Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Veel privacy
  • Natuur

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Marke van Ruinen scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1843 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1843 reviews

6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Op het vkak van schoonmaak valt nog wel wat te verbeteren. Wij verbleven in huisje 18. Daar moet nodig gespinneragd worden aan de plafonds, gestofzuigd onder de bedden en onder en achter de nachtkastjes en gordijnen. Meerdere spinnen en een tor aangetroffen, dat slaapt toch iets minder lekker. Tegels moet geschrobd in de badkamer, aanslag van hard water in voegen en tegels. Bij check keuken zou ik adviseren in de pannen te kijken. Wij vonden een vieze pan in de kast.
Hartelijk bedankt voor het invullen van onze enquête. De feedback kunnen wij goed gebruiken om onze service en gastvrijheid op het park en Roompot breed te verbeteren. We vinden het jammer om te horen dat de accommodatie bij aankomst niet helemaal schoon was. Onze excuses hiervoor! Uiteraard hoort de accommodatie in orde te zijn. We bespreken uw opmerkingen met het parkmanagement, om teleurstellingen in de toekomst te voorkomen. Als advies voor de volgende keer willen wij u graag meegeven om, mochten er klachten zijn, dit te melden bij onze collegas van de parkreceptie. Zij kijken dan graag mee om ter plaatse een passende oplossing te bieden. De parkreceptie is het vaste aanpreekpunt tijdens uw verblijf. We hopen u nogmaals te mogen ontmoeten bij één van onze Roompot parken. Er valt nog zoveel meer te ontdekken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Vica
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk huisje met geweldige spa voorziening. Dat doen we zeker weer.
10
Naam: Johannes van Aaken
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een rustig park met mooie ruime vakantiebungalows en zeer schoon bij aankomst. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het eten in de bistro is goed met een mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Ons enige punt is dat de entree vanaf de weg naar het park zeer onduidelijk is, we reden er tekens weer voorbij. Een verlicht bord buiten het park zal het voor menige bezoeker een stuk makkelijker maken!! Fam. J. van Aaken
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettige en vriendelijk sfeer. Mooi huisje! We komen zeker een keer terug!
8
Naam: Will Tolboom
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park en een oase van rust Wij hebben nu ook in Paasloo geboekt
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Altijd een paar heerlijke wellnessdagen in dit park in een comfortabele woning! Tip: maak het kabelnet toegankelijk voor diverse streamingsdiensten zodat gasten kunnen inloggen voor hun favoriete series. De tv mag wel iets groter! Verder niets dan lof voor de medewerkers en het verblijf!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Medewerkers zijn het eerste gezicht van de aankomst. Bij Roompot Buitenplaats de Marke van Ruinen. Was zeer uitmuntend.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een klok zou nog fijn zijn wanneer die in de woonkamer zou hangen. Helaas duurde het opwarmen van de sauna lang. Daarom maar 1x gebuik van gemaakt, beetje kosten besparen.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk ruim verblijf met jacuzzi, wat wil een mens nog meer.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke locatie met mooie woningen in een mooie omgeving
9
Naam: Loes Cruiming
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over het algemeen een super bungalow. Is vierde keer dat ik ben geweest. 1 belangrijke tip.... loop veel gebruikte keuken inventaris na. Sommige items zijn echt aan vervanging toe. Zoals koekenpannen, pollepel en snijplank. Die zijn echt niet ok in nr 28. Ook mist daar een soep opscheplepel.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke midweek gehad!! Fijne bejegening door personeel! Voor herhaling vatbaar! Dankjewel en vriendelijke groet, Willemijn Botman
9
Naam: J.G. Fontijn
Datum: 12 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
geweldige week gehad ,mooie villa met geweldige inrichting.mooi gelegen een pluspunt is de rust wij zullen ongetwijfeld hier nog een keer terug komen.
9
Naam: Debby Huggers
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ilonka
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Jos
Datum: 8 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn weekend gehad. De kleinkinderen zijn 8 maanden en 2 jaar en die konden we prima vermaken, maar een speeltuintje was leuk geweest. Een mooi en heerlijk rust park en ook de huisjes/inrichting/onderhoud/schoonmaak waren prima. We misten wel wat bewegwijzering op het park. Mooie jacuzzi, kleine maar fijne sauna, wel erg krap bij de entree en douche minimaal. De onderplaat van de saunakachel hing wat los, hierdoor een flinke brandblaar op de enkel. Een hele dikke pluim voor al het personeel; overal super vriendelijk en attent geholpen. Voor de huisjes met 3 toiletten vonden we 1 klein WC-rolletje wel zuinigjes en WC-papier was uitverkocht bij de receptie. Jammer dat we daar speciaal voor naar de supermarkt moesten gaan. Verder heerlijk genoten!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
mooi huis in mooie omgeving
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Danny Berkhout
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn vaker op dit park geweest, nu voor het eerst met jacuzzi buiten. Zeer geslaagd. Uitermate tevreden. Als we toch iets met kritische noot moeten benoemen zijn dat kleine mankementen zoals douchekoppen die alle kanten op spuiten, sifon wastafel die lekt in de badkamer boven. weinig waterdruk op kranen en de woning was niet echt schoon toen wij erin kwamen. maar verder uitermate tevreden.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
huisje 24 slechte waterdruk bad/douch en bad ging daardoor moeizaam vol , oven slechtwerkend wel snelle servicemonteur kon dit beetje oplossen maar niet geheel. Wel heerlijke vakantie we hadden 2 huisjes hebben genoten.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
In een woord geweldig!!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ervaring is positief, maar teleurstellend is, dat er fors voor een hond betaald moet worden, maar er geen voorzieningen zijn. Poepzakjes, prullenbak bij uitgang park en bos.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park met een geweldige ligging in de bossen
8
Naam: Herman Cremer
Datum: 5 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk huisje met fraaie kamer en veel ramen. Keuken is wat minder door indeling. Veilig krukje of trapje zou handig zijn voor toegankelijkheid hoekkastjes. Verlichting kan ook beter. Verder uitstekend verblijf.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi gelegen, rustig, kwaliteit huisje prima.
9
Naam: P. Paul Hulsegge
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Dennis Heeres
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi rustig park. Fijne huisjes en heerlijke wellness. Fijne medewerkers bij de receptie die de tijd nemen voor je.
8
Naam: Roger de Blaauw
Datum: 4 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park, mooie ligging van het huis, inrichting van huis was sober, mag gezelliger worden ingericht, zeker in vergelijking met andere identieke verblijven.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn, mooi, kleinschalig en stil park. Goed onderhouden ruime huizen, voorzien van alle gemakken. Fijn dat de opgemaakte bedden erbij inbegrepen zit. We hebben erg genoten!

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.