Eifelpark Kronenburger See

Dahlem/Kronenburg, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland

  • Nationaal park
  • Stuwmeer
  • Wandelen en fietsen

reviews

8.4

Vakantiepark Eifelpark Kronenburger See scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3809 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 3809 reviews

8
Naam: Marloes Berends
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het prima naar ons zin gehad. Het enige grote nadeel was dat we eerst konden beginnen met schoonmaken waardoor we dus de hele periode op beperkt bestek en servies leefde.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij aankomst werd ons verteld dat de whirlpool in het huisje het niet meer deed. Dat is jammer maar er werd een leuk en lekker alternatief geboden. Goed en fijn meegedacht!
8
Naam: Ria Schouten
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie gehad
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park. Schoonmaak huisje laat te wensen over. Vuile ramen en muren en heel veel vliegen. Weg bij huisje slecht met kuilen. Restaurant matig qua eten en bediening langzaam.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park op het moment dat wij er waren. Mooie omgeving. Goede bedden. Voldoende ruimte in en om het huis. Voor ouderen zou een zitje of een voetsteun in de douche i.v.m. afdrogen welkom zijn.
8
Naam: Harrie de Vries
Datum: 4 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn en natuurlijk park met mooie vergezichten.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nog lekker rustig deze week. Voor de 4e keer geweest en dus het park bevalt prima.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park. Voor mensen op leeftijd (ik ben 81) en van ongewone lengte (ik ben bijna 2 meter) is het lastig om trap af en trap op te moeten. (Hadden we natuurlijk vantevoren wel ingeschat, maar het risico toch genomen). Meubilair in huisje te laag voor mensen zoals ik. Daarbij zijn ruimtes(badkamer, slaapkamer) te klein(nauw). Maar goed, die ervaringen en hebben we ook al van andere (Roompot- en Landalparken . Verder hebben we ons in dit gedeelte van de Eiffel prima vermaakt.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje in een prachtige stille omgeving waar je de vogeltjes hoort fluiten!
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Han Tabor
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi gelegen park, ligging huisjes ook heel erg mooi, met veel privacy
9
Naam: Madelon
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed onderhouden park, mooie ligging en een goede uitvalsbasis voor mooie wandelingen en uitstapjes, wij hebben echt genoten. Na een dag wandelen was het heerlijk thuiskomen in het comfortabele huisje dat van alle gemakken is voorzien!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Wilma van de Wiel-De Ruiter
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn groen park, aan de rand van bos en wandelwegen.
10
Naam: Johan Vis
Datum: 1 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: A. Zandvliet
Datum: 30 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van onze bungalow was geweldig met uitzicht op de bergen. Ook de uitstraling van het restaurant en vooral het terras vinden wij erg prettig. Geen massaal gebeuren en vriendelijk personeel. Bovendien lekker eten met een leuk uitzicht.
6
Naam: Frerichs
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging huisje prima, binnen was het smoezelig . Spinnenwebben op slaapkamer en veel dode vliegen. auto kun je niet Goed kwijt (eigen plek met huisnummer nummer was makkelijker) Tevens de broodjes bestelling ging een paar keer mis. Kreeg niet wat we besteld hadden. Verder heeft het park wel een mooie ligging, met wat meer aandacht voor de schoonmaak, en een bakker die je geeft wat je besteld. Komen we graag terug. Maar dan met de motor , tip ( overdekte motor plek) Groetjes werner
Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Goed om te lezen dat de ligging van de gehuurde vakantiewoning op Eifelpark Kronenburger See u goed bevallen is. Natuurlijk dient iedere vakantiewoning bij aankomst schoon te zijn. Wat jammer dat dit bij u niet het geval was. Heeft u dit ook ter plaatse bij de parkreceptie of via het servicecenter gemeld, zodat een passende oplossing aangeboden kon worden? Wat vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan met de bestelling van uw broodjes. Hopelijk heeft hetgeen u wel ontvangen heeft, u gesmaakt. Natuurlijk zullen wij uw opmerkingen over de schoonmaak én over de broodjes doorgeven aan de betreffende parkleiding, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en onaangename situaties voorkomen kunnen worden. Goed om te lezen dat u graag nog een keer wilt terugkomen naar dit park. U bent uiteraard van harte welkom. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Petra
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer tevreden! Goed bereikbare woning met parkeerplaats naast de woning. Prachtige ligging en goed verzorgd.
10
Naam: Miranda
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en mooi aangelegd park, uitzicht vanuit bungalow 91 zeer mooi en ook de ruimte eromheen. Voor de hond en baasjes zeer veel wandelmogelijkheden wat goed aangegeven is. Kortom kom je voor rust en ruimte dan zit je bij Kronenburger See van Roompot aan het goede adres.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Henk Marinussen
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een rustig vakantie park waar je fijne wandelingen kunt maken en prima restaurant waar voor een leuke prijs heerlijk kunt eten
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een superleuke vakantie gehad op het park. Alleen was de vloer wel echt vies (heelveel hondenharen). Met een kruipende baby is dit niet prettig. Tevens was de stofzuiger kapot (klep voor stofzuigerzak sloot niet). Verder was alles uitstekend!
9
Naam: Janneke Arends
Datum: 27 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zoals wij het hadden verwacht: het huis en de omgeving was zoals het stond aangeven bij de site. Keurig netjes,schoon zoals wij ook verwachten van Roompot. Wij boeken meestal met Roompot omdat je bijna nooit teleurgesteld wordt. Met vriendelijke groet, Janneke
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park met veel groen en privecy Graag de afzuigkap schoonmaken want het vet liep eruit. Locatie No 35
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving,goed onderhouden huisjes ,net park

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.