Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Roompot Beach Resort Agde

Agde, Occitanie, Frankrijk

  • Strand op 1500 meter
  • Vlak bij Béziers
  • Veel natuur en bezienswaardigheden

Adres

Roompot Beach Resort Agde

Route du Grau 6
34300 Agde
Occitanie
Frankrijk

Reisinfo

Auto en parkeren

Roompot Beach Resort Agde is autovrij. Bij aankomst en vertrek kun je laden en lossen in de buurt van je vakantieverblijf. Langs de rand van het park zijn parkeerplaatsen aanwezig. De mindervalidenwoningen beschikken over een eigen parkeerplaats.

Huisdieren

In een deel van de vakantieverblijven zijn huisdieren toegestaan. Je mag in dat geval maximaal 2 huisdieren meenemen. Per huisdier geldt een toeslag per nacht. Geef je huisdier altijd op bij het maken van een boeking. Bovendien moeten honden ten alle tijden aangelijnd zijn.

In Frankrijk gelden regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. Honden van categorie 1 en 2 zijn niet welkom op het park. Welke honden dat zijn, lees je op de website van de Franse ambassade. Bij aankomst wordt dit gecheckt, dus neem het vaccinatieboekje mee bij het inchecken.

Met het vliegtuig

In de regio vind je 2 vliegvelden: Aéroport Béziers Cap d'Agde en Aéroport Montpellier Méditerranée. Vanuit Montpellier rijd je in ongeveer 1 uur naar het vakantiepark. Vanaf de luchthaven van Béziers ben je in ongeveer een half uur op je bestemming. 

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Vanaf 16.00 uur kun je het vakantieverblijf in.

Toegang tot je vakantieverblijf

Met de keycard open je het vakantieverblijf. Je bent direct ingecheckt. Heb je geen keycard ontvangen? Dan kun je je melden bij het Service point. 

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen. Wel vragen we je om het volgende te doen:

  • Zet de meubels terug op de oorspronkelijke plek.
  • Ruim de vaatwasser uit en zet de inhoud schoon in de kast.
  • Leeg de prullenbakken en breng het vuilnis naar de milieustraat van het park.
  • Stofzuig de vloeren.

Vertrek

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 10.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De keycard hoef je niet in te leveren.

Terugstorten van de borg

Wij storten de borg binnen 7 dagen terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borg. Dit laten we altijd aan je weten. 

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.