Côte de Nacre

Saint-Aubin-Sur-Mer, Normandië, Frankrijk

  • Zee en strand
  • Zwemparadijs
  • Beauty & Wellness

reviews

7.7

Vakantiepark Côte de Nacre scoort gemiddeld een 7,7

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 132 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Bekijk 132 reviews

7
Naam: Lieselot Verbeeke
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Wij zijn naar dit park gekomen omdat de ligging van het park ideaal is. Je kan vanuit het park veel bezoeken in Normandië. Het huisje dat wij gehuurd hadden leek op de foto helaas wel veel groter als in werkelijkheid. In werkelijkheid is het huisje veel kleiner. We hadden zelf geen televisie... Wij zaten met 2 personen in een 6 persoonhuisje maar ik kan me niet voorstellen dat je er met 6 zou in moeten verblijven.. Alles is zo klein en alles staat letterlijk op mekaar. Ik heb geen claustrofobie maar ik kreeg claustrofobie in die slaapkamer... s avonds werd het al wat frisser en hadden wij graag de verwarming aangestoken, dit lukte helaas niet. Wij vinden het niet kunnen dat je s avonds de verwarming niet kan aansteken, het was soms al echt koud s avonds... Wat met gezinnen met kinderen?? Moeten die in de koude slapen??? Het zwembad bij het park is wel een meerwaarde. Mooi en proper zwembad, het personeel doorheen het hele park is ook heel vriendelijk. Je auto kan je bij je huisje parkeren, wat ook wel ideaal is. Wij hadden een aangenaam verblijf, mede door de locatie maar het is nu niet direct een park maar we nog eens naartoe zouden komen... Wij hebben al veel roompot parken gedaan maar dit park vind ik absoluut niet roompot waardig...
9
Naam: Erik Methorst
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
wij zijn al op verschillende locatie geweest van Roompot. Of het nu in Arcen zeeland of nu in Frankrijk mijn vrouw en ik gingen altijd met een tevreden gevoel weer naar huis. het is ook zeker de bedoeling om vaker in de toekomst gebruik te maken van jullie facilititeiten. Dus ga zo door en jullie zien ons vast weer terug
7
Naam: Jw willem Verhagen
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prima park
7
Naam: Anita Palings
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het huisje was niet echt schoon. Veel spinnenwebben, servies dat vuil in de kast stond. Het servies was ook minimaal aanwezig . Er was een vaatwasser aanwezig en die moest eigenlijk na iedere maaltijd aan wat natuurlijk niet echt duurzaam is. Er waren bijv maar drie mokken voor koffie of thee, 3 theelepels, 2 wijnglazen, 4 messen….. We hebben vaak met de hand afgewassen maar moesten eerst theedoeken aanschaffen want ook die waren niet bij het linnenpakket inbegrepen. Het warme water werd niet echt lekker warm en het koffiezetapparaat werkte niet. Uiteindelijk gekozen voor oploskoffie. De ligbedden buiten waren erg verweerd en de keukenlades waren erg gammel. Evenals het slot van de deur, wat regelmatig haperde. De inrichting was niet echt gezellig, erg fel licht ook. Kortom: de accomodatie was niet “Roompot-waardige”
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
De bedden waren slecht en de stacaravan was op sommige punten niet helemaal goed onderhouden en slecht geisoleerd, maar wel schoon. De speeltuin beviel heel erg goed, het restaurant heeft vriendelijk personeel maar het eten is niet al te best. De ligging van de camping was erg goed.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Tussen 06.00 uur en 09.00 uur was er niemand te bereiken voor het melden van een storing. Wij hadden een stroom storing op 15 september, later bleek dit heel de dag 4x per uur. Op de dag van ons vertrek 16 september was er ook geen stroom.
8
Naam: Eric Petiet
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging bij het dorp en strand en een heerlijk overdekt terras bij de stacaravan Alleen de 2 persoons bed erg laag, en kuilen in matras, het is een 6 persoons huisje van 4/5 sterren camping maar er staat een opklapbed in die erg kraakt, en matrassen zijn niet best Tip, misschien ophanghaakjes in de keuken en haken in de slaapkamers voor de kleding op te hangen, en dekbed zou fijn zijn ipv dekens
9
Naam: Cyrene Feitsma
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Knus, gezellig en mooi locatie.
5
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Wij hebben met z’n vieren een 6p huis geboekt zodat we 2 aparte kamers voor de kinderen hebben. Dit was maar goed ook want zelfs de 6p cottage is te klein voor 4p, en dan zijn wij nog met 2 kleine kinderen. Laat staan als je met 4 volwassene bent. Daarnaast kon de cottage niet goed dicht door een defecte deur, matrassen volledig versleten veren komen er doorheen, dunne dekens voor een koude periode, gasflessen bij de cottage dus ook een periode geen warm water omdat die vervangen moesten worden (op eigen aangeven). Verder is het park ook gedateerd, voor kinderen niet veel te doen en de animatie op t programma werd niet uitgevoerd omdat volgens het park hier geen behoefte voor was vanuit de gasten.
1
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
De accommodatie is zeer klein. Je kon er je kont niet keren en er was geen mogelijkheid voor onze baby om te kruipen. De keuken was oud en viel bijna uit elkaar. Er hing een muffe geur en het was er niet fris. We zijn na 2 nachten weggegaan. Helaas hebben we op het park geen feedback kunnen geven, omdat de receptie pas om 9.00 open ging. Daarnaast hebben jullie vanuit Roompot ons niet eerder bericht en gevraagd naar waarom wij eerder zijn vertrokken. Wij snappen niet waarom jullie deze locatie aanbieden. Het doet jullie naam niet goed.
