Roompot Park Eksel

Hechtel-Eksel, Limburg (B), België

  • Bosrijke omgeving
  • In Limburgse Kempen
  • Avonturenbos

reviews

8.3

Vakantiepark Roompot Park Eksel scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1100 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1100 reviews

8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is mooi gelegen. Omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen. Accomdaties zijn mooi. De woonkamer bij een Bungalow 4 pers is echter heel klein als je daar verblijft met 4 volwassenen . Het is wel een nadeel dat je niet voor je accomodatie je auto kan uitladen Bij een verblijf op een vakantiepark hebben de meeste huurders eten,drinken en andere benodigdheden bij. Heb er geen probleem mee dat je daarna op een parking moet gaan staan. Eventueel een bolderkar ter beschikking stellen ?
8
Naam: Joop - Monique Schulten (72 jaar)
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
1. Wellicht in de informatie over het park ook vermelden dat de stopcontacten zijn uitgevoerd met PENAARDE. 2. Vermelden in de informatie dat er een INDUCTIE kookplaat aanwezig is. 3. Een BESCHERMING (tegen krassen ed.) voor op de INDUCTIE kookplaat. (misschien met een logo van Roompot) 4. Misschien een klein terrasje achterkant slaapkamer (er is al een deur aanwezig in de slaapkamer)
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prettig, aangenaam verblijf. Vriendelijk personeel, behulpzaam met informatie . Een nadeel, de appartementen zijn gehorig.
10
Naam: Ine
Datum: 4 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
heel behulpzaam personeel aan de balie, vb gourmet werd tijdens onze afwezigheid geleverd en werd netjes in onze koelkast geplaatst. Mooi park, huisjes compact maar heel leuk ingericht. We hadden het geluk om op de rand van het park te zitten en toch niet iets meer privacy te hebben
10
Naam: Andre Nijhuis
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi nieuw park
9
Naam: W.A. Haas
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Niemand aanwezig
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisjes zijn erg gehorig, je hoort de buren gewoon praten en telkens verschuiven van eetkamer stoelen hoor je ook steeds. Buiten op terras totaal geen privacy, eventueel d.m.v. een scherm of wand voor wat privacy zorgen zou fijn zijn.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Keuken en kamer was niet schoon.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hadden een extra hond meegenomen en gaven dat eerlijk aan bij het uitchecken. We zouden terugkomen om te betalen voor de extra hond en een van de medewerkers kwam snel uitrennen om te zeggen dat we nog moesten betalen, omdat ze dacht dat we wilden wegrijden. Als we niet wilden betalen, hadden we het ook niet eerlijk aangegeven. Dus dat vonden we vervelend.
9
Naam: Femke Dagan
Datum: 2 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Roompot park Hechtel Eksel is ons prima bevallen, alleen de inchecktijd zou een uur eerder kunnen plaats vinden. 16.00 uur is erg laat.
9
Naam: Jan Ploeg
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een prettige Midweek gehad, met een goed en ruim huisje die was aangepast voor minder validen ,. Hiervoor was er ook een parkeerplaats voor het huisje.(Top) Wat ik minder vond in het huisje was de steile trap die voor ouderen best wel eens voor een probleem kan zorgen.( als er meer dan 2 ouderen in de groep zijn) anders kan men ode slaapkamer op de begane grond gebruiken. Personeel was erg behulpzaam.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een tip :karretjes om je bagage te vervoeren naar je auto.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie en mooie fietstochten gemaakt
2
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Weinig privacy. Terras aan kant van de weg. Bij sommige huisjes zit je met de buren op 1 terras. Gordijnen in woonkamer is meer vitrage. Van binnen kijk je naar buiten en van buiten kijk je naar binnen. Geen deur naar eerste slaapkamer vanuit de woonkamer Geluidshinder. Ook moet je door de eerste slaapkamer om de tweede te bereiken. Trap erg smal Geen mogelijkheid om je auto uit en te laden bij het huisje. Je moet bij sommige huisjes erg ver gaan met je bagage. Geen uitleg in huisje over werking verwarming of kookplaat. Wij hadden niet begrepen dat de airco ook de verwarming was. Hebben de eerste avond onder een dekbed in de zetel doorgebracht. Van het servicepunt hoorde ik dat het de bedoeling is dat je bij aankomst eerst bij hun langs komt. Staat nergens en je boekt ook niet voor niets een contactloos huisje. Vloer is vast duurzaam maar absorbeert alle vocht. Gevolg erg veel vlekken op de vloer.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi vakantiepark mooie accommodatie Rustig gelegen
7
Naam: Peter Koopmans
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk kleinschalig park ,huisje voor 4 personen erg klein. Verders prima.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, duidelijk nog in ontwikkeling maar ondanks dat toch veel zorg en aandacht voor gastvrijheid.
8
Naam: J. Brouwer
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een mooi huisje, vriendelijke medewerkers en staat in een hele mooie regio om te fietsen. Dat hebben we dan ook veel gedaan! Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Ook fijn dat het zo kleinschalig is. Als het park af is zal het helemaal genieten zijn.
8
Naam: Verhoef
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf
10
Naam: T Rieff Van Berkel
Datum: 30 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Jan Martens
Datum: 29 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een prachtig, proper, vriendelijk, rustgevend park. We komen zeker terug🤗
9
Naam: Fred Wassink
Datum: 28 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen vast nog een keer terug!!!
8
Naam: Paul Roy De Roy
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
enkele details ivm huisje : in douchecabine zou zeephoudertje moeten voorzien worden keukenuitrusting : 6 gewone messen is weinig alsook de 6 kleine bordjes gewone koffiezetmachine zou standaard moeten zijn : nu verkregen op vraag aan t vriendelijk onthaal
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park zag er verzorgd uit en de locatie was top!
9
Naam: Erik Vangoetsenhoven
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Theresia Blaauw
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was prima lekker rustig en een mooi huisje. Wat we misten was een krukje om op te staan, aangezien wij niet zo groot zijn konden we net aan bij de borden en de kopjes. Een plank hoger moesten we op een stoel klimmen. Verder was de vloer erg koud. En met de airco verwarmen kreeg is ik het enigszins benauwd van.
8
Naam: Henk Lomme
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een leuk park, helaas zijn de voorzieningen nog niet klaar maar dat was bekend. Belangrijk punt van kritiek is het feit dat je, zeker bij de bungalows aan de buitenring, niet met je auto bij de woning kan komen voor het in en uitladen van de spullen. Je moet best een stuk lopen. Begrijp dat een park zoveel als mogelijk autoluw moet zijn, maar op de dag van aankomst en vertrek zou het zeer handig als je met de auto bij de woning kon komen
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoon modern goed onderhouden

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.