Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Camping Village Blu la Tortuga

Aglientu, Sardinië, Italië

  • Aan zee
  • Groot zwembad
  • Animatie in het hoogseizoen

Adres

Camping Village Blu la Tortuga

Pineta di Vignola Mare
07020 Aglientu
Sardinië
Italië
+39 0796 02 200

Reisinfo

Naar Sardinië

Kom je met de auto? Dan reis je het laatste stuk met de veerboot, bijvoorbeeld vanuit Genua of Livorno. Je kunt Sardinië ook met het vliegtuig bereiken. Er zijn 3 vliegvelden op het eiland. Vanaf het vliegveld in Olbia rijd je in ongeveer 1 uur met de auto naar het vakantiepark.

Siësta

Tussen 13.00 en 15.00 uur is het siësta en word je verzocht geen harde geluiden te produceren. Dit geldt ook voor de nachtrustperiode tussen 23.00 en 7.00 uur.

Zwembad

Als gast van het vakantiepark heb je gratis toegang tot het waterpark met zwembaden en spraypark. Het waterpark is geopend van half mei tot half september. Door weersomstandigheden kunnen openingstijden afwijken. In het waterpark is het dragen van een badmuts verplicht. 

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Op de dag van aankomst kan je inchecken tussen 16.00 uur en 23.00 uur. Verwacht je later aan te komen? Neem dan contact op met de receptie via telefoonnummer +39 079 602 200​​​. Arriveer je voor 16.00 uur? Je kunt alvast gebruik maken van de faciliteiten op het park.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je informatie over je vakantieverblijf. Ook ontvang je hier de sleutel.  

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten.

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter.

Sleutel inleveren

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 09.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel kun je bij de receptie inleveren. 

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.