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Chalet was heel klein. Winkeltje bijna niks te verkrijgen en heel duur. De camping was ook niet al te proper.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het park is mooi en verzorgd. Alle faciliteiten waren er aanwezig. Ook de service was er uitstekend! Enkel jammer van de muffe geur die in de cottage hong en die zelfs na grondige verluchting niet verdween. De geur kwam vooral uit de douchecabine en de wastafel. Tevens was het jammer dat net wij een cottage hadden waar geen wagen naast paste zoals bij de andere buren en misschien is dit formaat stacaravan niet echt geschikt voor 6 personen maar eerder voor 4 personen. Maar al bij al hebben we een prima vakantie gehad in het mooie Normandië. Hierbij wil ik ook jullie klantenservice toch nog even aanhalen. Ik heb steeds snel een antwoord bekomen op mijn vragen van jullie klantenservice via Whatsapp waarvoor mijn oprechte dank! Goeie service!
8
Naam: Kevin Sevenhoven
Datum: 11 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooi park met alles wat je nodig hebt op een locatie goed gelegen voor alle D-Day bezienswaardigheden. De chalet was niet heel groot maar wel alles wat je nodig hebt.
8
Naam: H Bulters
Datum: 11 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
We hebben het verblijf ervaren als prettig. Het chalet had 3 slaapkamers en dat is best comfortabel. Het licht centraal, ook aan de zee. Hier beleef je het begin van de bevrijding in Normandië van dichtbij mee. Ook tal van andere mooie plaatsen in de buurt. Zelfs de grote supermarkten zijn niet ver weg, ook de Lidl.
8
Naam: Daniek
Datum: 10 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Fijn park!!
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Foto website roompot was anders dan in het echt. Chalet stonk muf. Wel schoon. Ik dacht dat dit een park was van roompot.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Fijne vakantie gehad op een mooi en zeer goed verzorgt vakantiepark
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Huisje was niet echt schoon, vooral onder de bedden was t smerig. Nespresso apparaat bleek een filterkoffiezet apparaat te zijn. Douchekop was verkalkt waardoor er geen goede straal was.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Beoordeling is gericht op de premium cottages. Erg fijne cottage met moderne inrichting, veel ruimte, mooie ligging.
2
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
We hadden zeer slechte bedden. Gedateerde caravan, slechte bank en stoelen en picknicktafel op het terras stond op instorten
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een super vakantie gehad en zullen zeker terug komen. Nog enkele verbeterpuntjes: er was op tv geen enkele zender beschikbaar in het Nederlands, hoewel er erg veel Nederlanders en toch ook wel enkele Belgen in het park waren. Ook de poolbar was geen enkele dag open, hoewel er stond elke dag open in juli en augustus. Het zou leuk geweest zijn om een ijsje of cocktail te nuttigen aan het zwembad.
8
Naam: Willemse
Datum: 22 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Dit verblijf hoef je niet via Roompot te boeken. Er is geen ontvangst vanuit Roompot en er ligt geen info voor je klaar vanuit Roompot. Roompot verhuurt en dat is het dan ook. Bieden verder geen enkele service. Gewoon rechtstreeks boeken bij Sandaya.
9
Naam: Marjolein
Datum: 21 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Schoon en modern vakantieverblijf Vriendelijk personeel Fijne locatie, op loopafstand van zee Fijn zwembad met genoeg vermaak Leuke activiteiten, zoals klimwand en klimmen in de bomen De kids club wilden onze kinderen niet naartoe ivm taalbarriere
9
Naam: Angelique Salakory
Datum: 20 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Mooie locatie, als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van D-day. Accommodatie was ook prima, schoon en netjes en een eigen bbq bij het huisje. Goede bedden en een prima badkamer. Alleen jammer dat er buiten voor de picknicktafel geen kussens waren. Op een gegeven moment krijg je wel een houten kont. Al met al wij hebben een top vakantie gehad.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
We hebben een prettige vakantie gehad. Mooie caravan, fijn zwembad en een mooie omgeving
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Sfeervolle camping met voldoende privacy tussen de mobile homes. Prima zwembad en vriendelijk personeel.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Veel te beleven. Veel bomen op het park. Ideaal voor kinderen. Bedden niet fijn: je ligt direct op de springveren. Ook geen dekbedden, maar ouderwetse dekens. De wachtrijen om ‘s morgens broodjes te halen waren enorm. Bediening in horeca verliep niet zo goed. Genoeg te beleven in de omgeving. Fijn zwembad. We hebben erg genoten, maar achteraf was 1300 euro voor een week in deze stacaravan niet helemaal in verhouding qua prijs/kwaliteit.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prachtig gelegen camping, op loopafstand van de zee. Fijn zwembad.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Hele mooie, groene en knusse camping/park. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Leuk zwembad en speeltuin voor de kinderen. Het was goed schoongemaakt. Een puntje is de picknicktafel. Het staat heel gezellig maar zit echt niet fijn. Er was geen zitmogelijkheid om echt even lekker te zitten. De inventaris was karig, vooral het bestek. Het kussen bij de bedden is matig, de matrassen goed. Het park ligt dichtbij het strand en het is een heel leuk dorpje. Het personeel is overal heel vriendelijk en behulpzaam en de animatie erg leuk.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.