Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vergelijk vakantieverblijven

Vakantieparken in omgeving Julianadorp aan Zee

4 parken 13 Verblijven

Prijs
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Speciale wensen
Meer
Vakantieverblijf
Kenmerken
Parkfaciliteiten

Vakantieparken in Julianadorp aan Zee

Vakantieparken in omgeving Julianadorp aan Zee

4 parken 13 Verblijven

Samen genieten in jofel Julianadorp aan Zee - Bekijk onze vakantieparken in Julianadorp aan Zee!

In de kop van Noord-Holland beleeft u een echte strandvakantie in Julianadorp aan Zee. Dankzij de lange en uitgestrekte stranden hoeft u zelfs in het hoogseizoen niet lang te zoeken naar een mooi plekje om uw handdoek neer te leggen. Roompot biedt rond Julianadorp aan Zee enkele fraaie vakantieparken in Noord-Holland op slechts een paar honderd meter van de Noordzee. Wie de zwembroek even in de kast wil laten, kan prachtige wandelingen maken over het strand, door de duinen en zelfs over het uitgestrekte wad.

Villaparc Duynopgangh
Net boven Julianadorp aan Zee ligt Villaparc Duynopgangh. De luxe bungalows en villa’s zijn geschikt voor 6 tot 8 personen. Het park ligt op 500 meter van het strand en biedt enkele sport- en speelvelden en bowlingbanen. Als parkgast mag u gebruik maken van de faciliteiten op Strandslag Juliana.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.