecht. We hebben de sleutel in de brievenbus achtergelaten toen we een nacht eerder vertrokken, maar daar ook geen bevestiging o.i.d. van gehad. Voor ons was het leuk om weer terug te zijn en de omgeving waarbij je zo de natuur in loopt is top, maar geen 3e keer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles was prima in orde
6
Naam: Johan de Graaf
Datum: 18 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik vond het bed heel erg slecht. Het was een heel zacht matras. Erg was naar mening geen goede slaapcomfort.
Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer dat het matras niet geheel naar wens was. Het is altijd lastig om een matras te hebben wat aan ieders wens voldoet. De ene gast heeft de voorkeur voor een zacht matras en een andere gast wenst liever een harder matras. Goed om te weten is dat u zulke zaken ook kunt melden tijdens uw verblijf bij de parkreceptie. Het personeel zal uw melding dan in behandeling nemen en, afhankelijk van de voorraad, kan een matras dan nog vervangen worden. Wellicht dat een ander matras wel aan uw wensen voldoet. Wij hopen dat u desondanks een fijn verblijf heeft gehad in de provincie Drenthe. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig, schoon en heerlijke jacuzzi.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Ruben
Datum: 14 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging en accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. De nachten zijn ontzettend stil. Jammer dat we een ochtend wakker werden gemaakt door een bladblazer bij het huisje naast ons die al vroeg begon. De volgende ochtend waren er werkzaamheden aan een van de huisjes naast ons waarbij een generator van s ochtends vroeg (7:30 uur) tot s middags 14:00 uur heeft staan brommen wat door alle muren doortrilde. Huisje 4 is nog niet af en wordt dagelijks in gewerkt. Misschien handig om op de website aan te geven.
9
Naam: Marieke van Wamelen Engel
Datum: 14 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anita Horstink
Datum: 11 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig huisje van alle gemakken voorzien en mooie ligging vlakbij het bos Heerlijk rustig park
8
Naam: Rob van der lee
Datum: 10 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar!
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima accomodatie,en ligging, schoon,goede bedden en comfortabel, top afwas-wasmachine en droger, gezellig hardvuur heerlijk huis
6
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een oudere accomodatie, maar gezien de prijs was de verwachting ook niet te hoog. Was gewoon netjes maar weinig gezellige uitstraling. Er was ook geen lamp boven de eettafel. Die hebben we gemist.
Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn dat u uw ervaringen omtrent de gehuurde vakantiewoning op Buitenplaats De Marke van Ruinen met ons deelt. Uw opmerkingen over de uitstraling én het ontbreken van een lamp boven de eettafel zullen wij doorgeven aan de betreffende parkleiding, zodat hier aandacht aan besteed kan worden. Welke accessoires, kleuren en sfeer zou u graag terug willen zien in de vakantiewoning, zodat het voor u wel de gewenste gezelligheid heeft? Graag tot ziens op Buitenplaats De Marke van Ruinen of op één van onze andere Parken.
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Verblijf was goed. Openingstijden van de receptie beperkt.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
voldoet helemaal aan onze wensen; rust, ruimte, hygiene,
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi kleinschalig park met comfortabele en uiterst compleet ingerichte villas. Het park ademt rust en ligt in een mooie bosrijke omgeving met in de directe omgeving uitstekend gemarkeerde fiets, mountainbike en wandelroutes. De villas beschikken ieder over een glasvezel aansluiting voor snel (draadloos) internet een uitstekende full HD televisie ontvangst. Bij aankomst was onze villa opvallend schoon en waren de bedden al opgemaakt. Vanwege de lockdown was het nieuwe restaurant gesloten. Wel konden er via de receptie afhaalmaaltijden worden besteld. Dat hebben we uiteraard een keer uitgeprobeerd en ook hier geen teleurstellingen. Gezien de beperkende omstandigheden van dat moment kon je geen culinaire hoogstandjes verwachten maar de afhaal maaltijden waren smaakvol, gevarieerd en compleet en met 15 euro per persoon uiterst vriendelijk geprijsd. Kortom een fijn kleinschalig maar luxueus park waar natuurbeleving en rust de belangrijkste verkoop argumenten zijn. Voor ons een echte aanrader en, voor veel mensen met huisdieren niet onbelangrijk, gedurende de dagen rondom oud en nieuw volkomen vuurwerkvrij.
