Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

Vakantieparken in omgeving Nieuwvliet-Bad

3 Parken 10 Verblijven

Verfijn uw zoekopdracht

Verfijn uw zoekopdracht en vind uw ideale vakantie die aansluit op al uw wensen.

Filters

Prijs
Aantal slaapkamers
Populaire filters
Faciliteiten
Parkfaciliteiten

Vakantieparken in Nieuwvliet-Bad

Vakantieparken in omgeving Nieuwvliet-Bad

3 Parken 10 Verblijven

St. Pierre

Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland
v.a.
  • Ruim opgezet
  • Bij duingebied
  • Zee en strand
191,- prijs uitleg

Zomerdorp Het Zwin

Cadzand-Bad, Zeeland, Nederland
v.a.
  • Rustig en ruim
  • Zee en strand
  • Natuur
232,- prijs uitleg

Pannenschuur

Nieuwvliet-Bad, Zeeland, Nederland
v.a.
  • Overdekt zwembad
  • Bij duingebied
  • Zee en strand
240,- prijs uitleg

Samen genieten in natuurrijk Nieuwvliet-Bad - Bekijk onze vakantieparken in Nieuwvliet-Bad!

Een echte familievakantie beleeft u in Nieuwvliet-Bad. De kindvriendelijke badplaats in Zeeuws-Vlaanderen biedt met een breed zandstrand de perfecte gelegenheid om lekker te zonnen of door de duinen te struinen. Roompot heeft in en rond Nieuwvliet-Bad enkele fraaie vakantieparken in Zeeland die een ideale bestemming vormen voor een ontspannend weekje weg met het hele gezin. Wie even afstand wil nemen van de zee, kan mooie fiets- of wandeltochten maken door de aangrenzende natuurgebieden.

St. Pierre
Ten noorden van Nieuwvliet-Bad ligt vakantiepark St. Pierre. De bungalows en appartementen bieden ruimte aan 4 tot 14 personen. Het park biedt zelf geen faciliteiten, maar als parkgast mag u gebruik maken van de faciliteiten en activiteiten op park Zeebad. Daarnaast heeft u toegang tot zwembad Scheldeveste en bent u in no-time op het strand of in de fraaie omliggende natuurgebieden.

Zomerdorp het Zwin
Aan het schoonste Noordzeestrand van Nederland ligt Zomerdorp het Zwin. De geschakelde bungalows met tuin zijn geschikt voor 4 personen. Op het park zijn geen faciliteiten en activiteiten te vinden, hiervoor kunt u uitwijken naar het nabijgelegen Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Daarnaast bevindt u zich op korte afstand van het strand en te midden van prachtige natuur.

Pannenschuur
Net onder natuurgebied de Verdronken Zwarte Polder ligt vakantiepark Pannenschuur. De bungalows op het park bieden ruimte aan 6 tot 8 personen. Op de Pannenschuur zijn geen faciliteiten beschikbaar, maar als parkgast kunt u gebruik maken van de sport-, speel- en animatieactiviteiten op park Zeebad. Bovendien biedt de fraaie omgeving aan zee veel ruimte voor ontspanning en vermaak.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.