Reviews

8.4

Vakantiepark Roompot Park Eksel scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig verwerkt en voorzien van een reactie. Zo blijven we onze diensten verbeteren. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1053 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.8
  • Kindvriendelijkheid
    7.9
  • Onderhoud
    8.4
  • Schoonmaak
    8.2
  • Service point
    8.8
  • Vakantieverblijf
    8.2

Bekijk 1053 reviews

Filter de reviews
Naam: Amber Veninga
Datum: 2 maart 2024
Heel fijn verblijf gehad in ons huisje samen met onze hond. Het feit dat onze hond de deur van het huisje zelf zou kunnen openen is opgelost met een extra sleutel zodat we van buitenaf de deur op slot konden doen. Enigste puntje wat ik zou kunnen bedenken is dat ik met de stofzuiger die in het huisje aanwezig is het matje bij de deur niet goed schoon kreeg van hondenharen. Misschien hier een ander opzet stuk bij leveren?
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
Wat een mooi park. Je ziet aan alles dat het een nieuw park is. Prachtige accomodatie, minpuntje is wel dat de betonnen vloer best koud is. Maar voor ons met onze hond was het verder een prima verblijf. Het restaurant is een echte aanrader, vriendelijk personeel en een uitgebreide menukaart met eten van goede kwaliteit
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 1 maart 2024
Wij hebben ons prima vermaakt in het passende onderkomen. Jammer is wel het meer dan storende geluid van de snelweg. Wij hebben dit niet van te voren geweten. Dit lijkt mij vooral s zomers meer dan storend wanneer je buiten leeft.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    7.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 februari 2024
Fijn kleinschalig park. Mooie en praktische indeling. Modern en voorzien van alle benodigdheden. Geen gebruik gemaakt van de faciliteiten bij ons eerste verblijf, maar al een tweede geboekt in April. Tips: verlichting terras aan behoefte van de bewoners overlaten ipv automatisch. Of overgordijnen voorzien in leefruimte zodat ze s avonds/s nachts niet hinderlijk is. Bij gebruiksaanwijzing airco/verwarming duidelijk vermelden dat beide units op dezelfde instelling moeten staan om te werken ( beiden cool of beiden heat).
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 februari 2024
Prima verblijf, leuke inrichting vd accomodatie. Verder niet veel voorzieningen
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    7.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
Verkeershinder en kaal rondom de huisjes. Winkel personeel en restaurant zijn okee
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024
Wij verbleven hier omdat ons huis nog niet af was en we hebben ervan genoten.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Piotr Kwiecień
Datum: 24 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Roompot park Eksel is een mooi kleinschalig nieuw park. Mooie huisjes en vriendelijk personeel. Veel verschillende wandelingen te doen in de buurt.
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Klein rustig park
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
We hebben een hele fijne midweek gehad in jullie mooie kleinschalig park.👍👍
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 februari 2024
Modern park in prachtige omgeving
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    6.0
  • Vakantieverblijf
    6.0
  • Gastvrijheid
    9.0
7
Naam: A van Duijvenbode
Datum: 23 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    7.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Nicky
Datum: 23 februari 2024
We hebben een toffe vakantie gehad op Roompot Eksel, alweer de 16e keer op 1 van jullie parken geloof ik. Bij aankomst hoefde ik niet langs de receptie omdat we al een code hadden, ideaal! Het huisje was sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. In het huisje hangen 2 airco’s welke ook verwarmen. Omdat het huisje voorzien is van een vide, en warmte opstijgt, wordt het op de vide wel warm. Raam open voor het slapen gaan en opgelost. Op het park zelf is geen animatie maar dat mag de pret niet drukken, genoeg te doen in de omgeving. Voor het zwemmen zijn we naar 1 van de andere Roompot-parken in de buurt geweest. Bij de receptie kon je terecht met al je vragen en voor info over wat er zoal te doen is in de omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar dus.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Henk De Wit
Datum: 23 februari 2024
We hebben genoten deze dagen en wat een fijn personeel werk hier. We komen zeker terug .
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: R.E Meijer
Datum: 20 februari 2024
Het was een ontzettend fijn en leuk verblijf in een mooi huisje. De locatie was super en vanuit daar konden we heel makkelijk naar Maastricht, Eindhoven, Luik en Antwerpen. De faciliteiten in het huisje waren heel fijn en we hadden eigenlijk alles wat we nodig hadden. Mochten we dan een minpunt geven dan was de wastafel in de badkamer wat onhandig en smal. Al met al een top verblijf en we willen in de toekomst wellicht nog eens terugkomen.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    7.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Natasja G.
Datum: 19 februari 2024
We kwamen voor de tweede keer, omdat we houden van de ligging, maar ook het aangename, recente park- rustige look en ligging - makkelijk doordat je niet eerst moet inchecken, maar meteen zelf het huisje in kan met de code - handig met de lectuur over to dos in de omgeving - ...
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    7.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Linda Poppe
Datum: 18 februari 2024
Mooi onderhouden park zeer rustig en mooie accomedaties
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Kindvriendelijkheid
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    7.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 februari 2024
De rustige omgeving!! Proper huisje. Goede bedden, goede matrassen!!! Verwarming is goed, WiFi goed. Super! Voldoende plaats voor auto.
  • Algehele verblijf
    9.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    9.0
9
Naam: Karlien Wagelmans
Datum: 17 februari 2024
Een heel fijne ervaring. Het is weliswaar een klein park, maar heel gezellig. Ene absolute voltreffer is het restaurant. De steak op lavasteen gebakken is een ware beleving. Subliem lekker. De pizzas zijn ook de moeite waard. De huisjes zijn gezellig ingericht en heel proper. Er is genoeg privacy. Wij komen zeker nog eens terug. Als dit het nieuwe niveau van Roompot is gaan we nog dikwijls terugkeren.
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    10.0
  • Onderhoud
    10.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    10.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10
Naam: Tommy De Schrijver
Datum: 17 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    8.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 februari 2024
centrale ligging(vlak tegen restaurant/dienstencentrum)
  • Algehele verblijf
    8.0
  • Kindvriendelijkheid
    5.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    9.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    10.0
  • Gastvrijheid
    9.0
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 februari 2024
Het was een fijn park. Jammer dat de snelweg naast het park ligt, want als het vliegveld stil is, hoor je deze nog steeds. Ik zou hier niet snel in de zomer voor mijn rust komen. Bovendien wordt er nadruk gelegd op het avonturenbos, maar daar moet je toch nog even voor in de auto of op de fiets. Een ander dingetje is nog de buitenverlichting: deze is zeer fel en schijnt door het hele huisje de gehele nacht. Verduisteringsgordijnen aan de voorkant zouden geen overbodige luxe zijn of straatlantaarns, zodat dat buitenlicht niet aan hoeft
  • Algehele verblijf
    7.0
  • Onderhoud
    8.0
  • Service point
    8.0
  • Schoonmaak
    8.0
  • Vakantieverblijf
    8.0
  • Gastvrijheid
    8.0
7
Naam: Justyna
Datum: 17 februari 2024
Heerlijk eten in het restaurant, hele vriendelijke medewerkers, leuk speelgedeelte voor de kindjes, proper park in een oase van rust. Fietsverhuur was eveneens top! We komen zeker een derde keer terug :-)
  • Algehele verblijf
    10.0
  • Kindvriendelijkheid
    9.0
  • Onderhoud
    9.0
  • Service point
    10.0
  • Schoonmaak
    9.0
  • Vakantieverblijf
    9.0
  • Gastvrijheid
    10.0
10

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.