9
Naam: Frank van der Mark
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustige en mooie omgeving, vuurwerkarm, heel prettig voor ons en onze hond. Die reageert slecht op vuurwerk, vandaar ook deze week vakantie. Gehorig huisje (regen, wind). Prijs-kwaliteit niet in verhouding (we weten dat het hoogseizoen was maar voor zon prijs verwachten wij meer). Klein beetje vergane glorie door achterstallig onderhoud. TIPS: Gordijntje voor voordeur (geeft meer privacy als je s nachts naar de wc gaat), controleren buitenlamp (knippert na een tijdje), deurtje in douche (waterdruk is heerlijk stevig maar daardoor wordt het bij de wastafel ook nat en daar zit geen afvoerputje. Meteen dan ook opletten bij aanleg douche dat er op afschot getegeld wordt), 2 stevige matrassen en 2 zachte zodat er iets meer keus is voor slaapgemak, stofzuigermond checken (deze was erg versleten en dat is zonde van de vloer, wel erg fijn dat er een stofzuiger was!).
1
Naam: Lucia Huybrechts
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park gaf aan dat er geen vuurwerk afgestoken mocht worden. Dit gebeurde echter wel. Rust en ruimte was er niet tijdens 5 dagen rond de jaarwisseling. Voor ons een jaar lang met afbetaling naar uitgekeken en onze verwachting totaal de grond ingeboord.
Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer dat uw verblijf op Buitenplaats de Marke van Ruinen anders is verlopen dan gehoopt. U geeft aan dat u veel overlast heeft ervaren door vuurwerk. Dit vinden we spijtig. Hoewel wij begrip hebben voor uw situatie, zijn wij niet verantwoordelijk voor het gedrag van derden. Daarnaast is er in héél Nederland een vuurwerk verbod van kracht. Uiteraard proberen wij waar mogelijk zoveel mogelijk te handhaven. We willen op Buitenplaats de Marke van Ruinen tenslotte rust én natuur uitstralen! Wij vinden het dan ook spijtig dat die niet (geheel) gelukt is en zullen dit zeker meenemen naar volgend jaar. Wij hopen u desondanks nogmaals te mogen begroeten op één van onze parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een leuk kleinschalig park ruim opgezet en met comfortabele woningen.
8
Naam: Lia Putman
Datum: 3 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk plekje ook voor onze hond, rust en ruimte kortom genieten!
10
Naam: Michel Kop
Datum: 2 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer verrassend en boven verwachting, waarbij te noemen de ontvangst in de receptie, de kleinschaligheid van het park, de luxe van de accommodatie en - last but not least - de natuurrijke (wandel)omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Veel rust en ruimte. Heerlijk vertoeven vanwege het haardje.
10
Naam: Sam Wolfenden
Datum: 1 januari 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Lovely stay, very clean and well maintained park. Great accommodation. Would love to return.
6
Naam: HH Speelman
Datum: 31 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vooraf verkeerd geïnformeerd betreft openingstijden restaurant. (Di en wo gesloten) Bij aankomst veel spinnenwebben en viezigheid zitgedeelte, tafels bakten. Verwarming ging steeds terug naar 18gr. (In deze tijd van het jaar niet echt bevorderlijk). Ongelijke hoogtes matrassen ca. 10cm verschil. Koude doucheruimtes. Gasveer jacuzzi stuk, daardoor bleef de deksel niet omhoog staan, viel tot 2 x plotseling naar beneden. Ontbrak een aantal accessoires in de keuken. Positieve punten: Matrassen lagen prima Ligging/ uitstraling huisje perfect.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel geslaagd
8
Naam: Elisabeth Reep
Datum: 27 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Stilte zonder gekrijs van kinderen
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ruim maar kleinschalig opgezet park gelegen in een bosrijke omgeving met volop wandel- en fietsmogelijkheden. Comfortabel en modern ingericht 6-persoons huis voorzien van alle gemakken. De keukenuitrusting was iets te beperkt bij een volle bezetting. De 4-pits kookplaat is wat aan de iele kant. De mooi omgeving en het rustige park zijn het zeker waard om nog een keer naar terug te keren.
10
Naam: Chris Kruijs
Datum: 27 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn zeer tevreden. Verblijf was schoon. Vriendelijke mensen bij de receptie. En ook belangrijk zeer mooi park gelegen tegen bosrand.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.